1 Naposledy upravil: Errie (22. 08. 2009 16.40:40)

Téma: G&L Jb-2

Konecne je doma smile
Zvukovo skvelé tvrde basy a prierazne vysky ale s JB ako ho poznam nema skoro nic spolocne hlavne kvoli telu lol.
Hmatnik mi sedi v ruke skvelo ale nieje tak tenky ako typicky JB je to skor noha od stola(precision).
Telo je mensie ako JB/PB a to mi kusok nesedi.
Vlastne je to JB v tele precisionu.

http://213.215.107.208/fotoalbumy/278/489/mf_278489436_6baaeb71f407a709b1e9b035473fac5f.jpg

http://pokec.azet.sk/f_l_e_a?i9=eb5b227 … otoalbumy#  ----Dalsie fotky

a este ten zvuk...na zaciatku mam vytiahnuty iba GAIN a MASTER VOLUME takze to by malo ukazat zvuk...ale neviem uz kedy som mal ktory snimac...ale to musi byt pocut

http://www.youtube.com/watch?v=2FQk8oCWQ-0

0 xLajků:

2

Re: G&L Jb-2

fotkýýý nejedóóóó

0 xLajků:

3

Kua! Gratulace! I když nejdou fotky, tak jsem snad neviděl ošklivý G&L... Takže supr.

často kladené dotazy: FAQ
něco o mně: Kurca Tovium
0 xLajků:

4

já mu to bez fotek nevěřim.

0 xLajků:

5

gratulace - vítej v klubu wink
a co detaily? - odkud, za kolik, ukázka zvuku atd...

Bacchus, MarkBass, Soundelirium, efekty, pedály, krabičky, synťáčky, samplery, pružiny
0 xLajků:

6

ebay, 700 doláčů big_smile

už ti Errie věřim, ale bez ukázek nevěřim, že gráje smile  jinak gratulace, je parádní.

0 xLajků:

7

hotovo fotky ficia...basa skvela i napriek tomu ze je to indonezia..v porovnani s kortami je spracovanie ovela slusnejsie hmatnik jemne klzkyy a lak je hladky a nevidno na nom ziadne hrbole i ked je hruby jak fras drevo ma velmi peknu kresbu a aj dost silnu vahu..vyvazenie je tiez vydarene jak si to zavesis tak ti to sedi nepada na hlavu a niako sa neprevazuje...ked sa dostanem do skusobne spravim aj zvukove ukazky

0 xLajků:

8

počkej, to je Tribute a stála 700 dolarů?

0 xLajků:

9

davidak napsal:

ebay, 700 doláčů

Errie napsal:

napriek tomu ze je to indonezia

tak to nebude 700 babek...to by byl hodně špatnej kup big_smile:D

0 xLajků:

10

Anebo funglovka.

0 xLajků:

11

davidak napsal:

ebay, 700 doláčů

použite combinet shipping
basa samotna 390 doláču , kamos bral 3 krabicky Boss delay,Boss Chorus a Boss Metalzone tak sa to spocitalo a niako som sa dohodol s predajcom nech mi posle aj tie krabicky lebo mal rozbehnute viacere aukcie preto som musel cakat kym neskoncia aj tie posrane skatulky potom mi dal kamos prachy a poslalo sa to... postovne nas z japonska vyslo na 90 dolacov

0 xLajků:

12

tak to pak jo smile

0 xLajků:

13

BTW buduci tyzden cestujem do Viedne a porovnam to s originalmi.

0 xLajků:

14

moc pěkný GLko!

0 xLajků:

15

hofa napsal:

gratulace - vítej v klubu
a co detaily? - odkud, za kolik, ukázka zvuku atd...

Dik za privitanie big_smile ako som pozeral uz je nas tu celkom dost...detaily som uz pisal...z Japonska od typka co to predaval pretoze je gitarista a bola mu zbytocna a lezala u neho uplne nevyuzita prisla mi este s foliou na krkovom snimaci a na zadnom kryte pre elektroniku stala 390 dolarov a postovne stalo 90 (no pre mna 45 kedze sme sli s kamosom 50/50)
finalna cena 435 dolarov co je 303,56 EUR

0 xLajků:

16

.. až na tu hlavu .. jinak pěkné pěkné wink

YamahaTRB6P
DunlopSteel
Spectraflex Cable
AquilarTLC
DavidEden WT-550B . EDEN E4X10.V4 -650W
0 xLajků:

17

richo5 napsal:

.. až na tu hlavu .. jinak pěkné pěkné

na tu hlavu som si musel zvykat i ja...ale je to G&L tradicia ze to ma byt tak...

0 xLajků:

18

a mne se na G&L -kach prave nejvic libi ty hlavy smile

Squier JB vintage modified, Behringer BX600, Behringer BOD100, Homemade fuzz... no tak sem student tak co smile
0 xLajků:

19

Nejhezčí G&L hlavu má ale stejně L2500... A s přehledem nejošklivější je modernější verze L5500 http://www.pauliedee.com/l5500.jpg následovaná pětipreclem L5000 http://www.ggjaguar.com/l-5000.jpg

0 xLajků:

20

No nejhezčí byla ta bez zubu, kdy si ještě Fender nestěžoval na podobnost. A sou teda paka, že nezachovávaj jeden standard.

http://www.talkbass.com/forum/attachment.php?attachmentid=135942&d=1249849791

0 xLajků:

21

ten zub je celkom fajn...je to nezvycajne a bije to do oci...ved nam to treba kedze frajeruju gitaristi tak my musime aspon vyzerat wink
tie fotky co mam ja su cez posrany stary sony ericson takze nic moc...dnes sa nafoti a nahraje

stara SB 2!!! na tej som raz hral a to je delo to si urcite splasim lepsi slapostroj som nepocul preto som teraz siel do G&L ...dneska vam narobim aj nahravky lebo ten zvuk je pre mna nezvycajny...taky ostry vyskovy je to parada len mi treba doniest domov zo skusobne debnu a zosik lebo ja nemam na notbuku line in tak to dam len mikrofonom cez repro

0 xLajků:

22

okej mate tu video...nezabite ma zan big_smile=D=D

0 xLajků:

23

Hele, nechci do toho moc kafrat, ale ten zesilovač na rovno nemáš ne? Tam násilně stahuješ v podstatě všechno... A ten zvuk pak není ouplně ideální.

0 xLajků:

24

cisty zvuk basy by som dosiahol jedine cez line in...

na zaciatku toho videa som ukazal ako som mal nastaveny EQ...vsetko dole a hoe bol len GAIN a VOLUME....potom neskor som ukazal ako som si to nastavoval..este sam neviem kde ako ta basa zneje to je len tak...zhruba ze co to asi je

0 xLajků:

25

No právě, všechno dole.

Jestli jsem našel správný obrázky a manuál k tomu zesilovači, tak jsi tím osekával frekvence. Ty kroutidla jsou boost/cut. Čistší by to mělo být na rovno, tzn na 12 hodinách, ne?

0 xLajků:

26

kurcatovium napsal:

No právě, všechno dole.

Jestli jsem našel správný obrázky a manuál k tomu zesilovači, tak jsi tím osekával frekvence. Ty kroutidla jsou boost/cut. Čistší by to mělo být na rovno, tzn na 12 hodinách, ne?

Aháááa ja kreten ved to ma aj takto polohu kde to tak zapadne to ma mohlo napadnut....okej teda tak ja este jedno video s uplne rovnoym EQ big_smile=D=D

0 xLajků:

27

no ten zvuk je takhle minimalne dost divnej, se divim, ze to i presto bylo tak ostry smile no vypadá to legračně ... ty korekce jsou většinou  +/- se středovou polohou. neni to jako volume ... počkej až si s tim začneš točit, uvidíš co se bude dít lol

0 xLajků:

28

Errie napsal:

Aháááa ja kreten ved to ma aj takto polohu kde to tak zapadne to ma mohlo napadnut....

jde vidět, že máš kreativní myšlení a nějaké stereotypy tě nevzrušují big_smile

btw. proč to tak lupe, když hraješ? ... struny o pražce? nebo struny o snímač? ... to neni moc příjemné

Fender American Deluxe Jazz Bass '08
Empress Compressor -> Boss LS-2 Line Selector (-> Zoom B3) -> Fishman Platinum Pro EQ -> Markbass F 500 -> 2x Markbass Traveler 121H
0 xLajků:

29

DalajVladan napsal:

btw. proč to tak lupe, když hraješ? ... struny o pražce? nebo struny o snímač? ... to neni moc příjemné

to hlavne preto ze tie struny su pre mna dost mekke hraval som na 45tkach a toto musia byt o dost slabsie a niesom zvyknuty tak do toho trepem ako blazon (neviem si zvyknut)...inak v kapele tie "lupy" pocut nebolo...

0 xLajků: