Téma: jeste HARTKEVX3500
cau, narazil jsem tu na starsi diskuzi na tema VX3500 - sam na nej hraju, se zvukem sem nadmiru spokojenej, taky s vykonem, samozrejme i s cenou, ktera je super. ale: uz od zacatku se mi porad neco sere. protoze tenhle aparat vsude vychvalujou, tak jsem mozna vyjimka. hned pri prvnim hrani mi odesel jeden reprak, takze reklamace, reprak vymenili, a kdyz jsem to dovezl zpatky a zase si zahral, tak mi v tom stejnym repraku zacalo znovu chraplat a sustit, tentokrat trochu jinak: kdyz hraju na plno, tak je zvuk cistej a neni problem, ale kdyz pak zahraju dlouhej ton jemne, tak pri doznivani zacne ten reprak chrastit jak stary radio. a to se horsi umerne k dobe hrani. takze jsem to znovu vezl na reklamaci, jenze v krame to hralo krasne, po chrceni ani stopa. je pravda, ze jsem to tam zkousel ne moc dlouho a na nepodladenou basu, ale nevim. takze jsem to odvez zpatky a hned pri dvou nasledujicich hranich sem mel chrceni zpatky. zkousel jsem ruzny zasuvky, hral v ruznejch prostorech atd. ale nemuzu prijit na to, co to je. aparat mam jeste skoro rok a pul v zaruce, takze mi rekli, at na to hraju vesele dal a kdyby to zlobilo, tak znovu na reklamaci atd. i kdyz to pri hrani nijak zavazne neprekazi, protoze nehraju valne dynamicky, stejne nema ma duse klid....:-) asi mi rozumite. posledni rada, kterou jsem dostal je ta, ze to musi bejt zarucene lampa. jestli mi nekdo muzete poradit vic (jak zjistit, jestli to fakt lampa je - mimochodem jsem nikde presne nezjistil, co tam je vlastne za lampu pro pripad vymeny - nebo jestli to muze bejt jeste necim jinym - snura, nastroj..hraju na squier jazz bass.....), tak budu rad, protoze bych se toho uz rad na dobro zbavil a v klidu hral. DIK