1

Téma: Axl Aj 200 Vs

Budižte pozdraveni, máte někdo osobní zkušenost tady s tou basou? Na basu se pokouším teprve pár měsíců (zatím zapůjčená Ibanez Soundgear) a je zapotřebí si už koupit vlastní. Vzhledem k mému umu a finančí situaci sem chtěl něco kolem 5000, ale tady ta za 6000 mne z osobních důvodů (válí se mi doma 40 let stará nedostavěná kopie McCartneyho basy) zaujala.

0 xLajků:

2

Re: Axl Aj 200 Vs

Zkus funkci vyhledavani, o kytarach Axl zde uz je napsano pomerne dost.

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

3

Lacinou basu kup z inzerce do 3 tis (něco jako fokus, squier atd, nejlépe JB, přípdně i precision, ale to sem nepiš, to tu nemají rádi smile ) Tahle basa podle mě nebude na začátek nic moc, pokud vyloženě nebudeš hrát beatles revival. Navíc už jednu takovou máš:

Huty napsal:

(válí se mi doma 40 let stará nedostavěná kopie McCartneyho basy)

zajímavé, kdo to stavěl? Co s tím hodláš podninout?

Lakland  JO5, Fender precision elite (1983), Ibanez ATK 305, Cort GB 75JJ, Crafter pětka akustická
Aguilar ag700+sl 410
K volšovým rukám volšový tělo!
0 xLajků:

4

pipa napsal:

Huty psal(a):

(válí se mi doma 40 let stará nedostavěná kopie McCartneyho basy)

zajímavé, kdo to stavěl? Co s tím hodláš podninout?

To by me taky zajimalo. Pokud by ses ji chtel zbavit myslim ze mezi nami najdes zajemce wink

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

5

A máš to solid body nebo hollowbody jako originál?

0 xLajků:

6

RAT napsal:

A máš to solid body nebo hollowbody jako originál?

no, za 40 let, kór pokud se ti to válí ve vhodném prostředí, máš hollowbody z lecčeho smile

educated in shopping and wasting time
blankly staring at the screens
am i already clever enough?

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

7

Je to takový bastl... stavěl to asi brácha od strejdy...nikdy to nebylo dodělany a kytarář, co se na to díval mi říkal, že z toho nic moc zvuk nepůjde. Je postavená jako lubová s výztuhama. Ale každopádně zbavovat se ji opravdu nechci :-)

0 xLajků:

8

to je snad jeden z nejhůř hratelnejch nástrojů vůbec smile i v originále. Pokud nechceš hrát beatles revival, nedělej to. Všechno je někde jinde než by mělo, malý rozteče, určitě se na to dá zvyknout, ale pak vezmeš do ruky mm nebo JB a budeš mít pocit že držíš basu poprvé v ruce smile Za 6 000 bych taky doporučil koupit něco z druhý ruky, jak už zaznělo (kopii fendera, MM, nebo třeba nějakou Yamahu, pokud chceš modernější basu, ty bývají z druhé ruky taky levné)

0 xLajků:

9

deafslap napsal:

vezmeš do ruky mm nebo JB

myslíš Marylin Monroe nebo Jinou Babu?

educated in shopping and wasting time
blankly staring at the screens
am i already clever enough?

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

10

Jo, dík, asi se teda rači podívám po nečem jinym....třeba po té Marylin....

0 xLajků:

11

Hodně štěstí s MM do 6 tisíc:D

0 xLajků:

12

Sooguun napsal:

Hodně štěstí s MM do 6 tisíc:D

kopii? s prstem v nose smile

0 xLajků:

13

Jo tak to jo ale upřímně si myslim že moc dobrejch značek kopii MM nedělá takže bych radši se spokojel s kopii klasiky fendera ale trochu kvalitnější...:D

0 xLajků:

14

V rámci cenové hladiny kolem 5 tisíc mi přijdou právě kopie MM a JB nejpoužitelnější.

0 xLajků:

15

Za bura je uplne jedno ceho to bude kopie, stejne to nebude hrat, nasetr aspon jednou tolik.

0 xLajků:

16

Samozřejmě já to prostě právě myslel tak že v týdle cenový kategorii bych dal právě přednost klasice JB nebo PB

0 xLajků:

17

Hej chlape kup si aspoň basu a ne housle . . . smile

0 xLajků:

18

@flachby
Máš pravdu, ale je to rekurzivní.

@Sooguun
Podle toho, co jsem měl v ruce jsou na tom ty kopie klasik JB, PB, MM většinou líp. Asi protože se tam jen vopráskne klasickej fungující koncept a nejsou to nějaké experimenty, které v těhle cenách asi málokdy vyjdou.

0 xLajků:

19

Dobře přiznávám, máš pravdu já to bral tak že těch kopií MM je o hodně mín než těch PB a JB! Nevím už čím jsem myslel ,ale kdyžtak přemejším ted tak to je tak jak píšeš!:D
Takže se tímto omlouvám smile

0 xLajků: