1

Téma: Problém s hornou - WARWICK WCA 211

Hoši, nevíte někdo, jak vyzrát na tento problém?
Před časem jsem koupil tuto bednu. Vím, že to není high end, ale pro mě celkem ok. Regulovatelná horna mi také celkem sedí, protože druhá bedna (4x10), se kterou mi to hraje dohromady má spíš hutnější - ne tak výrazný - zvuk.
Na poslední zkoušce jsem si všiml čím dál tím hlasitějšího chrastění, které vycházelo z horny. Největší úlet je, že to nejvíc resp. permanentně chrastí (kdž jsou výškové korekce naplno) i při velmi nízkých hlasitostech

0 xLajků:

2

Re: Problém s hornou - WARWICK WCA 211

Přesně tenhle problém sem řešil u Avataru- nejdřív sem měnil hornu za jinou, ale dělalo to furt. Tak jsem bednu odnesl místnímu repro fachmanovi, ten bednu projel diagnostikou a zjistil, že ve výhybce je špatnej kondík. Tak ho vyměnil, 300 Kč se všim všady mě to stálo a bedna je ok.

0 xLajků:

3

Super, dík Davide, zkusím vyhledat místního fachmana - v Praze. Neznáte někdo nějakýho v pohodě týpka?

0 xLajků:

4

vprobost napsal:

Na helpdesku Warwicku mi poradili, abych si koupil novou, že zkušenost s porouchanou hornou ještě nemají.

Dobrá rada nad zlato

Lakland  JO5, Fender precision elite (1983), Ibanez ATK 305, Cort GB 75JJ, Crafter pětka akustická
Aguilar ag700+sl 410
K volšovým rukám volšový tělo!
0 xLajků:

5

Taky jsem měl problém s hornou u mojeho warwicka 211,asi po týdnu (hornu jsem měl vytočenou ani ne do čtvrtky),hraju a z bedny se začalo pořádně kouřit jak z dýmovnice,tak jsem to rozebral a vnitřek byl roztavený a ohořelý,reklamačka prošlá,tak jsem hornu odpojil a hraju bez ní a zatím pohoda.Co jsem ale tak slyšel,víc lidí mělo s hornou utoho boxu problémy.

0 xLajků:

6

mám taky problém s hornou, chrastí, když ju stáhnu, nechrastí, záruka prošlá, tož musím hrát bez ní

peavey t 40, sx pj vwh, greco jb600n, yamaha pulser 450
peavey mark VIII xp, ampeg svt III pro, trace elliot 1248h, peavey mega sub 1x15BW
tech21 xxl, tc spectracomp, boss xl 20, digitech bp 80
0 xLajků:

7

Jojo, vypálenej kondenzátor ve výhybce. S trochou štěstí to horna přežila. Odpojit co nejřív a vyměnit kondíky co nejdřív pokud nejsi elektricky moc vzdělaný (budou tam max 2 - do 60 kč oprava) a pokud jo, změř si je a vyměň jen ten špatný.

0 xLajků:

8

kam v Brně s bednou, které nehraje horna vůbec? .. na to abych něco někde pájel a sám vyměňoval nemám:)

Fender American Deluxe Jazz Bass '08
Empress Compressor -> Boss LS-2 Line Selector (-> Zoom B3) -> Fishman Platinum Pro EQ -> Markbass F 500 -> 2x Markbass Traveler 121H
0 xLajků:

9

dnes jsem se díval dovnitř a na té výhybce a ovladaču horny nevypadá, že by bylo něco, co se může posrat a nic co by vypadalo jako pojistka nebo žárovka big_smile ... opravdu nevíte někdo o nějakém servismanovi v Brně? ... nechci novou hornu objednávat zbytečně

Empress Compressor -> Boss LS-2 Line Selector (-> Zoom B3) -> Fishman Platinum Pro EQ -> Markbass F 500 -> 2x Markbass Traveler 121H
0 xLajků:

10

DalajVladan napsal:

dnes jsem se díval dovnitř a na té výhybce a ovladaču horny nevypadá, že by bylo něco, co se může posrat a nic co by vypadalo jako pojistka nebo žárovka  ... opravdu nevíte někdo o nějakém servismanovi v Brně? ... nechci novou hornu objednávat zbytečně

tak vyřešeno a protože nejsem takový žgrt jak ostatní tady, kteří nejsou schopni poradit kam v Brně s bednou, tak se podělím o zkušenost big_smile (vtip)

bednu jsem hodil panu Hodinkovi (http://www.audio-hodas.cz/), který dělá servis hi-fi reprobeden, zjistil značku horny (Sica) a vykomunikoval s Italama, aby mu poslali pouze náhradní kalotu (8 Euro), taky mi upravil (asi) strmost výhybky, aby se to zase nespálilo ... takže mě to přišlo na 800 se vším všudy a leží to tam necelé 2 týdny ... myslim že dost v poho:)

0 xLajků:

11

Vše se už dávno vyřešilo. Zapomněl jsem to sem napsat. Jako problém se ukázaly špatně nastavené korekce na multiefektu. Omylem bylo přidáno více výšek , než horna stíhala. Ekvalizér na efektu jsem poladil a horna už neprská smile)

0 xLajků: