Téma: Colours of Ostrava 9.-12.7.2009
Zdarec!
Nejedete se letos někdo mrknout?
Případně nemáte doporučení na jednoduchý ubytování?
Chceme se taky podívat (s foťákem) do nějaký industriální zóny - nemáte doporučení?
Dík!
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Koncerty a jiné akce » Colours of Ostrava 9.-12.7.2009
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Zdarec!
Nejedete se letos někdo mrknout?
Případně nemáte doporučení na jednoduchý ubytování?
Chceme se taky podívat (s foťákem) do nějaký industriální zóny - nemáte doporučení?
Dík!
jj, karolina Tam se daji udelat neskutecne fotky... i kdyz kdo vi jak to tam ted bude s pristupem
http://www.fabriky.cz/2008_koksovna_kar … /index.htm
jedu tam na celou dobu... bydlet budeme pod stanem ve stanovým městečku, jinak myslím na tom jejich webu byly nějaký tipy na ubytko, ale otázka je jestli už to nebude všecko pryč...
jinak na program se moc těším - Evolution Dejavu, Asian Dub Foundation, Stereo MCs, N.O.H.A., atd. Super
Mám to sice kousek, ale moc se mi tam nechce... Možná tak na Andersona a Morcheebu, jinak mě tam toho moc nezaujalo.
Fotit se dá ještě ve Vítkovicích, tam je přístup aspoň z cesty, nevím, jestli se dá jít i do areálu
Ve vítkovicích jsem byl nedávno s D50kou a průvodcem. Je tam zákaz focení takže jsem ji ani nevytasil:(
Dík za info!
Jediný, co mě štve je, že Maceo Parker, na kterýho se těšim nejvíc, hraje až od 22h v neděli To bude moc fajn cesta do Práglu a pak ráno do práce
Aspon jednou prazaci poznaji jak to ma zbytek republiky ....aneb pro prazaky i do Ruzyne daleko
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Koncerty a jiné akce » Colours of Ostrava 9.-12.7.2009