1

Téma: Radiohead - 23.8. 2009 Praha

Radiohead - první vystoupení v ČR - Praha výstaviště - roll
lupeny v předprodeji od 15.4.09 - Nenechte si ujít rozhodně nejpikantnější koncert tohoto
roku...

0 xLajků:

2

Re: Radiohead - 23.8. 2009 Praha

Jo, pokud to nebude nějak moc předražené, tak se chystám.

Podvojné účetnictví se v Římě příliš neprosadilo. Málokdo byl totiž ochotný se smířit s tím, že MD=D.
0 xLajků:

3

sice si moc neumim představit "pikantního" Toma, ale určitě to bude parádní smile

0 xLajků:

4

davidak napsal:

sice si moc neumim představit "pikantního" Toma

Nééé? Tak to neva, stačí když si umíš představit, že to bude PARÁDNÍ... smile

0 xLajků:

5

Když budou peníze a čas,vyrážím snad taky..

0 xLajků:

6

Jedu, jedu.

LINE6 Variax Bass 700, G.W. LYON by Washburn, CRATE BT220....a tak normalní vybavení....
0 xLajků:

7

Ale ty ceny... 1090 Kč, 1410 Kč a 1740 Kč... to už je trošku moc hmm

Podvojné účetnictví se v Římě příliš neprosadilo. Málokdo byl totiž ochotný se smířit s tím, že MD=D.
0 xLajků:

8

http://nmmcz.wordpress.com/2007/05/06/t … -fanousky/ big_smile

CEILIN KAT IZ WATCHIN U MASTERBATE
0 xLajků:

9

tak tam musim bejt...

0 xLajků:

10

a ja uz mam listek...

0 xLajků:

11

Já též...

LINE6 Variax Bass 700, G.W. LYON by Washburn, CRATE BT220....a tak normalní vybavení....
0 xLajků:

12

Kámoš odlétá do Japonska tak kdyby měl někdo zájem prodá 2 lístky na RADIOHEAD- sektor 3
nákupka 1100, prodá za 800 nebo oba za 1500.

0 xLajků:

13

už zítra, už zítra!!!!
už se těším, už se těším!!!
big_smile

educated in shopping and wasting time
blankly staring at the screens
am i already clever enough?

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

14

ja se taky neskutecne tesim nevim jestli do rana vubec dospim...:)

Squier JB vintage modified, Behringer BX600, Behringer BOD100, Homemade fuzz... no tak sem student tak co smile
0 xLajků:

15

na toho jednoho ukňouranýho chlapa co se nikdy nesměje? no surprises.. smile

0 xLajků:

16

jedeme, těšíme smile

Bacchus, MarkBass, Soundelirium, efekty, pedály, krabičky, synťáčky, samplery, pružiny
0 xLajků:

17

Tak jaky jsou dojmy? Ja se prokousal behem vystoupeni az nekam na deset patnact metru od podia, tze. sem je mel jak na dlani. Fakt supr...

0 xLajků:

18

Já byla ve třetí zóně, takže jsem neviděla nic, ale hudební zážitek povedený.

0 xLajků:

19

idle napsal:

Já byla ve třetí zóně, takže jsem neviděla nic, ale hudební zážitek povedený.

jé...já byl taky ve třetí...to už bylo vlastně skoro za plotem, co?
Teda...pět malých trpaslíků a přitom takovej nátěr!!!
Mě osobně dost chyběl Paranoid Android a něco víc z Amnesiac...třeba Dollars And Cents...ale jinak paráda!!!
a velmi úchvatný byl potom hromadný odchod krz tři malé vchodečky.

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

20

zóna 2, slušnej výhled a skvělej zážitek... moderat byli teda trochu slabší ale rocková šou tomu dala rychle zapomenout smile parádní scéna (myslel jsem že na koncertě Chemical Brothers jsem viděl maximum co dnešní technika dokáže, ale tohle bylo super) a skvělej zvuk... za sebe dávám 9/10 smile

no a jinak teda extra pruda s kelímkama a ten odchod big_smile to bylo maso

Bacchus, MarkBass, Soundelirium, efekty, pedály, krabičky, synťáčky, samplery, pružiny
0 xLajků:

21

Ten odchod byl fakt masakr, a když jsme se konečně protlačili z areálu na cestu, tak proti směru toho davu projel povoz s koňmi smile To by člověk neřekl, jak se ten hustý dav svižně rozestoupil smile

0 xLajků:

22

souhlasim a taky sme se s kamaradama bavili po koncerte a dal sem taky 9/10.... zvuk byl uplne uzasnej... vsechno bylo dokonale slyset a Thom spival ciste jak sem ho zive(byl to muj prvni koncert ale z videi a zivich nahravek) este neslisel... super atmosfera... super playlist cekal sem este karma police ale tak no...a o ty scene a svetlech se nemusim ani zminovat.... SO THAT WAS AVENSOME!!!!!... uz se tesim na dalsi:)))

Squier JB vintage modified, Behringer BX600, Behringer BOD100, Homemade fuzz... no tak sem student tak co smile
0 xLajků:

23 Naposledy upravil: Nook (24. 08. 2009 22.40:32)

idle napsal:

projel povoz s koňmi

ha, no ten byl úžasnej big_smile a následné hromadné přelézání berlínské zdi...

Jo, pravda...Karma Police chyběla mé ženě...ještě taky Knives Out, no, to by museli hrať štyri hoďyni!!!
A Thomův zpěv byl teda fakt parádní!
A naživo se mi vždycky hrozně líbí The Gloaming. Jediný, co mi přišo slabší byl Vlk za dvěřma...jak ho mám na desce rád, tak na koncertě z toho byl trochu obyč cajdák wink

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

24

Ja ty veci OK PC tolik nemusim, tze. me tolik nechybeli i kdyz sem cekal, ze androida daj jako jeden z nejvetsich hitu.
Jinak scena fakt uzasna, ty visici zarivky me dostali...

0 xLajků:

25

ja ty zarivky byli super... uz sem na jejich koncertnim videu neco podobneho videl jen ne v takovem meritku... a ty obrazovky byli taky fajn... vedle mne totiz stala takova mala holka a ta videla asi jenom na ne tak aspon s toho neco mela

0 xLajků:

26

Obrazovka byla vcelku vysoko, ale i tak my malí lidi jsme na ni viděli jenom občas smile Záleželo na tom, jak se dav přede mnou zrovna uspořádal. A ty tyče byly taky vidět. (Byly to fakt zářivky? Já si myslela, že jsou třeba jenom vtipně osvětlené reflektorama... ale to je fakt že by to asi pak bylo vidět jenom z jedné strany.)

0 xLajků:

27

zářivky to nebyly určitě big_smile

0 xLajků:

28

http://www.youtube.com/watch?v=ShEqdWaS50Q  tuhle tam určitě nehráli, co

0 xLajků:

29

idle napsal:

Byly to fakt zářivky?

Zarivky, ne... big_smile To bylo mysleno nepatrne eufemicky... Byly to takovy svetelny panely, ale svitili aktivne nebyly nasvetlovyny reflektory. Normalne funkcni jednotky.
Ty obrazovky byly stejne spis tak na dotvoreni umeleckeho dojmu, dyk tam furk ukazovly bubenikuv nos a basakovi prsty...
Jinak jak to slysim, tak dozadu by me nedostal asi nikdo, pri predstave, ze dam litr za listek abych videl neci hlavu... Ten cenovy rozdil mezi prvnim a tretim sektorem je ve srovnani s nabizenymi zazitky naprosto nepodstatny...

0 xLajků:

30

davidak napsal:

tuhle tam určitě nehráli, co

hezky cover... A znas i jine pisne nez no suprises?

0 xLajků:

31

flachby napsal:

hezky cover... A znas i jine pisne nez no suprises?

znám celou diskografii, plusmínus smile

0 xLajků:

32

flachby napsal:

Jinak jak to slysim, tak dozadu by me nedostal asi nikdo, pri predstave, ze dam litr za listek abych videl neci hlavu... Ten cenovy rozdil mezi prvnim a tretim sektorem je ve srovnani s nabizenymi zazitky naprosto nepodstatny...

Já bych bohužel viděla (nerádiový) hlavy z jakýhokoliv místa kromě první a možná ještě druhý řady... a zas jako chodit tam kvůli tomu několik hodin předem a cpát se, to děkuju nechci.

0 xLajků:

33 Naposledy upravil: hofa (26. 08. 2009 10.34:27)

a záznam pro ty co tam nebyli: http://forum.radiohead.cz/viewtopic.php?t=126

přímý odkaz na jednotlivé tracky: http://klocha.livejournal.com/70303.html

0 xLajků:

34

http://ulozna.soulslavers.com/soubory/b.a.s.o.x-260809-125714-radio.jpg

3 zona naprostej propadák ze strany pořadatele fuckshit, když sem to viděl vypálil sem ven a
koupil si lístek do 2...super zážitek...bomba!!!

0 xLajků:

35

takže si zaplatil 2 lístky? to seš teda krutej fanoušek big_smile

0 xLajků:

36

hofa napsal:

takže si zaplatil 2 lístky? to seš teda krutej fanoušek

Nejsem žádnej velkej fanoušek, mám od nich doma jenom jednu desku smile ty lístky sem koupil od
těch překupníku před branou za 800 2 zona, potom sem viděl i za 1000 do 1, ale co...svuj sem
za 500 prodal, takže nakonec stejna cena, jako u ticketpro smile
Sem před koncertem něco popapkal L?D smile tak sem si to chtěl pořádně užít a vyšlo to, mega nářez.

0 xLajků:

37

Hezka fotka...
Jinak Idle v tom prvnim bylo docela volno, myslim, ze by si tam nasel misto i liliput, ja sem taky prcek. Navic na radia nechodi tolik, metalaku jako na normalni bigbeat, zadlo se mi, dokonce ze vyrazne prevladalo neznejsi pohlavi. Tze. tolik fuckujicich rukou, litajicich hriv a skakajicich nabusencu nebylo. Viditelnost ok. big_smile

0 xLajků:

38

Total nářez!!!

0 xLajků:

39

B.A.S.O.X napsal:

Sem před koncertem něco popapkal L?D

hehe smile to ses dobrej sjezdar....konkretne na Radiohead bych z toho mel i mozna strach wink

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

40

Tož já jsem smotl s kámoškama brko a pak už to byl magický nářezový koncert:D

0 xLajků: