1

Téma: K&K

Co říkáte na baskytary K&K? Teď prodává týpek na Fendru už docela dlouho jednoho za 16 a mě se dost líbí. Zatím co jsem slyšel, tak každý na K&K pěl jen samou chválu, mě zajímalo, jak by tyto basy kolem 15-20l dopadly ve srovnání třeba s Cortem A4, B4 s Bartolini elektronikou a snímači, nebo Ibanezkami. Nechystám se něco v současné době kupovat, ale výhledově se v této cenové hladině rozhlížím...

Neuser for president! Sadowsky, Fender a Vlasak taky...
0 xLajků:

2

Re: K&K

no nejsou spatny....kamos jednu mel....na funk, jazz, blues a pod. v pohode sound, jen me prisel takovej malo sytej, resp. nemelo to ty koule co by se me libilo.ale to je individualni....jinak co se tyka zpracovani tak naprosto v klidu.

still got the blues... for RnR smile
Jsem  TU
https://stepanaxman.com/
0 xLajků:

3 Naposledy upravil: basstanda (14. 06. 2006 06.20:40)

Nemaate nekdo odkaz na ich webstaraanku, lebo kedysi som jednu mal ale uz nefachcii a jaa sa po ne nemozem dostat. KK sa mi paacia velice, ale nepoznaam nikoho kto ju maa.Okrem Richarda Sheuflera ale toho nepoznaam sobne smile

Ales Vychodil AVJB5
Fender Precision MIJ 1993 Rosewood fingerboard
Fender Precision MIJ 1986 Maple fingerboard
MARKBASS TTE800
MARKBASS NEW YORKER 804
0 xLajků:

4

Klusi napsal:

Co říkáte na baskytary K&K? Teď prodává týpek na Fendru už docela dlouho jednoho za 16 a mě se dost líbí. Zatím co jsem slyšel, tak každý na K&K pěl jen samou chválu, mě zajímalo, jak by tyto basy kolem 15-20l dopadly ve srovnání třeba s Cortem A4, B4 s Bartolini elektronikou a snímači, nebo Ibanezkami. Nechystám se něco v současné době kupovat, ale výhledově se v této cenové hladině rozhlížím...

Zdar. Basy to jsou pěkné, vo tom žádná. Na druhou stranu mě samotného překvapuje ta aura vyjímečnosti, která se kolem těchto nástrojů vznáší..nevím, čím to je-. Je to prostě solidně zpracovaný nástroj od "tuzemského" (je to bratislavák smile ) kytaráře. Je poznat, že se soustředí hlavně na výrobu bas a že má jasnou filosofii, hraje se na ni super.  Zvuk: když jsem ji koupil, neměla aktivní elektriku, jen přípavu na ni. Nechal jsem si ji pak dodělat u Standy lysáka.  Na pasiv je taková "hodnější",  aktivka tomu dodá pořádnou šťávu.
Za uvedené nástroje bych já osobně neměnil.
Co se týká ceny, koupil jsem ji před cca 4-5 ti lety v bazaru za 15,5.

Lakland  JO5, Fender precision elite (1983), Ibanez ATK 305, Cort GB 75JJ, Crafter pětka akustická
Aguilar ag700+sl 410
K volšovým rukám volšový tělo!
0 xLajků:

5

To Pipa:
Vzhledem k tomu, ze jsi z naseho kraje  - Ma pan Lysak nejake stranky a prodava i snimace?

Ibanez SR 705 WNF, snímače EMG 40DC, struny DR, bezdrát Sennheiser EW 172 G2, Hughes & Kettner Quantum 600, Peavey Tour 2*10, Kustom G-115H, ladička Korg DTR-2000.
0 xLajků:

6

myslím ze za max do tech 15 tacu je to slusnej nastroj...vic bych asi nedal....to uz se da sehnat mnohem lepsi nastroj taky z druhe ruky...novy KK stoji kolem dvacky, ne?
Asi by se meli podporovat mensi kytarari ale za dvacku bych sel spis do nejakyho jetyho fendera...

Jsem  TU
0 xLajků:

7

Axlík napsal:

myslím ze za max do tech 15 tacu je to slusnej nastroj...vic bych asi nedal....to uz se da sehnat mnohem lepsi nastroj taky z druhe ruky...novy KK stoji kolem dvacky, ne?
Asi by se meli podporovat mensi kytarari ale za dvacku bych sel spis do nejakyho jetyho fendera...

zalezi taky jaky KK, ze jo, neni KK jako KK, myslim, ze to, co prodava Simane z Brna, za ty prachy stoji, navic se na 15 nebo i min urcite necha stahnout

0 xLajků:

8

MK napsal:

To Pipa:
Vzhledem k tomu, ze jsi z naseho kraje  - Ma pan Lysak nejake stranky a prodava i snimace?

Stránky, pokud vím, nemá. Co se týká snímačů, vyrábí i vlastní a nehrají vůbec špatně. Nejlepší bude se ho zeptat přímo, je to velice příjemný člověk a dá se z něj vytahat spousta rozumů :-) telefon: 775/136738

Lakland  JO5, Fender precision elite (1983), Ibanez ATK 305, Cort GB 75JJ, Crafter pětka akustická
Aguilar ag700+sl 410
K volšovým rukám volšový tělo!
0 xLajků:

9

ondras :
no vsak jo, za 15 urco stoji...a navic ta 5-ka co od neho kamos mel hrala moc pekne...i to Hcko. Ale za dvacet bych  fakt radeji join(t) FJB (fenderal jazzbass büro) army...

Jsem  TU
0 xLajků:

10

http://img.zbozi.seznam.cz/img/b/319289277

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

11

Mikulík: OYFG smile

Custom Lubovka Procházka Jazz Bass 17" - made in smichov
Custom snimac SBS - made in slovensky pohranici
Custom Bayger Sustainer - made in vostrava
Regular and rectangular Hocke BN110H 100w - made in pardubice, near kaufland...
0 xLajků:

12

OMFG, yeah!

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

13

Ono je to těžký, kolem té 15-dvacky je dost novejch nástrojů, který se tvářej kvalitně (Cort A4, Ibanez), který se dají vyzkoušet. Na druhou stranu, proč nejít do opravdu dobré hand czech šmejd výroby (slovenské), která může hrát třeba jako Alembic a podobně. Je fakt, že JazzBass má hodně do sebe, ale můj sen je kvalitní 24 pražec a strašně dlouhodobo výhledově kvalitní vážnější hudba... a do toho se mi moc JazzBass neštymuje... Čili citlivá basa, která nic netlumí, všechno je na ní slyšet (flažoletky, tapping), dobře se na ni hraje a má svůj zvuk spíš středovější..:) Copak toho chci tolik?? smile

Neuser for president! Sadowsky, Fender a Vlasak taky...
0 xLajků:

14

na to se myslim celkem hodi JB - Marcus Miller .... - aktivka to celkem slusne ladi...

Jsem  TU
0 xLajků:

15

ale ten uz stoji krapet vic smile

Jsem  TU
0 xLajků:

16

No já mám K&K 5ti strunku s piezzo snímačem a lehce upravenou elektrikou s rozpínáním cívek - super basa, alespoň mě tak připadá - kvalitně udělaná, kvalitně hrající - vsadím se že kdyby se prodávala pod nějakou renomovanou značkou tak bude dvojnásobně dražší... fakt spokojenost

Haya my bradaz and sistaz!!!
0 xLajků: