1

Téma: EBS Valve Drive nebo microbass

Mate nekdo zkusenosti s nekterym z nich? Ze studia nebo z zivyho hrani. A nevite, jestli jdou koupit jinde nez v Aleximu ? smile

0 xLajků:

2

Re: EBS Valve Drive nebo microbass

v brne v musikzone to maj taky v katalogu...

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

3

vytahuju kostlivce, ma tu nekdo ValveDrive, nebo kdo na to hral dyl než deset minut?

The Jack, The  Pearl, Palatino EUB, Cort GBMP3,  GK 200RB 1981, Ampeg B200R 2008, Peavey Centurion III 1978, Peavey 118 1978, MB PH 112, EBS MBII
0 xLajků:

4

ja jsem to zkousel prave v brne v musicdata a sound to ma vybornej.
od jemnyho crunche po klasickou skoroazkytarovou pilu..
bohuzel cena je trosku tomu odpovidajici... a jetejch na bazaru jsem jich moc nevidel...

still got the blues... for RnR smile
Jsem  TU
https://stepanaxman.com/
0 xLajků:

5

no jeté byl na hubazaru asi za 5 takže žádná hitparáda sad

The Jack, The  Pearl, Palatino EUB, Cort GBMP3,  GK 200RB 1981, Ampeg B200R 2008, Peavey Centurion III 1978, Peavey 118 1978, MB PH 112, EBS MBII
0 xLajků:

6

Axlík napsal:

ja jsem to zkousel prave v brne v musicdata a sound to ma vybornej.
od jemnyho crunche po klasickou skoroazkytarovou pilu..
bohuzel cena je trosku tomu odpovidajici... a jetejch na bazaru jsem jich moc nevidel...

a ten behringer, co píšeš v podpisu, to je něco podobnýho ne?

0 xLajků:

7

e.t. napsal:

vytahuju kostlivce, ma tu nekdo ValveDrive, nebo kdo na to hral dyl než deset minut?

slyšel sem to dýl než deset minut přes svůj apec, žel sem na to nehrál smile ale je to výborná krabice...

peavey t 40, sx pj vwh, greco jb600n, yamaha pulser 450
peavey mark VIII xp, ampeg svt III pro, trace elliot 1248h, peavey mega sub 1x15BW
tech21 xxl, tc spectracomp, boss xl 20, digitech bp 80
0 xLajků:

8

tak, kostlivec ven. jsem momentálně zjistil, že by to mohlo bejt to, co chci, tak se zeptám dřív tady, než začnu přemlouvat známýho, aby mi to půjčil.

chci věc, která bude sloužit jako preamp, aby to mohlo jít rovnou do koncovýho ampu, linky atd. aby to umělo dělat tohle jako normální čistej zvuk bez zkreslení. a zároveň aby to umělo i nějaký poslouchatelný zkreslení.

jestli to chápu správně, valvedrive by to mělo umět, ano?

--O-o-O--
Epi EB-3, YAMAHA Attitude Standard 5, Fokus-H MM, tele a SG.
so what, i'm still a rockstar...
0 xLajků:

9

mrkni sem. Dost jsem se tam rozepsal. www.baskytara.com/forum/viewtopic.php?id=7321

0 xLajků: