1

Téma: Kombo nebo box a hlava? kolem 6000 Kč

Chci si poridit aparaturu na hrani do zkusebny a na nejake mensi venkovni akce, ktera bude stat neco kolem 5-6 tisic, jenom vubec netusim jakou konkretni ani jestli kombo nebo box a hlavu.  V aparatech se vubec nevyznam takze bych byl moc rad kdyby ste mi poradili wink

davidak: doplňen název tématu

hledám sebe a pár zásadních odpovědí smile
0 xLajků:

2

Re: Kombo nebo box a hlava? kolem 6000 Kč

co třeba http://forum.baskytara.com/viewtopic.php?id=5765  ? výkon tak akorát, kvalita slušná, jsou na něj tady i jinde dobrý ohlasy.. za tuhle cenu bych určitě volil kombo.

0 xLajků:

3

Zrovna jsem to chtěl napsat big_smile To SWRko je dobré, hrál jsem na něho na jedné menší akci... Za ty prachy určitě dobrá volba.

Hlavu a box budeš v téhle ceně shánět dost těžko...

0 xLajků:

4

www.hocke.eu
teda asi z druhy ruky ale kombo v tyhle cene nemuzes slapnout vedle

0 xLajků:

5

to  SWR bude pre teba urcite vela muziky za malo penazi

0 xLajků:

6

Ja sice nabizim jete Laney za +- podobnou cenu, ale osobne bych sel do toho SWR... smile

Ibanez SR 705 WNF, snímače EMG 40DC, struny DR, bezdrát Sennheiser EW 172 G2, Hughes & Kettner Quantum 600, Peavey Tour 2*10, Kustom G-115H, ladička Korg DTR-2000.
0 xLajků:

7

Krasa akorat ze love budu mit tak za mesic ;-)
Ale stejne moc dekuju za odezvu necekal sem ze mi nekdo odepise tak rychle ... :-)

0 xLajků:

8

tak za měsíc napiš zas smile je dobrý se o těhlech věcech hned zkraje poradit, vyvaruješ se špatnejch koupí, který tady máme prakticky všichni na účtě ažaž smile

0 xLajků:

9

jestli jsem napsal, že máme ve zkušebně nevyužité SWR LA15, tak to je ono:) ... koupil si to kdysi kytarsita, že bude hrát na basu (nemohli sehnat basáka) .. pak jsem přišel já, chvíli na to hrál a od té doby to leží dva a půl roku ve zkušebně ... takže jak nové

Fender American Deluxe Jazz Bass '08
Empress Compressor -> Boss LS-2 Line Selector (-> Zoom B3) -> Fishman Platinum Pro EQ -> Markbass F 500 -> 2x Markbass Traveler 121H
0 xLajků:

10

Tak nakonec sem penize sehnal a to SWR parkuje u me doma. Zvuk je uplne uzasnej a jeste uvidim jak to bude znit ve zkusebne... :-)
Jinak diky moc vsem kteri sem neco napsali ;-)

0 xLajků:

11

Konečně zase jednou někdo, kdo si opravdu nechal poradit. Hlavně, že jsi ve výsledku spokojen. :-)

často kladené dotazy: FAQ
něco o mně: Kurca Tovium
0 xLajků: