1 Naposledy upravil: Sooguun (23. 09. 2009 13.18:08)

Téma: Nějaké zkušenosti s laney rb7 ?

Vím že by bylo asi nejlepší to prozkoušet s jinym zesikem a jinou bednou ale tu možnost nemám tak jsem se chtěl zeptat jestli někdo nezná odpověd na tuto možná debilní otázku big_smile
Mám obě věci dost levné a peníze na výměnu obojího nemám tak jsem se chtěl jestli je něco co má při výměně přednost

0 xLajků:

2

Re: Nějaké zkušenosti s laney rb7 ?

Na zvuku se podílí všechno. Od prstů, basy, strun, kabelů, zesilovače až po bednu.

často kladené dotazy: FAQ
něco o mně: Kurca Tovium
0 xLajků:

3

...a tim bych debatu ukoncil, neb ta otazka je od zakladu nesmyslne polozena. Nemas jinou sanci nez zkouset kombinace. Pokud se ptac co udelat, ja bych urcite koupil lepsi bednu

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

4

možná když napíšeš co máš za ,basu,box a zesik tak budem chytřejší

ukulele
0 xLajků:

5

Basa squier by fender koupenou od errieho je to jazz bass standart se snimacema z fendera mexikance! No a zesik je právě harley benton a bedna taky! o tom tady moc asi vědět nebudete:D

0 xLajků:

6

Můj problém je takovej že na hlasitost jakou bych potřeboval to začíná až hodně kreslit i když mám rád zkreslenější zvuk tak tohle je moc no když to zeslabim tak se mi zvuk celkem líbí ale je zase málo nakopnutej a na zkoušení to nestačí

0 xLajků:

7

Urcite zesik... Ten je proste tvuj, muzes ho nekam vzit (studio, ...), bedny jsou vsude a to pokazdy jiny. A je podle myho vzdy snadnejsi sehnat fakt dobrou bednu nez zesik.
A hlavne mit odpovidajici nastroj, ale to je jasny.

Fodera Emperor 5, Sandberg California JM5 Custom, Pele (fretless)
Aguilar 500SC
Epifani UL-310
EBS Taurus
0 xLajků:

8

kolikátka je ten zesik a bedna?

ukulele
0 xLajků:

9

Zesik je 300w/4  a nejspis asi zhruba 150w/8
Bedna je 400W/4

0 xLajků:

10 Naposledy upravil: lukas (03. 09. 2009 11.48:07)

zesilovac nejspis zkresluje zvuk, po case diky tomu odejdou repraky a to te bude zbytecne stat dalsi penize... prodal bych aspon zesilovac, driv nez se to stane. jestli ho ale nechces prodavat celou vecnost, tak necekej ze z toho bude moc penez... spolecne s bednou by sel mozna prodat lip... ale z toho bude mozna penez relativne jeste min sad investici do lepsiho vybaveni se asi nevyhnes.

0 xLajků:

11

těžko radit ... já měl několikanásobně dražší zesilovač než bednu a radost mi to nedělalo ... teď to mám vyrovnaně (bednu vlastně možná i o něco málo dražší) a jsem spokojenej

sice výhoda dobrého zesilovače je v tom, že na koncertech jde do PA řekněme lepší zvuk, který se víc blíží tvému zvuku .. otázka je, jestli to vyváží fakt, že se ti hraje blbě kvuli blbé bedně ... já bych po zkušenostech řekl že ne a mít blbý zesilovač a dobrou bednu, tak bych to pak třeba tahal přímo DI boxem z basy a spokojil se s tím, že zesilovač se na mém zvuku nebude podílet ... zvukař může dokurvit zvuk z basy stejně jak z linky:) ... no a přidám obligátní radu, že charakter zvuku tvoří prsty a baskytara ...

Fender American Deluxe Jazz Bass '08
Empress Compressor -> Boss LS-2 Line Selector (-> Zoom B3) -> Fishman Platinum Pro EQ -> Markbass F 500 -> 2x Markbass Traveler 121H
0 xLajků:

12

Asi nejprve prodám zesik a koupim Behringer ten 450watovej já vím taky to je hajzl ale jestli to je zesíkem tak na tenhle neni až zas tolik stízností a lepší ten ten můj  s*áč to musí bejt asi určitě
A jinak děkuju za ten nápad s di boxem to by nemuselo bejt taky až tak špatný tam ovlivnlje celkový zvuk asi hlavně basa samotná a potom jak to domrví zvukař ...?

0 xLajků:

13

Sooguun napsal:

a potom jak to domrví zvukař ...?

Já nevím kde se zažilo, že zvukař mrví basu obyčejně leze zmrvená už z podia smile když leze dobře, zvukař do ní nezasahuje (proč taky)
pokud jde o Behringer: moc bych se nedivil, kdyby to bylo ze stejné linky jako ten harley benton, tak ať nevyhodíš zbytečně peníze.

Lakland  JO5, Fender precision elite (1983), Ibanez ATK 305, Cort GB 75JJ, Crafter pětka akustická
Aguilar ag700+sl 410
K volšovým rukám volšový tělo!
0 xLajků:

14

No to je zas pravda ten harley benton je taky dělanej v německu takže já nvm asi s tim budu muset nákou dobu vydržet příští prázdniny bych měl mit brigádu kde budu mit za měsic kolem 20 za to už bych pak na bazaru asi něco pořídil rozumnějc ještě když bych tohle i prodal...

0 xLajků:

15

Nojo, Sooguune, ty furt řešíš přídavnej box, pak to že to kreslí, pak co že se nejvíc podílí na zvuku, DI box.. Ale nakonec si stejně budeš muset nalejt čistýho vína a ten tvůj vercajk prodat- holt je to nevýkonnej lowend, z toho víc nevymáčkneš. Podle toho, co píšeš, prostě na tvoje hraní nestačí a s tim nic neuděláš. A výměnou za Behrouše taky velkej skok neuděláš.

Dyť my to tu všichni taky známe a prošli sme si tim. Bude to stát peníze. A opravdu se vyplatí počkat a přišetřit a koupit něco už solidního, dneska na bazáči seženeš za 10k moc slušný a výkonný komba, který ti můžou vydržet velice dlouhej čas. A jiná cesta asi není- nebo mě opravte a řekněte, že sem bejval moh ušetřit spoustu $$ smile

0 xLajků:

16

na hudebnim bazaru nekdo prodava komplet sestavu od Hockeho za 14000,- to by mohlo být řešení...

Fender USA Standard JB, Squier CV 70s JB
GK Fusion 210, GK 700RB-II/210, GK 210RBH,
ručně dělané 8" kombo "Kulíšek"
Ein Bassspieler, guter Verstärker. Einfach klug smile
profil: http://baskytara.com/forum/viewtopic.php?id=6821
0 xLajků:

17

Na bazaru visí za deset Peavey centurion s krávobednou 2x15. Ten zesák znám, má to 5 vstupů. Zvládlo to najednou kytaru, basu a zpěv big_smile (prasozkouška) big_smile zvuk jak zpraku, blbuvzdorný, bulletproof aparát. Akorát ta bedýnka neni moc na vození wink wink Behroš voči tomu vypadá (zvkově) jak angličák vedle normálního auta

The Jack, The  Pearl, Palatino EUB, Cort GBMP3,  GK 200RB 1981, Ampeg B200R 2008, Peavey Centurion III 1978, Peavey 118 1978, MB PH 112, EBS MBII
0 xLajků:

18

davidak napsal:

Nojo, Sooguune, ty furt řešíš přídavnej box, pak to že to kreslí, pak co že se nejvíc podílí na zvuku, DI box.. Ale nakonec si stejně budeš muset nalejt čistýho vína a ten tvůj vercajk prodat- holt je to nevýkonnej lowend, z toho víc nevymáčkneš. Podle toho, co píšeš, prostě na tvoje hraní nestačí a s tim nic neuděláš. A výměnou za Behrouše taky velkej skok neuděláš.

Dyť my to tu všichni taky známe a prošli sme si tim. Bude to stát peníze. A opravdu se vyplatí počkat a přišetřit a koupit něco už solidního, dneska na bazáči seženeš za 10k moc slušný a výkonný komba, který ti můžou vydržet velice dlouhej čas. A jiná cesta asi není- nebo mě opravte a řekněte, že sem bejval moh ušetřit spoustu $$ smile

Máš pravdu je to hold asi tak a vo to víc me sere že jsem před půrokem dal 10K za tohle na bazaru:(

0 xLajků:

19

Sooguun napsal:

Máš pravdu je to hold asi tak a vo to víc me sere že jsem před půrokem dal 10K za tohle na bazaru:(

já za 10 prodal toho svého H&K basskicka - za 12 se kupec nenašel ... myslím, že nebe a dudy

Empress Compressor -> Boss LS-2 Line Selector (-> Zoom B3) -> Fishman Platinum Pro EQ -> Markbass F 500 -> 2x Markbass Traveler 121H
0 xLajků:

20 Naposledy upravil: DalajVladan (03. 09. 2009 13.32:17)

pipa napsal:

Já nevím kde se zažilo, že zvukař mrví basu obyčejně leze zmrvená už z podia  když leze dobře, zvukař do ní nezasahuje (proč taky)

"bigbítoví" zvukaři potlačují středy .. a to nejen u basy ...

nicméně uznávám, že čím připravenější zvuk leze z aparátu, tím míň do toho zasahují ... mně se teď stává, že "zvučím" v rámci vteřin ... nastaví si snad jen citlivost na vstupu a následuje obligátní věta: "u mě dobrý" smile

0 xLajků:

21

DalajVladan napsal:

já za 10 prodal toho svého H&K basskicka - za 12 se kupec nenašel ... myslím, že nebe a dudy

přesně tenhle apec sem měl na mysli.

0 xLajků:

22

Gasi napsal:

na hudebnim bazaru nekdo prodava komplet sestavu od Hockeho za 14000,- to by mohlo být řešení...

a jsem ochoten jeste slevit smile

sivčák 5, acoustic 126, nemesis eden rs410
0 xLajků:

23

DalajVladan napsal:
Sooguun napsal:

Aspon mi řekněte vo co by to bylo lepší než mejch lowendovejch 150 watu zkreslenejch sad At jsem nasranej maximalne:D

0 xLajků:

24

monkey napsal:
Gasi napsal:

a jsem ochoten jeste slevit smile

Jestli vydrží do dalších prázdnin beru ho:D

0 xLajků:

25

Sooguun napsal:

Jestli vydrží do dalších prázdnin beru ho:D

doufam za nevydrzi... i kdyz by me lakalo si ho nechat, ale mit 3 aparaty uz mi prijde moc :]

sivčák 5, acoustic 126, nemesis eden rs410
0 xLajků:

26

Já bych se podíval po něčem od Hockeho. Jsou to držáky, servis za humny a co hlavně, jsou u nás hrozně pod cenou, protože to je braný skoro jako no-name.

0 xLajků:

27

ja bych koupil zesak .. prvni .. taky sem to tak udelal ...

a rok sem hral na home made bednu za 3 litry a kdyz sem nasetril na novou za 15 tak ten rozdil neni 5x takovej..

na ty bedne je toho min ke skazeni ..  smile
nehlede k tomu ze bedny se pucujou hlavy ne ..:)

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

28 Naposledy upravil: Janec (03. 09. 2009 16.12:34)

Pokud tvá HB hlava má mít papírově 300W na 4 ohmy, tak začni s bednou protože 300W by ti i na hlučný punkrock stačit mělo (I kdyby reálný výkon byl 200W což nejspíš bude).
  Jestli je bedna dobře udělaná, vyměn repro za lepší a nejlépe 4 ohmové=Nejlevnější varianta.
Nebo  tu bednu prodej (pokud má nějakou cenu) a kup jinou. Hocke samozřejmě pokud máš fakt tenký rozpočet. Jediný výrobce v téhle cenové co používá fakt dobré repra. Hlavně nekupuj 1x12" - to ti opět stačit nebude. Začni minimálně na 15".
Ty to spíš potřebuješ ještě na nějaký čas hlavně do zkušebny že jo? Tam ti bednu asi nikdo nepůjčí . . .

0 xLajků:

29

já nevim... šogún nemá problém s hlasitostí, ale se zkreslenym zvukem při tý hlasitosti... jasně že ty repráky asi nebudou nic moc a zkreslovat zvuk můžou, ale předpokládám, že špatnej zvuk leze ze zesilovače když ho trochu vytaví - to se týká tak asi 99% podobnejch zesilovačů typu harley benton atp.

0 xLajků:

30

Janec napsal:

Hlavně nekupuj 1x12"

no, asi záleží na bedně a taky na tom, co šogun hraje, ale i s 112kou se dá hrát hodně nahlas a basově.

0 xLajků:

31

Přesně tak tak hlasitost by mi naprosto vyhovovala kdyby nebyla tak zkreslená! Hraju punk rock začali jsme asi před dvěma lety můžete si to tady poslechnout ale jen živáky :
http://bandzone.cz/zemedelskedruzstvo

A 115 by mi asi nevyhovovalo nemám rád ten zvuk máme jen jednu kytaru tak jsem potřeba s trochu výrazným zvukem a ne jenom basovym mám rád zvuk jako blink 182 a podobnej styl i se pokoušíme hrát!Mám spíš vykroucený středy a vejšky!
A to už narážíme na další problém zkresluje to nejvíc když přidám basy a deep!

2 Janec: jj potřebuju to hlavně do zkušebny a na menší akce kde nás ani žádnej zvukař nezvučí protože nemáme vlastní PA z toho je na bandzone ta poslední písen tam jsem jel basu bez jakýhokoliv přidání do PA ale bubny a kytara nazvučený byli nevim proč mě ty debilové tam nenazvučily...:D

0 xLajků:

32

trochu mimo téma ale v takovejch těch malejch klubech vubec není potřeba basu dávat do PA protože valí sama o sobě z podia a je slyšet až až.
A co se týče nahrávky na bandzone,myslíš,že je problém vzít pár korun a nahrát to někde ve studiu?? tydle ty nahrávky na mobil a pod,to by mne čerti brali.

ukulele
0 xLajků:

33

Šakal napsal:

A co se týče nahrávky na bandzone,myslíš,že je problém vzít pár korun a nahrát to někde ve studiu?? tydle ty nahrávky na mobil a pod,to by mne čerti brali.

ale notak.. kluci založili kapelu a hodili pár nahrávek z koncertu na youtube a ty je hned ženeš do studia.. smile

0 xLajků:

34

Šakal napsal:

myslíš,že je problém vzít pár korun a nahrát to někde ve studiu

Ano je.

0 xLajků:

35

kurcatovium napsal:

Ano je.

no myslím,že čtyři písničky není zas takovej problém hlavně když slouží jako ukázka pro ostatní

ukulele
0 xLajků:

36

Milý šakale, každej má priority jinde. Nebo se snad mýlím?

0 xLajků:

37

tak tak.. pro mě není BZ místo pro nablejskanou hudební prezentaci. Ale to každej může vidět jinak. Lepší z mobilu, než žádný(myslim že bez ukázek to na BZ ani nejde)

0 xLajků:

38

Ty ukázky tam máme přesně jen tak aby aspon trochu něco tam bylo a díky tomu máme i nabídku na koncerty v klubech a nahrát to ve studiu plánujem až budeme mít aspon 10 písní zatim jich máme vlastních 7! A asi 15 coverových

0 xLajků:

39

Tak dneska to tady řešim a zrovna dnes mi napsal zájemce o zesik i bednu za 9000! Asi nemám váhát a případně to střelit hned co?:D

0 xLajků:

40

Neváhej. :-)

0 xLajků:

41

Ok snad to klapně a podívám se po něčem třeba po nějakém kombu od hockeho i do těch 10 to vypadá že by i nové od něho bylo lepší než to co právě vlastním!

0 xLajků:

42

lukas napsal:

šogún nemá problém s hlasitostí, ale se zkreslenym zvukem při tý hlasitosti... jasně že ty repráky asi nebudou nic moc a zkreslovat zvuk můžou, ale předpokládám, že špatnej zvuk leze ze zesilovače když ho trochu vytaví - to se týká tak asi 99% podobnejch zesilovačů typu harley benton atp.

no to je otázka ... s dobrou bednou by ho nemusel tak tavit;-) ... když koupí lepší zesák, tak sice i když ho vytaví, tak kreslit nebude, pak je otázka, co na to řekne ta bedna:)

tohle by to chtělo zkusit

0 xLajků:

43

Šakal napsal:

ty jo... u nás peníze na studio jsou hodně velký problém ... každý když už něco našetří, tak to investuje do vlastního vybavení, aby se posunul a nehrál na šmejda ... studio je až na posledním místě ... my sehnali peníze na studio jen díky velmi úspěšnému večeru ve vlastní režii a i tak to bylo jen na pár hodin:) ... ačkoliv je nás v kapele hodně, všichni se s penězma docela perou a nechat to zatáhnout jednoho či dva lidi neni možný

0 xLajků:

44

DalajVladan napsal:
Šakal napsal:

ty jo... u nás peníze na studio jsou hodně velký problém ... každý když už něco našetří, tak to investuje do vlastního vybavení, aby se posunul a nehrál na šmejda ... studio je až na posledním místě ... my sehnali peníze na studio jen díky velmi úspěšnému večeru ve vlastní režii a i tak to bylo jen na pár hodin:) ... ačkoliv je nás v kapele hodně, všichni se s penězma docela perou a nechat to zatáhnout jednoho či dva lidi neni možný

Nj pro každýho maj asi peníze jinou hodnotu! Pro mě jako pro studenta těžko sehnatelná věc! Protože nějakej rozmazlenej fracek nejsem a na co si nevydělám to  nemám ( kromě teda narozenin vánoc atd a to taky nejsou žádný obří dary) a jsem za to celkem i rád když někdy koukám na ty rozmazlený parchanti....!viz jeden můj kamárad ze třídy jehož tatínek má nějakou firmu a hned jak udělal řidičák dostal audi TT

0 xLajků:

45

k původnímu tématu: nejdřív bych kupoval solidní bednu, přes tu i nic moc zesík pookřeje. Naopak špatná bedna zařízne top zesilovač. A pokud prodáš harleje za 9, kup si tohle
http://hocke.eu/bg210h/
hrál sem pár akcí na verzi s 15, a je to úplně OK, za ty prachy neuvěřitelný.

0 xLajků:

46

davidak napsal:

no, asi záleží na bedně a taky na tom, co šogun hraje, ale i s 112kou se dá hrát hodně nahlas a basově.

Jasan že jo to se nehádám, ale jestli k tomu nemá adekvátní zesilovač s výkonem tak zatím potřebuje nahnat plochu. Větší repro bude vždycky basovat líp, hlavně mezi lacinými kusy.

0 xLajků:

47

deafslap napsal:

k původnímu tématu: nejdřív bych kupoval solidní bednu, přes tu i nic moc zesík pookřeje. Naopak špatná bedna zařízne top zesilovač. A pokud prodáš harleje za 9, kup si tohle

Nad tim jsem přemýšlel myslíš že by mohly mít tyhle 2 desítky když už to bude asi trochu kvalitnější celková práce klidně i větší akustickej tlak než moje 4*10 no name lowend repro?:D

0 xLajků:

48

Jestli jsem dobře koukal, tak jsi někde od Hradce. V tom případě není nic jednoduššího než s naducanou peněženkou vyrazit do Pardubic přímo k výrobci... Stačí se s ním domluvit mail/telefon má na webu.

0 xLajků:

49

to sooguun:já myslím že jo, já hrál na to s 15 a fakt to stačilo (asi ne na metal kde maj kytaristi hradby maršálů), ale jinak jo. Za cca 10 000 dobrá hlava a bedna nejde koupit (nová), tohle je dobrej kompromis, a máš záruku. bazarovej aparát je trošku risk

0 xLajků:

50

Dobrá uvidím jak vyjde prodej a do pardubic po něm asi vyrázím snad volba od hockeho už bude konečně něco s čím budu spokojenej nebo aspon spokojenější! A celkem dost tomu věřím!
U tohohle mě totálně nasralo že před tím jsem měl za 2500 115 kolem 80W noname kombo z bazaru a ten benton si troufám říct hraje líp maximálně tak p půlku čekal jsem o hodně víc vod toho! No hold jsem byl blbej a doted mě sere ten týpek co my psal jak s tím hraje a tak a nakonec po prodeji jsem zjistil že todle měl jen v jedný zkusebne kde rozjizdi neco mensiho a jinak mel nakej docela uz dost drahej apec no a on my nahustil do hlavy jak hraje open air akce s tim a tak....

0 xLajků:

51

Jinak teda na bazaru je snad ještě Hocke kombíčko s 1x15" asi za 4 litry. To bych bejt tebou taky možná zkusil.

0 xLajků:

52

Tam jsem psal ale vypadá to že pozdě řikal že přijede první zájemce a když si to neveme dá mi vědět! Myslím si že za 4 litry si to vzal určitě!

0 xLajků:

53

omlouvám se všem kterých jsem se dotknul,nejsme žádnej pracháč na 1000 korun pracuju někdy celej den někdy hodinu,jsem holt takovej malej ničemnej 100 kg spratek
jo a zvedám 140 na bench a ujedu asi tak 2 km po zadním na motorce a hraju každej víkend někdy i dvakrát:-) :-)

ukulele
0 xLajků:

54 Naposledy upravil: m3 (05. 09. 2009 16.46:35)

Šakal napsal:

trochu mimo téma ale v takovejch těch malejch klubech vubec není potřeba basu dávat do PA protože valí sama o sobě z podia a je slyšet až až.

no to bych rek ze je to docela blbej napad spis bych rek ze bys sis nemusel brat apec a jet to linkou... precijeom na tom podiu to slysis jinak a ne kazdej stoji o to aby slysel jenom svoji basu pac ji mam na apci vyhulenou...

btw hezkou hlasku rek tudlenakej zvukar, kdyz mi kytarak rikal at si pridam basy a ja ho s tim poslal do prdele:
to je spravny hezky basy ti zvukar muze pridat, ale kdyz leze z podia nakej zahuhlanej bordel tak uz s tim nikdo nic neudela..

btw ad studio ono neni problem udelat slusnou nahravku prakticky kdekoli.. kdyz mas komp.. a sezenes si rozumnej program ..a mas chut a cas hrat s tytoonenim mistnosti...

my sme treba desku nahrali u kamose na chate kkytary a dechy, zpevy u nej v panelaku v satniku ..jenom bici sme nahrali ve studiu...

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

55

m3 napsal:

btw ad studio ono neni problem udelat slusnou nahravku prakticky kdekoli.. kdyz mas komp.. a sezenes si rozumnej program ..a mas chut a cas hrat s tytoonenim mistnosti...

my sme treba desku nahrali u kamose na chate kkytary a dechy, zpevy u nej v panelaku v satniku ..jenom bici sme nahrali ve studiu...

tak tak, my jsme nahráli demo u nás ve zkušebně a to z dvou důvodů - studio jsou peníze navíc, ale budiž, o to by zase tak nešlo, ale hlavně jsme to chtěli mít v rukách sami a ne jako minule, když jsme nahrávali v hradci v music hellu u Ševčíka a ožral se tak, že tu nahrávku akorát zkurvil. Rozhodně existujou i dobrý týpci, který ti poraděj, ale my jsme kápli na blbýho.

0 xLajků:

56

deafslap napsal:

je to opravdu tak bedna przní zvuk nejvíc....otestováno na vlastní uši.....

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

57

ještě že už jsem se zbavil doma zbastlený 1x15ctky, pánové maj v tomhle pravdu, ta bedna byla strašná a teď s novou to hraje daleko líp

0 xLajků:

58

jestli sogunovi leze ze zesiku zkreslenej zvuk, at si koupi novou bednu... to je mi teda logika smile

0 xLajků:

59

tak když sou v bendě málo citlivý repráky tak to pak smysl dává, ale i tak... taky sem s tim takle laboroval, pak sem si koupil hockeho a mam pokoj a nic neřešim

0 xLajků:

60

lukas napsal:

to je mi teda logika

Je, Colombova logika. Sooguun píše že když zesilovač hodně zesílí tak zkresluje a když vyhulí basy a deep (což jsou zase basy) tak zkresluje ještě víc. A teď si vem proč tak moc zesiluje a tak moc přidává basy . . . Protože bedna co je k tomu připojená neumí hrát ani nahlas, ani basy. Jestli z toho ždímá 150W aspoň, tak by se slyšet sakra musel kdyby ta bedna za něco stála.

0 xLajků:

61

ale když mu hlasitost vyhovuje, tak by mohlo stačit nakroutit tam hlasitost takovou aby to ještě nezkreslovalo ale bylo to nahlas a teoreticky by to taky mohlo fungovat, možná trochu slevit z těch basů a mělo by na to jít hrát

0 xLajků:

62

Oživuju to tu s dalším dotazem naskytla se mi možnost koupit warwick sweet 15.2. za 4000KČ chtěl jsem se zeptat jestli by byl výkonové příbližně aspon na tom stejně jako sestava kterou tady řeším nebo případně i eště o něco líp než tahle sra*ka...! A mezitím bych šetřil na lepší do budoucna!

0 xLajků:

63

Punkrock...rychle tony jebané trsákom na to treba rýchle repro cize nieco mensie...ideal 4x10 pripadne 2x12 urcite neodporucam pomalu lenivu 15nastku a urcite nie od Warwu...nieje to zrovna zvuk vhodny na puňk

0 xLajků:

64

Taky jsem s tim tak trochu počítal abych pravdu řek! že to asi nebude ani zdaleka napodobenina zvuku blink kterej tak miluju jásnej doslova cinkavej:D

0 xLajků:

65

Blink? no Precision a Ampeg big_smile to je kusok pradalekooo od warwu...
ianc neposlal by si mi foto ako by si poriesil tu kobylu?

0 xLajků:

66

No tak to mi je jasný ale myslím to tak že na ten jasnejší zvuk jsou určitě lepší 4*10! Ale ono by tohle bylo jen dočasně a chtěl jsem vědět jestli aspon výkonově by to lepší bylo... v týhle cenový kategorii my je jasný že nákou kvalitu moc hledat nemůžu! Proto jsem spíš chtěl vědět kdo s tim má zkušenosti:D
Jinak ta kobylka mě se ted nechce jít do zkušebny to fotit:D Ale vyřešil jsem to prostě tak že původní šrouby jsem nahradil silnějšíma o něco málo a akorát do kobylky přidal díru ještě doprostřed a pak to samořeznym šroubem normálně zavrtal do těla ! žádná věda a drží jak přibitá:D

0 xLajků:

67

no tak ja som sa po cele 2 roky bal do toho pustit ze do doriadim este viacej ako bolo

0 xLajků:

68

Neni na tom co poničit bylo to jen málo pevně přidělaný jediný co jsem udělal tak bylo že jsem vyvrtal do kobylky díru a pak nasledně se přidala jedna navíc do těla tim kobylka sedla uplne k tělu a já si seřídil dohmat z toho obrovskyho tak na polovicni!

0 xLajků:

69

Ze to je patnactka nemusi znamenat ze to je pomale, podle me za tyhle penize je ten warwick fajn aparat do zacatku

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

70

Chtěl jsem prostě jenom vědět jestli výkonově my bude stačit do zkušebny kde bubeník do toho fakt řeže a ještě k tomu to je malej prostor! A na malý akce v klubu kde mi to stejně zvučí zvukař!
Prostě jestli s ní nebudu mit takový problémy že jí budu muset drtit na maximum a nebudu u ní muset stahovat basy jako u současnýho shit aparátu aby to hnusně nezkreslovalo!

0 xLajků:

71

Z toho,co píšeš,vychází nejlevnější usměrnění bubeníka smile myslím,že tohle kombo by ti k bicím a jedný kytaře stačit mohlo,ke dvěma plus další nástroje možná problém.

0 xLajků:

72

No máme jen jednoho kytaristu dva zpěvy a bubeníka! Von je fakt strašný prase je schopnej zlomit za zkoušku několik paliček...!

0 xLajků:

73

Vyměnit nebo zeslabit..nic jinýho asi nepomůže..to kombo by stačit mohlo..pohrát si s akustikou místnosti,příp. používat špunty do uší http://forum.baskytara.com/viewtopic.php?id=812&p=5

0 xLajků:

74

lol Hele, esli bubeníka baví vyhazovat prachy za paličky, tak bych mu řek ať je vyhazuje v jiný kapele a to jako fakt bez prdele. I kamarádovi to řekni vo to víc. Jednoho takovýho sem taky měl a ať se vymlouval jak chtěl bylo to prostě prasohrou. Takovej bubeník je křečovitej a bubnuje zřídka pravidelně, dohání to silou ....

0 xLajků:

75

CharlesBass napsal:

lol Hele, esli bubeníka baví vyhazovat prachy za paličky, tak bych mu řek ať je vyhazuje v jiný kapele a to jako fakt bez prdele. I kamarádovi to řekni vo to víc. Jednoho takovýho sem taky měl a ať se vymlouval jak chtěl bylo to prostě prasohrou. Takovej bubeník je křečovitej a bubnuje zřídka pravidelně, dohání to silou ....

Jo tak v tomhle máš pravdu! Nebubnuje zas tak dlouho a když je něco hodně rychlí tak vydíš jak ma naruce všechny svaly zatlý!

0 xLajků:

76

Tak to tady trochu oživuju s aktuálním dotazem! Snad na 100% konečně tenhle můj shit prodám a budu kupovat laney rb 7 za hodně dobrou cenu! tak jsem se chtěl zeptat jaký s ním máte někdo zkušenosti jestli máte a čistě teoreticky jestli už konečně to bude lepší i než todle moje co bylo místo 210 ! 410 ale hroznejch...

0 xLajků:

77

No tak sad prosím sad big_smile nikdo neměl nikdy?:D

0 xLajků:

78

Můžu říct jenom to, že jsem měl RB6 (tj. o polovinu slabší s 15" repro) a šlo to. RB7 podle mě bude lepší. A třeba až budeš mít zase pár peněz navíc, tak si k tomu můžeš dokopit 15" box a mohla by z toho být solidní sestava wink

0 xLajků:

79

JJ plánuju dokoupit pak nějakej další box za nějakou dobu! budu doufat že mi zatím bude stačit jen tohle samotný kombo!

0 xLajků:

80

toto by uz slo asi naj riesenie..laney mam na doma a je to good. smile

0 xLajků:

81

Jaký laney máš doma ?

0 xLajků:

82

Richer ....take to male 15 W kombicko...

0 xLajků:

83

A jak je na tom ? myslím jako výkonově a zvukově jak s tim jseš spokojen samozřejmě s ohledem na to že to je 15w! ale tak jsou kvalitní 15w a shit 15w tak jsem chtěl vědět jak bys hodnotil celkově značku laney at vím do čeho jdu trochu:D

0 xLajků:

84

Taky už mě to napadlo:D radší mažu:D

0 xLajků:

85

Tak jsem ho dneska dovez domů a naposto spokojenej nato že to je 210 bedna tak uz to na pul hlasitosti je hlasitejsi nez tamta 410 naplno a vo tonu ani nemluvim fakt naprostá spokojenost!

0 xLajků:

86

Sooguun napsal:

Tak jsem ho dneska dovez domů a naposto spokojenej nato že to je 210 bedna tak uz to na pul hlasitosti je hlasitejsi nez tamta 410 naplno a vo tonu ani nemluvim fakt naprostá spokojenost!

2x10 je dobra kombinacia na puňk...rychle stredove repra smile

0 xLajků:

87

No prostě fakt jako luxus smile Nádhernej konkrétní ton přesně takovej jakej se mi fakt líbí a už na půlce mě stejně řikaly at se ztišim! Fakt už nikdy sračku jako harley benton... kterou sem měl na maximum byla zkreslena už pomalu jak kytara a jak nebyly novy struny skoro to nehralo...! Myslim že tohle my vydrží hodně dlouho a možná časem doplním o 115!

0 xLajků:

88

Sooguun napsal:

časem doplním o 115!

to planujem uz vyse roka a stale som nedoplnil...=D jednoduco si neviem predstavit aby som vlacil este aj 1x15 spolu s 2x10..do skusobne ti bohato staci 2x10 a nestratis sa a ked ides niekam hrat vacsinou chodime so spriatelenou kapelou a sme dohodnuty tak ze on ma 4x10 Kustoma a ja SWR zosik takze si to poziciame a nemusime so sebou 100x tahat debnu

0 xLajků:

89

jj tak to chápu smile Zajímavý je že jsem vždycky chtěl takovej ten cinkavej zvuk a z tamtoho lez takovej ten tupej i kdyz sem mel vejsky na plno tady jsem si rek ze si je teda dam na tri ctvrte a uplne me z toho bolela uz hlava...:D

0 xLajků:

90

kobylkovy snimac naplno, tonova clona na polovicu a vymen si struny wink potom daj stredy do polovice a vysky trocha viac ako stredov...basy trocha menej ako stredov vela gainu a malo master volume...takto som hraval puňk...trsatkom hraj pri kobyle...stredne mekke trsatko znelo najlepsie

0 xLajků:

91

Dík moc smile tak zejtra uvidíme vypadá to že opravdu víš co píšeš smile

0 xLajků:

92

Hlasím se jako čerstvý majitel RB7 smile
Zatím jsem s tím nehrál zkoušku tak nevím, ale vypadá dobře. Koupil jsem ho z důvodu, že už nechci samotnou patnáctku a to se mi oplatilo. Krásný zvuk, žadné bručení.
Akorát nechápu, proč se do toho montují repráčky a ne jen chladiče(pokud jsou to ty samé věci... ) jako má Hocke. Protože ten větráček je tak hlasitý, že na doma se s tím nedá.

Gallien Krueger + MM... wink
0 xLajků:

93

Já si myslim že na ten malej výkon by jsi ho možná i doma mohl vypnout! Ted si ale nevybavuju jestli to tam jde

0 xLajků:

94

Tak to netuším. Každopádně by to bylo chytré

Gallien Krueger + MM... wink
0 xLajků: