Klusi napsal:Co říkáte na baskytary K&K? Teď prodává týpek na Fendru už docela dlouho jednoho za 16 a mě se dost líbí. Zatím co jsem slyšel, tak každý na K&K pěl jen samou chválu, mě zajímalo, jak by tyto basy kolem 15-20l dopadly ve srovnání třeba s Cortem A4, B4 s Bartolini elektronikou a snímači, nebo Ibanezkami. Nechystám se něco v současné době kupovat, ale výhledově se v této cenové hladině rozhlížím...
Zdar. Basy to jsou pěkné, vo tom žádná. Na druhou stranu mě samotného překvapuje ta aura vyjímečnosti, která se kolem těchto nástrojů vznáší..nevím, čím to je-. Je to prostě solidně zpracovaný nástroj od "tuzemského" (je to bratislavák
) kytaráře. Je poznat, že se soustředí hlavně na výrobu bas a že má jasnou filosofii, hraje se na ni super. Zvuk: když jsem ji koupil, neměla aktivní elektriku, jen přípavu na ni. Nechal jsem si ji pak dodělat u Standy lysáka. Na pasiv je taková "hodnější", aktivka tomu dodá pořádnou šťávu.
Za uvedené nástroje bych já osobně neměnil.
Co se týká ceny, koupil jsem ji před cca 4-5 ti lety v bazaru za 15,5.
Lakland JO5, Fender precision elite (1983), Ibanez ATK 305, Cort GB 75JJ, Crafter pětka akustická
Aguilar ag700+sl 410
K volšovým rukám volšový tělo!