Téma: Epiphone Thundebird
Chtěl bych se zeptat na váš názor na tuhle basu
kontrabasy různých kvalit a druhů
Jolana D-Bass
Jolana Studio Bass
Fokus Jazz-Bass fretless 5
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Baskytara » Epiphone Thundebird
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Chtěl bych se zeptat na váš názor na tuhle basu
děsně padá na hlavu...
jo to říká kde kdo. ale zvuk obecně hodně chválí..no rád bych si na to zahrál
Do folkový kapely anebo do bigbandu si ji moc představit neumím, ale na bigbít IMHO ideální...
mylsím že to je imagovka
no lidi co ju mají se dušovali že ji mají na hraní a že hraje. Zhusta to byly hard a takový prevíti.. Ale image má pěkný to jo.
taky myslím s kubšem....ono na tý base nic moc nebude, až na ten tvar...
když imidžovku, tak poslouchat La Bouche a Roda Stewarta a Fun Factory...tím si vysloužíš obdiv teenagerů stoprocentně...:)
Mozno za naseho mlaaadiii, teraz uz frcaa ine sracky
já poslouchám stouny a podobné bandy, takže sem asi out...:(
To my vsetci tu sme OUT CHVALABOHU
verim, ze image je dulezitej, pokud chces dosahnout nejaky latky a vystupovat pred vice lidma nez jen v malym klubu. Image byl vzdycky hodne spjatej s hubou, nevim jak byste se divali na Hendrixe v kvadru, nebo na Colinse s ponoškou na přirození :c)). Styl oblékání a celkový vystupování kapely by mělo být v rovnováze s hudbou. Ne že bych se tim řídil, ale nestavim se proti tomu ani ten fakt nezlechčuju.
viz thunderbird - nejen, že vypadá sqěle rockově, ale má taky takový koule, měl jsem možnost slyšet (u kapely Ribozyme už nevim jak je to s i/y sorry :c)) originál Gibson (trsátkem) + celolampovej aparát, a myslel jsem, že neudržim svůj svěrač .c)
nj jenež mezi Gibsonem a Epi je jeden zásadní rozdíl s to v krku.... pokud se nemejlím tak Gibson se vyznačuje lepeným krkem a tady v tom případě by snad měl bejt dokonce průchozí krk a na něm nalepený ty "křídla" takže zvukově to spolu nebude mít společnýho vůbec nic
jinak image je fajn ale momentální český indie metrosexuálové mě přídou směšný
jinak image je fajn ale momentální český indie metrosexuálové mě přídou směšný
fufu, emo ucesy, indie plysacci, potenky
tak, tak, pripada mi, ze kapely, z kterych neco leze, nemusi ani v nejmensim resit image, ac to zni jako klise, za nejlepsi image povazuju autenticitu. V jakemkoli zanru. Nejak to samo vyplyne, zda se mi.
když jsme u toho image, nevíte někdo kde sehnat kostýmy teletubies? Myslím, že by to byla dobrá prdel hrát v tom pořádnej metal. Už to vidím: Teletubies naběhnou na pódium, děti začnou jásat, Teletubies popadnou kytary a spustí pořádnej nářez ...a děti začnou řvát
A spachaji hromadnou sbevrazdu
švica byla za teletubies převlečená na gympláckej majáles a byl to mazec, ty kostýmy sou u nás v domě dětí
Tele 2 Beats jsou rock´n´roll největší
a dalo yb se to nějak půjčit či odkoupit? které to je město
to Gonzo: (jestli teda mluvíš ke mně) koupit asi ne, ale půjčit za nějakej poplatek určitě. Ivančice - cca 28 km jihozápadně od Brna, ale jestli ti to půjčijou až někam daleko a na dýl to opravdu nevím:)
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Baskytara » Epiphone Thundebird