1

Téma: Peavey Black Widow 18"

Zdravím chtěl bych se zeptat jestli máte zkušenosti s tímhle boxem. Potřeboval bych něco k Warwicku 211 a tenhle kousek se objevil na bazaru.
Docela se obávám toho že by box pořádně nezvládal rychlejší hru, protože repro by bylo poněkud pomalejší...
smile
Díky za jakékoliv postřehy

Schick Rhino 5 r.v. 2002
Hartke HA3500
Warwick WCA 211
Patnáctka od KIWIho big_smile
0 xLajků:

2

Re: Peavey Black Widow 18"

Tak předevšim je potřeba si uvědomit, "co" k tomu boxu potřebuješ- chybí ti výkon? Plocha? Basy?

Já osobně bych takovouhle krávu nekupoval, není to box Peavey, ale jen repro, čili nějaký domácí stavění a na mě by to bylo strašně velký a těžký..

0 xLajků:

3

2*10 mi ve zkušebně nestačí big_smile náš bubeník je celkem řezník. A dále chtěl bych aby více vyniklo háčko na mé pětistrunce...

Schick Rhino 5 r.v. 2002
Hartke HA3500
Warwick WCA 211
0 xLajků:

4

Tak tomu boxu s Peavey 18" na bazaru bych se vyhnul obrovským obloukem... Je to na koleně stlučená prasárna.

často kladené dotazy: FAQ
něco o mně: Kurca Tovium
0 xLajků:

5

kurcatovium napsal:

Tak tomu boxu s Peavey 18" na bazaru bych se vyhnul obrovským obloukem... Je to na koleně stlučená prasárna.

Poslechni odborníka a kup si 15' smile

This song is about a bunny rabbit. If you dont like bunny rabbits then fuck you.
-Daron Malakian
0 xLajků:

6

Tu jsem si chtěl původně koupit, ale když se na bazaru objevila tato nabídka tak jsem se na ni chtěl poptat smile

Schick Rhino 5 r.v. 2002
Hartke HA3500
Warwick WCA 211
0 xLajků:

7

a co ta 15ka, co prodává Kiwi tuhle v inzerci? A za zbylej peníz bys eště moh koupit nějaký ty struny, krabičku či dobrou večeři smile   http://forum.baskytara.com/viewtopic.php?id=5631

0 xLajků:

8

davidak napsal:

a co ta 15ka, co prodává Kiwi tuhle v inzerci? A za zbylej peníz bys eště moh koupit nějaký ty struny, krabičku či dobrou večeři smile   http://forum.baskytara.com/viewtopic.php?id=5631

Na ten jsme zapomněl. smile Inzeruje ho i hudebniforum.cz
Výkon mojíí 350W hlavy by se do dvou beden rozdělil takže bych se nemusel bát, že přepálím repro. Opravte mne jestli se mýlím...

Schick Rhino 5 r.v. 2002
Hartke HA3500
Warwick WCA 211
0 xLajků:

9

přesně tak. myslim že výkon tvý hlavy by byl do worwaně a týhle bedny tak akorát..

0 xLajků:

10

Myslím, že jakákoliv bedna z inzerce (i 1x15" Behringer) bude lepší jak ta Peavey ;-)

0 xLajků:

11

tys jí viděl?

0 xLajků:

12

Stačí jedna fotka. Navíc mám dojem, že někdo z fóra si psal o další a ty prej jako ještě horší... :-D

http://hudebnibazar.cz/img_inz/475378.jpg

Tohle jako fakt NE.

0 xLajků:

13

No ty voe, jestli je to 18" tak ta bedna musí být podle té fotky obří.

0 xLajků:

14

A jakej má pěknej bassreflex...

0 xLajků:

15

někde sem čet takovou obecnou poučku, že bassreflex mívá 1/3 plochy reproduktoru, nevim nevim jak tady smile

0 xLajků:

16

davidak napsal:

někde sem čet takovou obecnou poučku, že bassreflex mívá 1/3 plochy reproduktoru, nevim nevim jak tady

Třeba to pod tím reproduktorem není bassreflex ale přihrádka na bečku. smile

Box na mě taky nepůsobí moc dobrým dojmem, ale nutno říct, že Black Widow jsou(nebo byly) výborný reproduktory. A 18" nejsou špatný, třeba Sting s Police hrával hlavně na 18". Pro pořádnej bigbeat se hodí, když s nimi umíš pracovat.

Tak to je on přátelé!
0 xLajků:

17

18 BW mám s origo píví bedynkou. Stojí na zkušebně, vozit sa to dá jedině na turné do dodávky. Zvuk je boží. tým, že je to subbas otočený do reverzu tak to ma hutny objem, ktoré ti žádne upocené desítky nikdá nedajó. Na hubazaru som videl 2x 15 v bedni s origo hlavou centurion, za ty love zvuk jak z praku. peavey ruluje smile

The Jack, The  Pearl, Palatino EUB, Cort GBMP3,  GK 200RB 1981, Ampeg B200R 2008, Peavey Centurion III 1978, Peavey 118 1978, MB PH 112, EBS MBII
0 xLajků: