Téma: Nakupoval někdo u prima3w.cz ???
Ahojte, nekupoval přes tohle někdo něco? Líbí se mi u nich jedna hračka, ale chtějí peníze předem - to mi nepřijde moc běžné, tak se radši informuju . . .
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Nákup nástroje, aparatury » Nakupoval někdo u prima3w.cz ???
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ahojte, nekupoval přes tohle někdo něco? Líbí se mi u nich jedna hračka, ale chtějí peníze předem - to mi nepřijde moc běžné, tak se radši informuju . . .
jednou, uz davno, solidni jednani, ale ruku do ohne za ne nedam. Bylo to jenom jednou a malo
No, kouknul jsem na ten web a už jen kvůli tomu bych tam nic nekoupil. Takhle si stránky seriózní firmy nepředstavuju...
Já u nich kupoval 2x a bez ohledu na amaterskej web, maj celkem dobrý ceny a jednání velice korektní. neboj se do toho jít...
Potvrzuju Smrťákova slova. Jednání přímo příkladné a i když jsem žádal nestandardní dobu dodání tak se všecko stihlo a za skvělej peníz. Doporučuju.
Tak jedině dobře. :-)
I když bez nějakýho reportu bych se fakt na základě webu obrátil jinam. Holt, dnes fakt prodává všechno, zejména oči.
Já sice nejsem příznivec adrenalinu, ale cena a jednání po telefonu mě přiměly k vyzkoušení a nelituju.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Nákup nástroje, aparatury » Nakupoval někdo u prima3w.cz ???