Téma: B.C.Rich bassguitar, vlastni nekdo nejaky model?
Chci podrbat o BCR, rady, zkusenosti apd. Je li tu nekdo svihly do tehle bas jako ja, prosim ozvi se, ja Warlock NJ active.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Baskytara » B.C.Rich bassguitar, vlastni nekdo nejaky model?
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Chci podrbat o BCR, rady, zkusenosti apd. Je li tu nekdo svihly do tehle bas jako ja, prosim ozvi se, ja Warlock NJ active.
Kdyby ses zeptal tak před patnácti dvaceti lety tak by se rozvinula možná slušná diskuse, ale dneska... nevím nevím... já ji viděl za život asi dvakrát, a nikdy naživo, pokaždý to bylo jen v bazaru...
Tak treba se nekdo caskem objevi. Kytar tu bude asi dost, jsou za par kacek, basa co mam kdyz mela pre, stala 1200 dolacu, ted je asi na 700 a prodavaji ji v CR Warwickovci a ti co maji vetsi odbery BCR za do 20.000 Kc. Maly dealer ji udajne nema sanci dostat. Jeden clovrda myslim ze Strasnic Pha 10 nejaky kousek privezl z US a prodava ji , spis prodaval nez zjistil ze ma ruply telo u krku. Za ty prachy co chtel jsem na nabidku skocil, uz ne na prasklinu a uz vubec ne ze k tomu necha jiny telo vyrobit. Basa pry drncela, seridit nesla, jeho rada dat vyssi nultak. Pfffffff Na zed mohla byt dobra, ale pro jeji tvary se blbe utira prach.
Mam trpelivost, uz mi ujelo plno vlaku.
"Mam trpelivost, uz mi ujelo plno vlaku"
Tak to je výtečná hláška, jestli nemáš nic proti, budu ji používat :-)
Nebyl náhodou firemním hráčem BC Rich Vlasta Henych? Ten, co dneska drtí Music Many?
tu furt pouziva jedna debilni ucitelka namatiku, co meri asi 120cm a mluvi jak chlap
"Pppď Ppóóó, nnch si ujet vlllllk!!!!" preklad: Pojd pepo, nenech si ujet vlak... ale to by se fakt muselo slyset...
Ta ucka jsem ja, odhalili jste me hehehe
Nojoo my nektery hlasky beztak probehli volevizi (tele vize pro dospele chlapy). Prisel nejakej ciman co se rad ukazuje v telce, neco jsem mu rekl treba o holy hlave a jeji vyhode a za par dni si hral na tvurce, sekal to tam. Alespon nebudu schizak sam. Nejlepsi byla jedna Cinanka co jsem pro ni neco udelal. Prinesla mi darek. Nevim jestli nevidela pres cepici, nosim ksltovku s Iron Crossem, ze hlavu holim. Sampon, hreben a kartac. Kolegove lezli po zemi po ctyrech, smich jim narusil centrum rovnovahy.
Sem dneska proflak zkousku kapely, ale hlaska pro dnesni den znela, zadny politicky veci, tak jsem zustal hrdinou a kdyz je ten cas osvobozeni a kvetou seriky, tak nekdo proneste na mou pocest projev at si zvednu narodni sebevedomi ehmm. Uz mlcim. Ale na pohrbu mi zahrate na basy, jooo??? A poradnej thrash, slapovani nechte na pak, jeste mi budete vycitat ze vam porupali dratky a chci spat s Warlockem, schvalne kdo driv shnije. Ha tema na pisnicku.
Muze mit nekdo normalni Warlocka a milovat ho a o negativech na ktery druzi poukazuji reagovat ze to jsou naopak pozitiva? Ne, proto cekam na uzavreny trati na prijezd... (jistota ze vam zadny vlak neujede)
fakt dobrá hláška a ještě lepší úča:)
ZABIJÁK!!!!
http://cgi.ebay.com/B-C-RICH-PLATINUM-B … dZViewItem
Debata (poměrně vtipná) o tomhle výstavním kousku tadyk:
http://www.fenderforum.com/forum.html?d … 2716:17:37
Jedinej o kom vim že hraje na B.C.R. tak to je basačka Coal Chamber
z pražských kapel na ně hrají basák z Masturbace a basák z Eledhel
ZABIJÁK!!!!
http://cgi.ebay.com/B-C-RICH-PLATINUM-B … dZViewItem
Debata (poměrně vtipná) o tomhle výstavním kousku tadyk:
Vzbuzuje reakce, to o necem svedci. Ja slysel par hlasu a kdyz jsem chtel vedet na kterej konkretni model hrali, zkratim to, na zadnej.
Je dobre ze je moznost vyberu a je moc dobre ze tu tyhle nastroje jsou, jako je dobre ze jsou i mnohe dalsi. Kdyz nic, urcite dokazi vyjadrit individualitu hrace svym vzhledem. Budu se opakovat, neni podstatne zda jsou ci nejsou hezke, ja sam to nevim, vim ze jsou jine a i vim ze nejak nejsou falzifikovany, to je zajimave.
Nekdo se stane lacinym borcem vypichnutim nepritele a je fuk zda je to nejaky typ basy, clovek, nebo skupina lidi. Mam rad jiny typ borcu. A tech jinych si vazim. Hrdinu za klavesnicemi je, stejne jako hrdinu ridicu fuckeru, ale kdyz je potkas v realu, treba v pripade auta je dojedes, zablokujes a jdes pokecat, jak se slusi a patri, prece musis pozdrav opetovat, neee?? Bud se zatvrzele zamknou a kdyz ne, uz jsou nejaci jini kdyz otevres dvere a potreses mu levackou neni li pripoutan a vypadne na asfalt hahahah
PC je fajn, myslim pomaha lecit ty zakomplexovany sracky, dava jim pocit, stejne jako auto. Tihle sice vzdycky obvinuji ty co jdou do konfrontace z psych. nemoci, ale je to jen pokus..... Bud jsem slusny, nebo nejsem a je fuk kolik mm plechu me kreje, nebo jakyho mam pripojovatele.
BCR jsou fajn basy,blbe nehraji, maji specificky hlas, nikoho nenapodobuji, jsou schopni to uznat lidi ktery maji nastroje za 40, 50 tisic i vic. Ja budu jen rad kdyz budou vnimany blbe, budou jine, bude jich malo mezi lidma, ale tady doma, jsem to napsat musel.
Jeste noticku. Bestii v bronzove serii nedoporucuji, viz odkaz e bay.
z pražských kapel na ně hrají basák z Masturbace a basák z Eledhel
At to nemusim hledat, na ktere modely? Nevis?
Z Masturbace hraje na warlocka a eledhel tušim že je to ta jak na ní odkazuje Mikulik (ZABIJÁK :-) )
Bila? Ze by Custom Shop? To me zajima, zkusim najit, chci je slyset. Diky.
Už jsem to opravil...bílá neni, je černá. Ale myslim, že bílou kdysi měl, ale to byl asi warlock
tak tě tady pěkně matu :-) ani warlock to nebyl, byla to tahle:
http://www.hellsbells.cz/foto/eledhel.jpg
Mas fuck, ja sem rad matenej. Dobry image na fotce. Co Ty? Mas srdecne blizko k nejaky blackovy metle? Ze vis jaky maji pekelny lopaty.
Tady je black metal oficialne vyhlasenej za ,,mrdku,,. Nutno vnimat pozitivne asi jako fucking metal, nebo fucking mate. BCR aktivniho Warlocka v NJ serii, dobrej zvuk, jsem tu videl za nejakych 13 tisic. Dost slusna cena, basa stala nejakejch 700 dolaru kdyz byla novinka.
Na tohle fórum chodim téměř každej den takže vim jak se tady co má. Dřív jsem black, death, doom... poslouchal hodně, teď už skoro vůbec. Doma toho mam hromadu a sem tam podle nálady něco ještě poslechnu jinak spíš na živo, protože tady na Kladně se tahle scéna docela rozjela (škoda že to nebylo dřív). Otevřeli tu klubík tohodle ražení a koncerty jsou tu celkem často. Jinak jsem se přeorientoval zpátky na rock,hardrock,blůzík atd. ta basa mi z těchle stylů dá víc než metal, takže asi tak :-)
JJ. Dik za vysvetleni, nejak mi srotilo kuru ze za 14 mesicu jsi zvladnul jen 70 prispevku, to ja jsem ublafanejsi, a pritom jeste zvladam moderovat jedno mezinarodni forum :-)))
To jo...nejsem moc ukecanej a taky zrovna moc zkušeností nemam abych je tu ventiloval tak si je tu jenom sbíram :-)
"Ukecaná Pleška z Pekla" by sedělo víc za ty slohový práce co tu píšeš :-))
Tom: LOL! To by teda sedlo :-)
Siegi: Jak jsi přišel na to, že black metal je tady za mrdku? Tady není za mrdku nic, teda snad kromě Evy a Vaška. Black metal je akorát menšinovej žánr, tady, stejně jako skoro kdekoliv jinde ve světě...
ja ctu co kdo pise, uz jsem vysvetloval ze mrdka je zivotonosna tekutina, nevidim na Jenichove nazvu pro to co hraji nic negativniho, mrdka je voda zivota, smrt je zivot
fucking metal neznamena take nic hanliveho, nechce se mi hledat citace
Už někdo měl v ruce "drozda" - B.C. Rich Mockingbird BASS - a jestli tak co na něj říká ?
Oficiální stránky
Brno - Guitarshop.Cz
Mě se líbí a momentálně je můj velice vážnej adept na koupi...
Tenhle model je novější, než kterej sem slyšel před asi 4ma rokama. Ten hrál pěkně jak dělanej do tvrdší muziky což napovídá i vzhledem. Konkrétně tenhle sem nezkoušel, mám BCR jen kytaru
Tenhle model je novější, než kterej sem slyšel před asi 4ma rokama. Ten hrál pěkně jak dělanej do tvrdší muziky což napovídá i vzhledem. Konkrétně tenhle sem nezkoušel, mám BCR jen kytaru
Když už sme u těch kytar - na drozdí kytaře se vyřádili
Jo ta kytara je fakt pěkná. Kdybych nehrál na basu už bych po ní slintal
Jo to je možný. B.C. riche sem ještě netestoval takže vycházím pouze z toho jak vypadá... Ale když někomu jde o "tvrdej vzhled" tak to ostatní je mu stejně fuck
Ta kočka z Kittie hraje (nebo možná hrála) na BC Riche a zvuk na tom albu se mi dost líbil. BSR nejsou špatný nástroje, ale až ty vyšší řady
Ta kočka z Kittie hraje (nebo možná hrála) na BC Riche a zvuk na tom albu se mi dost líbil. BSR nejsou špatný nástroje, ale až ty vyšší řady
http://guitarshop.cz/CZ/product.asp?ID= … gory=50000
vyšší řady... mmm... a tahle Mockingbird Special Edition serie je řada jaká teda ?
Jak komu - když chce někdo tvrdej vzhled a chce kvalitu, tak šáhne buď po nějakým hand-made nástroji dle vlastních představ a nebo Custom shopu oblíbený firmy jako to udělal například Tom Araya (ESP<D)-Já si myslím že taková basa bude hrát o moc lépe než BC Riche, ale jen to jen myšlenka no................. snad se někdy podaří ji vyvrátit či potvrdit
no myslím, že nástroje na zakázku jsou trochu jiná cenová třída ne?
Gin napsal:Ta kočka z Kittie hraje (nebo možná hrála) na BC Riche a zvuk na tom albu se mi dost líbil. BSR nejsou špatný nástroje, ale až ty vyšší řady
http://budvar.wz.cz/bassforum/drozd_white.jpg
http://guitarshop.cz/CZ/product.asp?ID= … gory=50000vyšší řady... mmm... a tahle Mockingbird Special Edition serie je řada jaká teda ?
To je právě Special Edition, dřív to měli rozlišený jinak, ale tyhle s průchozím krkem budou hrát slušně, musíš ji zkusit
Budvar napsal:Gin napsal:Ta kočka z Kittie hraje (nebo možná hrála) na BC Riche a zvuk na tom albu se mi dost líbil. BSR nejsou špatný nástroje, ale až ty vyšší řady
http://budvar.wz.cz/bassforum/drozd_white.jpg
http://guitarshop.cz/CZ/product.asp?ID= … gory=50000vyšší řady... mmm... a tahle Mockingbird Special Edition serie je řada jaká teda ?
To je právě Special Edition, dřív to měli rozlišený jinak, ale tyhle s průchozím krkem budou hrát slušně, musíš ji zkusit
Zkusím a když se mě na ni bude hezky hrát tak ju vezmu... Už pěkně dlouho furt vybírám, špekuluju a basa nikde
Myslíš, že ji budou mít u Lídla?
Myslíš, že ji budou mít u Lídla?
CJK BASKYTARY info MC
614 100 002 PMBBK MOCKINGBIRD 4str. Platinum s' - 2 P "style" snímače - černá 13 880,-
http://www.lidlmusic.cz/cenik/pdf/BCRich.pdf
tak podle toho soudím,že jo... já pak musím najít na netu tu nejlevnější nabídku a ukázat jim ji a oni mě to za to prodaj, to se mě líbí, že to tak funguje
Já myslel skladem, aby sis ji nemusel prvně objednat a vysolit zálohu jak tomu někde bývá
Já myslel skladem, aby sis ji nemusel prvně objednat a vysolit zálohu jak tomu někde bývá
Tak to bohužel nevím...
mikulíku, nepublikuješ na totemu pod nickem dharma?
S nazorem ze u BCR se plati jen za vzhled nesouhlas. Levnejsi modely jsou horsi jako u vsech znacek to nepopiram, ale NJ, NT maji pekny zvuk. Neni jen subjektivni nazor, chvalil i Peter Pavlik a i slusne zaslapoval.
Eagle nechavam pritelkyni, Warlocka NJ by asi nezvladla, je na tvrdsi chlapy, to ano, ale i Platinum ma pekny zvuk.
Ja se nyni mazlinkuji s Gibsonkou. Priznavam se, ted jako by smajlik stydlina. Jooo? :-)
Dodavam. Ma reakce je na starsi prispevek, at mi nenapisete at neblbnu s energetaky :-)
tak to už snad není nikde....... při dnešních možnostech??
Gin napsal:Já myslel skladem, aby sis ji nemusel prvně objednat a vysolit zálohu jak tomu někde bývá
To by ses divil, není to ani čtvrt roku co sem to na vlastní kůži zažil
pekelnik napsal:Gin napsal:Já myslel skladem, aby sis ji nemusel prvně objednat a vysolit zálohu jak tomu někde bývá
To by ses divil, není to ani čtvrt roku co sem to na vlastní kůži zažil
no tak to bych je poslal do pitche ty blbečky,který to takhle praktikujou.
Dneska se ty různý shopy musí předhánět v nabídce a né aby ses jich ty musel doprošovat a ještě něco platit dopředu.To bylo možná tak před deseti járama,ale teďka....... FUCK!!!
mikulíku, nepublikuješ na totemu pod nickem dharma?
To by mohl bejt kytarista z Kashmiru
http://www.braunsound.cz/zbozi_detail.php?id=114 kamarad ma tuto! a nevim ja bych si ji za ty prachy nekoupil!! je cela nevyvazena a zvuk se mi zda takovy plechovy!
http://www.braunsound.cz/zbozi_detail.php?id=114 kamarad ma tuto! a nevim ja bych si ji za ty prachy nekoupil!! je cela nevyvazena a zvuk se mi zda takovy plechovy!
Plechovy zvuk? Do ceho z ni vedl drat?
jaj! tak to ted nevim! jednou myslim kombo Desperado (shit jak cyp) a nekolikrat Laney ( lepsi) ale fakt bych 19tis. za tu basu nedal!!
jaj! tak to ted nevim! jednou myslim kombo Desperado (shit jak cyp) a nekolikrat Laney ( lepsi) ale fakt bych 19tis. za tu basu nedal!!
Za tuhle určitě ne.
Za tuhle určitě ne.
Vsak taky neznate Brauna nejvetsi kseftar, veskere ceny ma o 20 procent vys...minimalne
hresi na to ze je v Ostrave mezi muzikantama docela znamy, ale to prejde, myslim ze driv nebo pozdeji k nemu lidi prestanou chodit, ja tam uz chodim jen v krajni nouzi
Vsak taky neznate Brauna big_smile nejvetsi kseftar, veskere ceny ma o 20 procent vys...minimalne wink hresi na to ze je v Ostrave mezi muzikantama docela znamy, ale to prejde, myslim ze driv nebo pozdeji k nemu lidi prestanou chodit, ja tam uz chodim jen v krajni nouzi
Kdyz mate hubu k tomu, k cemu narostla, tak se da domluvit na slusne cene Viz moje kombo, kroutil se, ale domluvili jsme se k me plne spokojenosti
A kdyz mi prodaval v komisi basu, tak mel kupce na cenu, ze bych mel mene, nez jsem puvodne chtel - opet jsme se domluvili, ze jsem byl spokojen (a on mel o tretinu mensi marzi). Chtel bych takove licitovani videt v Rock Paradise apod.
nejvetsi kseftar, veskere ceny ma o 20 procent vys...minimalne hresi na to ze je v Ostrave mezi muzikantama docela znamy, ale to prejde, myslim ze driv nebo pozdeji k nemu lidi prestanou chodit, ja tam uz chodim jen v krajni nouzi
Hele, Spidere, vy máte v Ostravě ultrašikovnýho kytaráře... jmenuje se Kaiser, bydlí v Porubě a dokázal nám neskutečně rychle a za solidní peníz udělat fůru práce na dvou kytarách: jednu přepražcoval, osadil na ní novej nulťák, sehnal originál knoflíky poťáků a obrousil a sešteloval kobylku. Na druhou zase vyštrachal obtížně sehnatelný kameny do kobylky Floyd Rose. Všem Ostravákům můžu jen doporučit
Jinak se omlouvám, že jsem nenašel čas se s tebou nějak domluvit a zastavit se... ale pořád jsme makali, ani jsme večer neměli sílu někam jít - ani do Stodolní
Hele, Spidere, vy máte v Ostravě ultrašikovnýho kytaráře... jmenuje se Kaiser
Milos mi pomahal s moji basou, jo je to pohodar....poradi aniz by z tebe nejdriv vytahl petikilo
No vsak se zastavis priste mno
Trochu mimo misu. Na Ostravu z Prahy je lepsi jet pres Hradec, nebo na Brno? Zatoulala se mi tam jedna skoro basacka, asi jsou Ostravaci pekny nabijeci :-))))))))))))
jel bych přes Hradec, sice ta dálnice meze Prahou a Hradcem je místy horší, ale celkově bych řek že ta cesta bude zajímavější, navíc na dálnic na Brno máš pořád nějaký bouračky, abys nakonec někde neskysnul na dýl....
není to trochu OT
Určitě přes Hradec, pak prdelkama, kus po dálnici do Holomóca, pak kus po dálnici na Ostravu a pak zase kousek prdelkama... krásná cesta
Diky obema, GPS veli na Hradec, vy pisete na Hradec, tak na Hradec Vavro.
Mikuliku, mate v Reichenbergu pekny vrahouny, na sjezdu Pacerice k zamku Sychrov z liberecky dalnice, me sundal z motorky mladej typek s Feldou, student Na bojisti na integraku, nezastavil na stopce od nejaky pofiderni pumpy jeste pred bazarama,jel jsem kilo, necu ubrzdil, ale i tak...
Aby to nebylo tak out, :-), nemohu plne vyjadrit vase poznatky s BCR, ac vlastnim dva kusy, nejaky cas si diky bouracce nezahraju. Kurnaaaaaa.
Mikuliku, mate v Reichenbergu pekny vrahouny, na sjezdu Pacerice k zamku Sychrov z liberecky dalnice, me sundal z motorky mladej typek s Feldou, student Na bojisti na integraku, nezastavil na stopce od nejaky pofiderni pumpy jeste pred bazarama,jel jsem kilo, necu ubrzdil, ale i tak...
To víš, tady žijou slušný lidi, u nás v kraji není pro chuligány na hlučnejch motorkách místo... neviděls Bezstarostnou jízdu?
Ne, to byl vtip... hlavně že se ti nic nestalo. Kokot, kterej vletí s autem z vedlejší do na hlavní aniž by se rozhlíd, jestli něco nejede, je prostě... kokot.
Zajímalo by mě u těchto b.c. rich, proč všude montují půlené snímače....co třeba humbuckery? Nehodí se do tvrdé muziky víc?
Hmm, já si taky v poslední době hraju s myšlenkou si tu Mockingbirdu koupit... vzhledově se mi dost líbí, jenom nevím jak se bude držet a hlavně jak to bude hrát. Nevíte někdo jestli ji mají někde na krámě, kde by se dala vyzkoušet? Ptám se, protože si kamarád objednával kytaru BCRich Warbeast a po 4 měsících čekání, kdy se ani nevědělo kdy dorazí, tu objednávku zrušil. Že se prý tyhle nástroje blbě shánějí.
Že se prý tyhle nástroje blbě shánějí.
A hlavne se pak blbe prodavaji....propad z 20tisic na 6 tisic neni vyjimka
A hlavne se pak blbe prodavaji....propad z 20tisic na 6 tisic neni vyjimka
Hmm, to nezní moc hezky... můžeš se podělit o detaily? Jakej to byl model, v jakým stavu při prodeji a kdo ho kde prodával? Z toho co jsi napsal to vypadá jako by nešlo o ojedinělej případ
Hmm, to nezní moc hezky... můžeš se podělit o detaily? Jakej to byl model, v jakým stavu při prodeji a kdo ho kde prodával? Z toho co jsi napsal to vypadá jako by nešlo o ojedinělej případ
Hele zahlidnul sem jich par na hudebnim bazaru ktery sleduju denne, tak to neber jako nejake nezlomne pravidlo...... ale opravdu na to kolik ty basy stoji v novote tak na bazaru byly za srandovni ceny. Jedna z nich byla tusim Siegiho...ktery uz sem ale moc nechodi....a nebo mlci.
Hele zahlidnul sem jich par na hudebnim bazaru ktery sleduju denne, tak to neber jako nejake nezlomne pravidlo...... ale opravdu na to kolik ty basy stoji v novote tak na bazaru byly za srandovni ceny. Jedna z nich byla tusim Siegiho...ktery uz sem ale moc nechodi....a nebo mlci.
No tak každopádně díky za tip, za ty prachy bych do toho i šel... Taky začnu sledovat bazáče:-)
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Baskytara » B.C.Rich bassguitar, vlastni nekdo nejaky model?