1

Téma: Upgrade snímačů (PJ Ibanez)

Zdravím..Chci si trochu vylepšit mojí starou pasivní ibanezku. Co mi doporučíte za snímače? Mám tam single + dělenej single..Dík za typy!

davidak: upřesněn název tématu

0 xLajků:

2

Re: Upgrade snímačů (PJ Ibanez)

Chci si vylepsit moje auto co mi doporucis za pneumatiky ? Myslis ze by ti pomohlo kdybych napsal co s tim autem hodlam jezdit a co od pneumatik ocekavam ? Mozna kdybych predtim procetl nejake informace (treba na nejakem foru nebo tak neco) a vybral nekolik kandidatu, mohlo by to taky pomoct, ne ?

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

3

spider napsal:

Dík za typy

Ty vozo, ty jses typ :0 Pise se "tipy"
Vytrhej prazce, udelej fretless, a kup poradnou aktivku.

Fodera Emperor 5, Sandberg California JM5 Custom, Pele (fretless)
Aguilar 500SC
Epifani UL-310
EBS Taurus
0 xLajků:

4

To nebyt ja kdo mit cestin jak negr na plantaz ....

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

5

třeba je to gramaticky správně a on děkuje předem za udané typy snímačů

Custom Lubovka Procházka Jazz Bass 17" - made in smichov
Custom snimac SBS - made in slovensky pohranici
Custom Bayger Sustainer - made in vostrava
Regular and rectangular Hocke BN110H 100w - made in pardubice, near kaufland...
0 xLajků:

6

Jenich napsal:

třeba je to gramaticky správně a on děkuje předem za udané typy snímačů

Navíc oba Jungmannové nějak nepoužívají "hacky a carky". big_smile

Tak to je on přátelé!
0 xLajků:

7

Tady se to rozjelo.. a co takhle..dík za tipy na typy snímačů:)))))))) to už je lepší..

0 xLajků:

8

no ale porad si nenapsal co od toho cekas?
co kdyby ste pani zacli resetit obsah a ne formu... he .. big_smile

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

9

spider napsal:

To nebyt ja kdo mit cestin jak negr na plantaz

No a to bych u ostravaka typy očekával spíš než u pardubičáka wink
No a k těm snímačům... Já mám jasno. Až mě přijdou peníze z úrazovýho pojištění, tak bych chtěl svojí basu vylepšit snímačema bartolini. Na různých srazech jsem hrál na pedullu, foderu, neoriginálního jazze a precla a na Daliho bezpražcovou zrůdičku (s vynikajícím zvukem! wink ) a pokaždý to mělo krásnou měkkou, vřelou barvu smile

DRŽ HUDBU!
0 xLajků:

10

mistergo napsal:

Navíc oba Jungmannové nějak nepoužívají "hacky a carky". big_smile

njn, to mas tezky, ja internet pouzivam od dob kdy klavesnice nemela hacky a carky, a prohlizec neexistoval..... nejak se toho nemuzu strepat, psat s hackama mi strasne trva...

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

11

joko napsal:

No a to bych u ostravaka typy očekával spíš než u pardubičáka
No a k těm snímačům... Já mám jasno. Až mě přijdou peníze z úrazovýho pojištění, tak bych chtěl svojí basu vylepšit snímačema bartolini. Na různých srazech jsem hrál na pedullu, foderu, neoriginálního jazze a precla a na Daliho bezpražcovou zrůdičku (s vynikajícím zvukem!  ) a pokaždý to mělo krásnou měkkou, vřelou barvu

jo to oni maj, sou takový medový, dřevěný. mikulda je má na Kimáru a je to to samý. Jediný jejich "mínus" je, že maj slabší signál, ale od toho máme na apci gain, žejo smile

a Basmane, tebe bych odkázal sem: http://forum.baskytara.com/viewtopic.php?id=6089  tam se řeší nähmlich to samý

0 xLajků:

12 Naposledy upravil: mistergo (24. 07. 2009 20.02:04)

spider napsal:

njn, to mas tezky, ja internet pouzivam od dob kdy klavesnice nemela hacky a carky, a prohlizec neexistoval..... nejak se toho nemuzu strepat, psat s hackama mi strasne trva...

To seš naopak napřed, ono to stejně asi postupem času vymizí...safra, a zrovna když jsem pravopis konečně začal pořádně zvládat. smile

Jo a pardon za OT! Když už teda píšu, tak za sebe musím k tomuto tématu tak něják říct, no.... snímače jsou rozhodně důležitý, nějaký na té base mít rozhodně musíš, takže ten nápad na výměnu - u mě stoprocentní podpora!! big_smile

Tak to je on přátelé!
0 xLajků:

13 Naposledy upravil: Basman (28. 07. 2009 14.43:17)

Tak přemejšlim, že bych koupil rm snímače od pana Macha.. Akorát nevim jestli ty jedničky nebo dvojky. Už sem tady o nich něco četl.. Někdo psal, že y dvojky sou až moc silný..Ještě mě napadlo to zkombinovat, že bych dal JRM2 ke kobilce a PRM1 ke krku:)) Má s tím někdo zkušenost?

0 xLajků:

14

RM precl mal tusim pekelnik na Fokusu tak ten by mohol poreferovat, ja mam kombinaciu P+J od Kenta Armstronga, akorat typ fakt neviem bo uz je to nejakych osem rokov a je to p+j (pohoda & jazz). bez udrzby, bez problemov tongue

The Jack, The  Pearl, Palatino EUB, Cort GBMP3,  GK 200RB 1981, Ampeg B200R 2008, Peavey Centurion III 1978, Peavey 118 1978, MB PH 112, EBS MBII
0 xLajků:

15

Basman napsal:

Někdo psal, že y dvojky sou až moc silný.

jo,mě to naprosto nesedělo...pak sem si nechal udělat SBS snímadlo a bylo to o moc lepší.

0 xLajků:

16

Hmm.. Myslíš že ty jedničky budou lepší? Nebo ta kombinace no..JRM2 ke kobile a PRM1 ke krku. Co myslíš?

0 xLajků:

17

těžko říct... ale jedno vim určitě RM bych už nechtěl.

0 xLajků:

18

premek napsal:

udelej fretless

chtel bych to zkusit se svoji ibanez ale nevim jak na to a nikde jsem nic poradne nenasel, muzes poradit?

Fender Aerodyne Jazz Bass + SD Antiquity
Ashdown ABM C210T-500 EVO III

+ plno krabiček
      (BassBalls, #1 Echo, English Muff´n, Flanger Hoax, Hum Debugger)
0 xLajků:

19

Nick napsal:

nevim jak na to a nikde jsem nic poradne nenasel

hledej šmudlo...
http://forum.baskytara.com/viewtopic.php?id=1949

Bacchus, MarkBass, Soundelirium, efekty, pedály, krabičky, synťáčky, samplery, pružiny
0 xLajků:

20

kuju:-*

Fender Aerodyne Jazz Bass + SD Antiquity
Ashdown ABM C210T-500 EVO III

+ plno krabiček
      (BassBalls, #1 Echo, English Muff´n, Flanger Hoax, Hum Debugger)
0 xLajků: