1

Téma: Marshall - Mb450h

jen se chci zeptat co na nej rikate...pomer cena/vykon se mi zda nejak divnej na to ze je to marshall a navic lampa v predzesiku ... nebude tam v tom nakej hacek...?

Fender Aerodyne Jazz Bass + SD Antiquity
Ashdown ABM C210T-500 EVO III

+ plno krabiček
      (BassBalls, #1 Echo, English Muff´n, Flanger Hoax, Hum Debugger)
0 xLajků:

2

Re: Marshall - Mb450h

Nick napsal:

... nebude tam v tom nakej hacek...?

treba v tom, ze to je trosku nizka rada?
proste za maly penize malej zvuk, to u novejch veci plati takrka stoprocentne.

still got the blues... for RnR smile
Jsem  TU
https://stepanaxman.com/
0 xLajků:

3

Tuhle hlavu jsme s kolegou testovali docela obšírně a moc nás nenadchla.
Co je hodně zajímavé, tak Marshall dělá v MB řadě ještě komba. Zkoušel jsem MB150 a potom MB kombo 4x10" a obě hrály, nebojím se říct, mnohem líp, než tahle hlava s 4x10" Marshall bednou (většinou ji prodávají v setu s tímto zesákem).

Tak to je on přátelé!
0 xLajků:

4

diky za objasneni chlape..

Fender Aerodyne Jazz Bass + SD Antiquity
Ashdown ABM C210T-500 EVO III

+ plno krabiček
      (BassBalls, #1 Echo, English Muff´n, Flanger Hoax, Hum Debugger)
0 xLajků:

5

Hrál jsem an to v kombinaci se 4x10 boxem od stejné značky...dobře neumím zacházet s parametrickýma středama, ale i přesto - fujfujfuj. tenkej zvuk, žádnej tlak...za mě bleble.

"Prsotě brumíl"
Prof. II
0 xLajků:

6

Tak to se máme na skutečný lize na co těšit... :-D

často kladené dotazy: FAQ
něco o mně: Kurca Tovium
0 xLajků:

7

Myslím,že jsem na to hrál na SL,poprvý jsem to neuměl nastavit a na dalším kole měl týpek přede mnou podobnej nástroj a nastavení,tak jsem to lehce poupravil a s 15 boxem to hrálo dobře,respektive zvuk se mi líbil smile

0 xLajků:

8

kurcatovium napsal:

Tak to se máme na skutečný lize na co těšit... :-D

Možná to bylo basou, ale prostě ten zvuk se nelíbil při jakýkoli točení knoflíků....ani když jsem slyšel ostatní kapel...možná mám ucho stavěný na jinej zvuk, ale do Marshalla bych nešel ani za nic...

"Prsotě brumíl"
Prof. II
0 xLajků:

9

Kiwi napsal:

možná mám ucho stavěný na jinej zvuk, ale do Marshalla bych nešel ani za nic...

Je Marshall a Marshall, samozřejmě. Tohle levné MBčko fakt nehraje nic moc, je to moc chemický, nepřirozený a ostrý tón. Ale taková celoflaška WBA400, to je zase úplně opačnej případ - tu bych si osobně líbit nechal.

Tak to je on přátelé!
0 xLajků:

10

mistergo napsal:

celoflaška WBA400, to je zase úplně opačnej případ - tu bych si osobně líbit nechal

tak to sme dva, o tom žádná

peavey t 40, sx pj vwh, greco jb600n, yamaha pulser 450
peavey mark VIII xp, ampeg svt III pro, trace elliot 1248h, peavey mega sub 1x15BW
tech21 xxl, tc spectracomp, boss xl 20, digitech bp 80
0 xLajků:

11

srs napsal:

Ale taková celoflaška WBA400, to je zase úplně opačnej případ - tu bych si osobně líbit nechal.

Nápodobně:-) A jednu starou omlácenou 4x12, na kterou jsem tuhle hrál na festu bych si taky nechal líbit...

"Dávej pozor," varovali ji. "S kýmkoliv z nich bys přivedla na svět děti s prasečím ocasem."
Soundelirium Club #4
Flatwound Club #6
JB, PB, G&L, bezpražce, nějaké ty basy...
Fender TBP1 -> Warwick Hellborg SP 250 -> Hellborg Club & Lo Cab, Soundelirium HPF v2 & The Germ, spousta krabiček
0 xLajků:

12

MB450h jsem zkoušel akorát v hudebnibách v Brně a vážně bych to doma nechtěl. Nevím no...za ty prachy je to snad přežitelný...ale co se mě týče, tak nedoporučuju. A jak bylo řečeno WBA400, nebo Lemmy signature doporučuju a vychvaluju kudy chodím...ale určitě to nejsou zesáky pro každýho.

Dingwall Combustion 5 Candy apple / G&L L2000 / KEEN Fender Precision Bass 4.str fretless / tc electronic Staccato´51 / 2x EBS NEO112 / Behringer BX 1200 / Korg Pandora PX5D / Darkglass B3K / BBE Sonic Stomp
0 xLajků: