1

Téma: AXL na začátky

cus jsem uplnej zacatecnik a chci si neco koupit co rikate na basy AXL ted jsem videl ze ma kytary.cz na ne maj slevy takze stoji cca 3000 co myslite??:)

0 xLajků:

2

Re: AXL na začátky

zajet vykoušet s někým, kdo hraje delší dobu na basu a uvážit, není li lepší koupit z bazaru squiera za 3k...

0 xLajků:

3

Já bych Axlíka na začátky klidně bral... možná i na konce smile

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

4

mikulik napsal:

Já bych Axlíka na začátky klidně bral... možná i na konce

ale tak, i ty jeden lichotniku wink
jsem zrudnul skoro jako moje basa a struny smile

still got the blues... for RnR smile
Jsem  TU
https://stepanaxman.com/
0 xLajků:

5

jestli je to do začátku tak je to v podstatě jedno,hlavně nekoupit vyloženě šunt,znám pár kluků kteří si kupovali do začátku kytary a za rok jich měli asi pět a všechny do začátku,když to sečtu,že každá stála cca 3000 tak mohli mít jednu super.
Pokud máš peníze kup něco kolem 10 000.-
ovšem osobně bych volil jinou značku než AXL,mám od nich akustiku,kterou mám fakt jen na tahání po bečkách a hospodách sice hraje ale není to žádnej zázrak

ukulele
0 xLajků:

6

Ti nevim ja bych se Axla asi trochu bal, teda, jako ty znacky, jinak neni tak hruzostrasnej... big_smile

0 xLajků:

7

wrag napsal:

cus jsem uplnej zacatecnik a chci si neco koupit co rikate na basy AXL ted jsem videl ze ma kytary.cz na ne maj slevy takze stoji cca 3000 co myslite??:)

di radsi do overeneho squiera a nejlepe z bazaru. hraje to, neni to zadne experimentovani a kdyz se toho budes chtit zbavit tak to pujde "samo"...ale to tady bylo reseno uz tisickrat....

anybody wants to get mellow, you can turn around and get the fuck out of here
0 xLajků:

8

Hele, co tady udělat na tohle FAQ a kdo to nebude číst, tak ho FAQovat?

Simone?

0 xLajků:

9

flachby napsal:

Ti nevim ja bych se Axla asi trochu bal, teda, jako ty znacky, jinak neni tak hruzostrasnej... big_smile

bububu! tos me nevidel a neslysel po ranu smile
nebo hodne pozde vecer, he he

Jsem  TU
0 xLajků:

10

Wexx napsal:

Hele, co tady udělat na tohle FAQ a kdo to nebude číst, tak ho FAQovat?

Simone?

jako myslis udelat obecne doporuceni cim se ridit pri vyberu prvni basy pro uplne zacatecnicky?

anybody wants to get mellow, you can turn around and get the fuck out of here
0 xLajků:

11

Já už o tom několikrát přemejšlel. Nejlp aby fungoval jako rozcestník a nastavil se jako zvýrazněněj.

0 xLajků:

12

No udělat zvlášť sekci s vybranými omýlanými tématy, jejichž majitel prvního příspěvku v něm bude udržovat kompilaci výsledků tématu ve strukturované a přehledné formě. A ptát se pak budou lamky moci v tom vlákně a nespamovat fórum.

0 xLajků:

13

Wexx napsal:

omýlanými tématy

No tak... za hrubku máš o stupeň nižší známku smile

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

14

Ano ano pani učitelko smile

0 xLajků:

15

Já jeden kus od AXL vlastním. Zvukově se mi velice líbí, nicméně s hlediska hratelnosti už to není taková sláva. Magnety na snímačích ostré, rve to nehty big_smile A krk se po půl roce začíná pomalinku ohýbat, ještě to hodím seřídit, ale kdybych tohle věděl před koupí, téměř jistě bych ji nekoupil. Má dvě plus, snímače Alnico, takže to opravdu docela hraje a zpracování je také hezké, opravdu vintage, i když možná až příliž. Osobně bych se také přiklonil k nějakému Squieru ;-) Určitě AXL můžeme zařadit mezi takový běžný průměr v jeho cenové relaci.

Baskytara: Fernandes six string Made in Japan
Aparát: zesilovač - Marshall 3520 (200W), box - Marshall 1550 (250W), 2x10 od O.Neilla, bezdrátový systém - Carvin U7500 UHF, ladička - Korg DTR 2000, to všechno v krásném racku Rockcase by Warwick 4U big_smile
"Nástrojů není nikdy dost!"
0 xLajků:

16

Hell-knight napsal:

Magnety na snímačích ostré, rve to nehty

????

G&L L-2000 1984
GK 400RB 1993, Soundelirium PapaMobile 2x10
DOD FX-100 Pedalboad: Boss ODB-3 - Ibanez PD-7 - (DOD FX72) - Warwick RockTuner PT2 - Kokot Kompresor
Aji já mám profil! Sækədʒəwiːə
0 xLajků:

17

Paparatzzi napsal:

????

Hraji prsty a palcem se opírám o snímač, když hraji třeba na Dečku, posouvám palec na Ačko wink

Aparát: zesilovač - Marshall 3520 (200W), box - Marshall 1550 (250W), 2x10 od O.Neilla, bezdrátový systém - Carvin U7500 UHF, ladička - Korg DTR 2000, to všechno v krásném racku Rockcase by Warwick 4U big_smile
0 xLajků:

18

Jo tááák:) už to chápu:D

G&L L-2000 1984
GK 400RB 1993, Soundelirium PapaMobile 2x10
DOD FX-100 Pedalboad: Boss ODB-3 - Ibanez PD-7 - (DOD FX72) - Warwick RockTuner PT2 - Kokot Kompresor
Aji já mám profil! Sækədʒəwiːə
0 xLajků:

19

jestli ses uplnej zacatecnik tak si prvni basu od nekoho pujc at nekoupis a ono te to nebude bavat...kdyz te to bude bavit a pujde ti to tak si kup rovnou nakej lepsi model

Fender Aerodyne Jazz Bass + SD Antiquity
Ashdown ABM C210T-500 EVO III

+ plno krabiček
      (BassBalls, #1 Echo, English Muff´n, Flanger Hoax, Hum Debugger)
0 xLajků:

20

Možná trochu pozdě, ale přece jen se podělím o svoje zkušenosti s Axlem.

Po přečtení mnoha příspěvků na tomto i jiném fóru jsem se štítil všech staggů, tenstonů a jim podobných, ale o Axlu jsem nenašel snad žádný negativní a přitom objektivní příspěvek a tak jsem se rozhodl ho zkusit. Moc jsem se v tom nevyznal, ale kamarádi muzikanti mi řekli, že nehraje špatně což vedlo k mé spokojenosti.
Nástroj jsem koupil 31.března a za celou dobu se krk ani nehnul (struny jsem měnil) a ladění provádím jen velmi zřídka.  Pražce jsou dobře zabroušené a desgnové vady postrádá.Samozřejmě jsem musel snížit dohmat.
Abych jen nechválil tak řeknu, že snímače šumí když přidám clonu, když je stažená tak to skoro neni slyšet.

Je to Axl Marquee úplně nejnižší řada s jedním split singlem. V době kdy jsem basu kupoval stála 4 000 kč. Bazaru jsem se bál.
Za ty prachy nemůžeš Axlem moc zkazit, ale jestli máš víc pěněz tak budou Squiery pravděpodobně lepší volba.

Squier by Fender Vintage Modified Jazz Bass
Peavey TKO 115s (USA)

"Talent? Yes I´ve heard about him but we never met."
0 xLajků:

21

Axle,fakt seš tak dobrej??? big_smile:D:D

0 xLajků:

22

pekelnik napsal:

Axle,fakt seš tak dobrej??? big_smilebig_smilebig_smile

Akorát teda lowend a jen na začátky? Jak se k tomu postavíš?? big_smile big_smile

Neuser for president! Sadowsky, Fender a Vlasak taky...
0 xLajků:

23

No panove big_smile

vis jak, i ja mam vic řad podle kvality, zalezi na zenske jak je narocna a podle toho simusi priplatit wink

Jsem  TU
0 xLajků:

24

hmm, dal bych si Axl CS smile

0 xLajků:

25

CS - custom sex? smile
to je prece vzdycky...

Jsem  TU
0 xLajků:

26

a zabrousíme do grindových vod... CS = Clitoris Smashdown

často kladené dotazy: FAQ
něco o mně: Kurca Tovium
0 xLajků:

27 Naposledy upravil: pekelnik (09. 08. 2009 21.25:08)

lol:lol::lol:

0 xLajků:

28

Dnes jsem si šel pro basu po týdnu, co byla u kytaráře a jedna z prvních vět, která mi byla řečena byla "Tak špatně napražcovanou basu jsem ještě nikdy neviděl.". Takže si o nástrojích AXL udělejte názor sami, nicméně tohle moc nepomůže :-D Ostatně, už jsem dříve popisoval. Každopádně, těch pár měsíců to s ní ještě vydržím :-)

0 xLajků:

29

http://kytary.cz/axl-as-330-str/HN105968/
co myslíte? na domácí nahrávání?

ELF / Lakland
0 xLajků: