Kluci co tady furt řešíte? já sem vylíčil, který věci je třeba z konstrukčního hlediska vhodný řešit jinak. Jak to vidí dnešní kytarář(a věřim, že samotnej Fender by mu v tom dal za pravdu). A vy tu rozjedete, podle mýho naprosto samoúčelnou, debatu o tom, co je lepší. O žádný Fender specifičnosti tu přece vůbec není řeč.
Nikdo nikdy neřek, že sou fendry horší, tak nechápu tu salvu argumentů, úplně zbytečný. On to řikal tak, že to mělo hlavu a patu, mluvil o těch nástrojích s pokorou, a každej, kdo tam byl, mi dá za pravdu.
Ale né, to vy ste všichni hned ješitové, který musej uvíst důvody, proč sou fendry furt in 
Nehledě na to, že kytarář podle mě chtíc nechtíc kouká na nástroje spíš jako řemeslník, než jako muzikant. V tom je ten rozdíl.
D.a.l.i napsal:Asi to ale u Fendera delali dobre, bo jsem nezaregistroval u starych Frnd masove problemy s krkem, ze by se kroutil... Otazkou, zdali ten masiv nema zase pozitivni vliv na zvuk...
i to je otázka- kolik nástrojů z počtu vyrobenejch opravdu ty problémy po 40 letech nemá? nemluvíme tu o masových problémech, ale o tendenci.