Téma: kufr na TRB
nevite nekdo nahodou kde prodavaji origo yamaha kufr na TRB? Tusim, ze je to model GB25
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Nákup nástroje, aparatury » kufr na TRB
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
nevite nekdo nahodou kde prodavaji origo yamaha kufr na TRB? Tusim, ze je to model GB25
zkus kontaktovat YAMAMISIC Slováček Praha nebo CMI Melodia Hradec Králové.. ty se na Yamahu docela specializujou..
ale myslim že ti to rádi objednaj v každym slušnym krámu
CMI tri dny bez odpovedi, kytary.cz to samy, muziker.cz "nevyrabi se", ...
Kámošovi jsem prodal před 14dny novej SKB case - chtěl ho na TRBčko a je s ním spokojenej.
Je to člověk/pedant, tak si myslím, že kdyby měl k SKB sebemenší připomínku, tak by do toho nešel.
Prodal jsem mu ho za 1500Kč
Mám ještě jeden, ten samej, ale už ne na prodej - je v něm JamesTylerAL5 , což je dost hovadská basa (což asi víte) a i na ní je to SKBčko dobrý.
Jestli ale jezdíš kšefty většinou s nástrojem u sebe, tak zkus popřemýšlet o nějakém GigBagu - mně se osvědčil INCASE jako nejpraktičtějčí,nebo Nordstrand.
Pic !
Ted ji nosim v SKB44, ale je zbytecne velkej a basa se tam hejbe, ale asi koupim jeste jeden. Gigbag neriskuju.
... ty, já nosím YAMAHAU TRB v bagu od warwicku-premium line, který je profi- vychytaný a bezpečný, kufr na TRB yamaha GB26N se mi taky líbí a taky jsem se po něm ohlížel, sic jen tak okrajově bo s tím bagem jsme já a moje basa v sedmém nebi ..
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Nákup nástroje, aparatury » kufr na TRB