1

Téma: DV show

Tak jsem taky něco pořídil, ať jsem IN big_smile

Nahrál jsem zjednodušenou verzi Californication. Takhle jsem ji hrával s jednou kapelou, protože mě nebaví odposlouchávat každou kudrlinku a výjezdík a pak si to ještě pamatovat:)

Takže spíš než co tam hraju, bych chtěl reakce na to, jak to hraju big_smile

Basa je braná přes MultiComp do komplu a tak to trochen celé brumí. Jinak nasazeny rudé warwicky tak 2 měsíce staré.

no a protože mi ty red hoty nechce Youtube zkousnout, tak dávám jen odkaz na stažení:(

http://www.ocipyt.ic.cz/calif.wmv

Fender American Deluxe Jazz Bass '08
Empress Compressor -> Boss LS-2 Line Selector (-> Zoom B3) -> Fishman Platinum Pro EQ -> Markbass F 500 -> 2x Markbass Traveler 121H
0 xLajků:

2

Re: DV show

jooo dobrý smile  co takhle něco palcem?

0 xLajků:

3

davidak napsal:

co takhle něco palcem?

nespěchej big_smile .. i tohle mi dalo zabrat tongue

Empress Compressor -> Boss LS-2 Line Selector (-> Zoom B3) -> Fishman Platinum Pro EQ -> Markbass F 500 -> 2x Markbass Traveler 121H
0 xLajků:

4

Pekne zahrany fakt, fajn zvuk. jen sem se nachechtal u toho malicku co ma svuj vlastni rozum. A taky to krouceni v lokti levacky neni ouplne koser (resp- loket vs. zapesti).

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

5

S tím malíčkem jsme na tom úplně stejně smile Pěkně zahrané wink

0 xLajků:

6

spider napsal:

jen sem se nachechtal u toho malicku co ma svuj vlastni rozum

hele já nevím co s ním big_smile ... já tak hraju odjakmrtva a když se někde vidím, tak se taky chechtám big_smile ... nicméně předpokládám, že to nemá na funkci vliv ... ani na funkci rostlináře:)

a kroucení zápěstí .. doufám, že je to tím, že sedím ... přeci jen 90% hraní na basu trávím ve stoje ... ale nevím, budu sledovat:)

0 xLajků:

7

To je f poho ten malicek, chytas balanc, normalka... big_smile

0 xLajků:

8

DalajVladan napsal:

že to nemá na funkci vliv ... ani na funkci rostlinářesmile

big_smile big_smile To taky ne

0 xLajků:

9

Tak ten malíček na pravé ruce je zajímavej, ale vůbec nevadí..:) Co ale nechápu, tak proč po příklepu nepoužíváš na zahrání C malíček levé ruky. Ruka by zůstala v jedné poloze, což je podle mě výhodnější. Rytmicky ta figura bez celkem v pohodě sedí, ale dynamicky mám pocit, že potom to C, který nehraješ malíčkem,  zbytečně zvýrazňuješ. Jinak dost v pohodě..:)

Neuser for president! Sadowsky, Fender a Vlasak taky...
0 xLajků:

10

Klusi napsal:

Co ale nechápu, tak proč po příklepu nepoužíváš na zahrání C malíček levé ruky.

hm ... tak já už to taky nechápu big_smile ... no to je prostě takový ten stereotyp ... nějak si to tam najdeš a nenapadne tě, že by to šlo zahrát jinde jednodušeji ... díky ;-)

0 xLajků:

11 Naposledy upravil: Lukáš (24. 08. 2009 16.09:49)

V pohodě redhoti.. líbí se mi přesnost..pak taky jak v prvních přechodech ve sloce (c,g apod.) hraješ jenom první dobu,já se to učil na dvě a tohle zní líp smile a to posouvání ruky znám,zajetý stereotypy máme všichni nějaký smile

0 xLajků:

12

mě se to líbí,je to pěkně zahraný,ale hlavně se mi hodně líbí ten zvuk! tongue
fakt  v pohodě....

0 xLajků:

13

pekelnik napsal:

mě se to líbí,je to pěkně zahraný,ale hlavně se mi hodně líbí ten zvuk!
fakt  v pohodě....

díky:) ... takhle to teď mám používám i live ... a teď když o tom tak přemýšlím, tak musím uznat, že na nahrávní je ta basa hodně vděčná

Lukáš napsal:

líbí se mi přesnost

tobě taky dík ... já jsem si to teď poslechl z odstupem a ....  víme jak to chodí big_smile ...

0 xLajků:

14

Jojo, slechticky malicek...clovek si totiz na nem nechava narust dlouhy nehet, aby se pak pri hodech a banketech moh stourat v zubech. Spodina to pak okoukava a mysli si, ze zdvizeny malicek je znakem lepsi spolecnosti.

Ja to leckdy mam vykloubene i mnohem vic...uz jsem na to taky byl xkrat upozornen, ale on je proste takovej vrati...

Nicmene, pro nas vlastnici nadvori, tedy dvorany, na tom neni nic spatneho...

CEILIN KAT IZ WATCHIN U MASTERBATE
0 xLajků: