Téma: Baskytara pro úplného začátečníka
AHoj lidi,chtěl bych začít hrát na basu a jsem uplný začátečník,rád bych investoval cca 4-7 tisíc na basu plus kombo 2-3 tisíce.Mohl byste mi někdo něco doporučit.Věnuju se rocku a metalu.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Nákup nástroje, aparatury » Baskytara pro úplného začátečníka
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
AHoj lidi,chtěl bych začít hrát na basu a jsem uplný začátečník,rád bych investoval cca 4-7 tisíc na basu plus kombo 2-3 tisíce.Mohl byste mi někdo něco doporučit.Věnuju se rocku a metalu.
hm čoveče to by bylo dobrý si projít fórum a něco si zjistit... takových dotazů jako je ten tvůj tu bylo už hodně a mám obavu že bez konkrétních tipů ti to tu moderátoři brzo zamknou...
basa za ty prachy oukej...dá se
ale kombo za 2-3k bych fakt chtěl vidět...to je myslim docela unreal ...a ještě to "věnuju se rocku a metalu" nevěstí nic co by nemělo smrdět alespoň trošku slušným výkonem.
jinak teda podpořím kuře a jeho inzerát :
mrkni sem, tohle by pro tebe mohlo být ok...
http://forum.baskytara.com/viewtopic.php?id=5817
jak píše pekelník - za ty prachy rozhodně na apec zapomeň... koukej na hudebnibazar.cz a tady na fóru za kolik co je... do metalu imho aspoň 300w a to za ty prachy asi neseženeš...
na co ten apec máš??
na doma na cvičení a nebo ho chceš na zkušebnu??
na cvičení doma se dá sehnat za tři,... v poho, a já si myslim že úplnej začátečník si nějakou dobu s cvičenim doma vystačí ne?:)
A z tech basskytek, pasivní Aria IGB-40 nebo aktivní Dean Edge 4, mezi tema jsem se rozhodoval já a myslim že ani jedno neni pro začátek i nějakou tu dobu dále špatná koupě,... jiste je daleko vic moznosti:) hlavne zajit do obchodu s někym zkušenějšim a pár si jich prozkoušet,... to asi poradí většina lidí tady
levnou aktivku vřele nedoporučuju...
prosi prosim prosim...cokolvek len ne SX...Dakujem
Ne inac apec sa da zohnat slusny za docela prasul aj na koncerty...Ja ked som zacinal s kapelou tak som mal tuto bednu a hralo to super na to co som z toho vlastne zdimal...a odohralo aj 5koncertov mensich...
http://www.ibanez.com/Electronics/model-SWX65
drzim palec nech ta to bavi...a neflakaj to!!!
Jo a tu je aj z pribliznou cenou to je tusim minimum co sa da investovat aby to malo aj zmysel...
http://www.thomann.de/gb/ibanez_swx65.htm
cokolvek len ne SX
Proč ne sx?
Zrovna SXko bych klidně doporučil, co jsem viděl, byly slušný nástroje za tu cenu.
Za mě radši cokoliv kromě Stagg a Adonis (možní i Irisku bych vynechal:) )
Proč ne sx?
podla mna su to sroty a ne basy...napriklad podla mna na zaciatok dobra Aria...
este som nenarazil na dobru a peknu SX...preboha z coho to robia...jeden kamos to kupil za facku ako kopiu LP gitary ze na koncerte to ako for rozmlati...polka gitary bola z plastu a druha z IKEI...
strasne a ked vidim tie pseudo JB z hnustne zltym hmatnikom tak ani nechcem vediet z coho to robia...
podla mna su to sroty a ne basy
Já myslím že u všech levnějších je to o kusu...
ja si hlavne myslim ze aj ked clovek uplne zacina nie je mudre investovat do toho najlacnejsieho a to za ziadnych okoillnosti...potom bude sklamany ze mu to nejde...neladi...neznie...bubenik sa trochu opre do bicich a nebude ho pocut...kazdu jednu pesnicku bude ladit basu...raz tyzdenne menit struny...ja som mal napriklad prvu basu Stagg kopiu Jazz bassu a potom som lutoval ze som sa neobzrel lepsie a nenasiel si cosi ine...trahalo to struny bo bola zle spravena kobylka a hmatnik to malo rovny a hnustny jak dlato...
Takze moja rada...
Vobec sa nehanbi a zavolaj si na kupu basy priamo do shopu nakeho kamosha co uz ma aspon co to odskusane nech ti poradi a predavacou ber z rezervou v oboch extremoch ci uz by ti tlacili cosi moc drahe a tvrdili ze to je minimum alebo ti budu tlacit sunky miesto basy aby konecne predali aj te uboziny co tam stoja 2roky...
T
jo a vramci aparatu mam na predaj Ashdown electric blue 180 1x15 za velmi dobru cenu a som ochotny jednat
Viac kukni v inzeratoch teda...
http://forum.baskytara.com/viewtopic.php?id=5827
AHoj lidi,chtěl bych začít hrát na basu a jsem uplný začátečník,rád bych investoval cca 4-7 tisíc na basu
Sel bych do hudebnin vsechno osahal, zjistil co mi nejvic sedne do ruky a pak to zacal shanet. Ja bych se treba vubec nestitil kureciho jazz basse, bral bych ho s fleku. Jestli chces hrat zatim doma tak na kombo ser. Vem kabel pichni ho do vstupu(myslim ze je modry) a hraj.
Inac ten Squier je ppc...to bych tiez odporucil asi ked uz to tu je a podporim tym naviac kolegu
ne fakt pekna a dobra basa to vyzera byt...akurat ten hnustny plech si odmontuj
kurat ten hnustny plech si odmontuj
Tak presne ten ale na precisiona plánuju xD
Tak to cumim.....co sem mel SX v ruce, zpracovani bylo o kus vys nez treba fokus...
akurat ten hnustny plech si odmontuj big_smile
Tak presne ten ale na precisiona plánuju xD
Yooo, máš u mě bod
Yooo, máš u mě bod smile
Tak mě napadá..Nemáš náhodou jeden precižnový nevíc???:D
Nemám... bohužel.
V poho tak si ho navintážuju sám xD
To teda nevim, jaké SX jsi potkal. Co jsem měl v ruce já (a nebylo jich úplně málo), tak to patřilo vždy minimálě k povedenějším. Ještě bych zde mohl tlumočit kamaráda kytaráře, který je považuje za jedinou slušnou značku z těch levnějších (do 10 000), hlavně kvůli nešizenému dřevu a dobrému zpracování.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Nákup nástroje, aparatury » Baskytara pro úplného začátečníka