1

Téma: Přelakování nástroje

Hello,tak zas jeden dotaz do pranice.
Jde o to,ze jsem narazil na vcelku slušně znějícího Fokusa do kterýho bych šel,ale.....
zádrhel pro mě je v tom,že ta basa má barvu asi jako auta Telecomu a to pro mě jako basáka v řekněme metalové kapele za prvé nejni zrovna nej. image,za druhé je to fakt hnusná barva.
Takže,máte někdo nějaký zkušenosti(co se týká eventuelní změny zvukových vlastností) s odstraněním laku(kdyby to šlo nějak sundat,klidně bych nechal naturál),nebo s nějakým přestříkáním a tak?S přihlédnutím na to,aby ta úprava nestála víc,jak ta basa :-)

0 xLajků:

2

Re: Přelakování nástroje

Tohle tema me take zajima, rad bych Warlockovi pridal nejakou pavucinu na telo. Chci ho nechat kerovat, poradi nekdo tatera?

B.C.Rich Warlock NJ stara poctiva serie,  HOCKE aparatura, B.C.R. Widow 5 strings
0 xLajků:

3

náhodou, hrát metal a mít barvu basy alá Telecom není vůbec špatný, kamoš měl takovou kytaru, na první pohled sem utrpěl docela šok, ale pak se to čím dál víc líbilo, ale pokud je ti ta barva fakt protivná, tak záleží na tobě:)

FENDER AM Standard J-Bass RW OWT, Trace Elliot AH250SMX+TE box 1x15, struny Elixir, kabel Planet waves.
0 xLajků:

4

pekelnik napsal:

Hello,tak zas jeden dotaz do pranice.
Jde o to,ze jsem narazil na vcelku slušně znějícího Fokusa do kterýho bych šel,ale.....
zádrhel pro mě je v tom,že ta basa má barvu asi jako auta Telecomu a to pro mě jako basáka v řekněme metalové kapele za prvé nejni zrovna nej. image,za druhé je to fakt hnusná barva.
Takže,máte někdo nějaký zkušenosti(co se týká eventuelní změny zvukových vlastností) s odstraněním laku(kdyby to šlo nějak sundat,klidně bych nechal naturál),nebo s nějakým přestříkáním a tak?S přihlédnutím na to,aby ta úprava nestála víc,jak ta basa :-)

Na zvuk nema barva nijak zasadni vliv, ale ma vliv na stav nastroje.....spatny nebo zadny lak ma za dusledek vetsi nachylnost nastroje na zmeny vlhkosti a teploty. A udelat novy lak aby trochu vypadal pokud zrovna nemas doma lakovaci box a 5 let lakyrnicke praxe neni taky jednoduche.

Siegi: pokud budes dodelavat jenom nejakou maluvku na stavajici lak tak samozrejme to ma vliv akorat na vzhled smile

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

5

No myslel jsem(a někde sem to i četl),jako že čím větší vrstva barvy(laku),tak to může ovlivňovat zvuk nástroje,tak nevím....
Spidere:No sám to natírat nebudu,kamoš dělá v prodejně aut a v servisu u nich by byla možnost to přelakovat,auto nebo kytara... smile

0 xLajků:

6

Hahahahah tak autolakyrnikovi bych basu nesveril.
K mymu vstupu. Jasan, to vim, hledam kdo to umi, pisu hledam tatera, takze jsem chtel jen zdobit, ne brousit na drevo. Kdyby nekdo vedel o nekom, prosim dejte tip, vim o jednom z Mlady Boule, ale mam pocit ze spis dela nadrze motorek, ne nastroje. Chci nekoho s citem aby mi neurazel na base rohy.

B.C.Rich Warlock NJ stara poctiva serie,  HOCKE aparatura, B.C.R. Widow 5 strings
0 xLajků:

7

Já si pohrávám s myšlenkou na přelakování mýho Geddyho už pár let... černá je pro mě hooodně nudná barva... chtěl bych nitrolak Olympic White, Sonic Blue nebo Candy Apple Red, ale neznám nikoho, kdo by to dokázal...

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

8

mikulik: souhlasím, černou taky extra nemusím. Za to, jak říkáš, ta bílá podle mně vypadá dost luxusně, bílý nástroje se mi líběj...

Komba, basy, hlavy, kytary a tak.
0 xLajků:

9

a nebo oranžovej jazz bass, jako má Flea v CANT STOP...

0 xLajků:

10

oranžová je dobrá:)

FENDER AM Standard J-Bass RW OWT, Trace Elliot AH250SMX+TE box 1x15, struny Elixir, kabel Planet waves.
0 xLajků:

11

jojo smile

0 xLajků:

12

Jakákoliv je lepší než černá...

0 xLajků:

13

Zalezi jestli autolakyrnik umi a zna....dobry lakos udela dobry lak na cokoliv

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

14

já můžu mít přelakovaný cokoliv na jakoukoliv (+ metalíza) za cca 500kč, dělá to nějakej autolakýrák, známej prodavače v hudebninách....

0 xLajků:

15

Siegi napsal:

. Chci ho nechat kerovat, poradi nekdo tatera?

Jestli myslíš kerku jako kerku tak jedine Bloody tattoo smile tam si brzo nechám udělat nohu smile

Basy: OLP MM3 Natural, Jolana D-bass se snímači Basslines
Aparat: Mesa BASS 400+ by Rockwell, Gallien-Krueger NEO410, Korg DTR 1000, Behringer BX600
Efekty: MXR Bass D.I.+, Behringer - Bass Chorus, Beta-Aivin - Bass Eq. 3x , Digital Reverb, MultiEffect.
Kabeláž: Planet Waves
Struny: D´Addario (.050-.135) & Ernie Ball (.045-.105)
0 xLajků:

16

A co Stan z Bohemky? V sobotu jedu na tetovani do Plzne. Lytka mam pokerovany obe, ruce taky, nejaky misto jeste zbylo. Jsem Skinhead tak mam asi kery ktery vas moc brat nebudou hehehe. Ja myslel airbrush na basu, ma basa je ziva, proto hledam tatera, ne lakyrnika.  V Plzni si chci nechat udelat obraceny pentagram s trema sestkama a basu na predlokti, je tam na malou misto. Co si budes davat delat?

0 xLajků:

17

mikulik napsal:

Jakákoliv je lepší než černá...

Cernoubuz nechciiiii takyyyyy. Je na ni videt kazdy otisk a kazdy skrabanec. Vic lestim nez hraju ;-)

0 xLajků:

18

juhuuu napsal:

já můžu mít přelakovaný cokoliv na jakoukoliv (+ metalíza) za cca 500kč, dělá to nějakej autolakýrák, známej prodavače v hudebninách....

Videls jeho praci na nejakym nastroji? 500 je hodne malo.

0 xLajků:

19

hele já bych si moc s lakem nepohrával, nekytarář to udělá za uplatu ale kytarářovi se do toho chtít nebude....protože výsledek vám nezaručí sad může se stát cokoliv protože dřevo je materiál kterej prostě "žije"
samo že u levnější fokusky to nebude taková tragedie když to třeba nevyjde ale přeci jenom  v každým případě bych to konzultoval s kytarářem kterej ví jak se dřevo může zachovat...

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

20 Naposledy upravil: pekelnik (08. 06. 2006 19.14:10)

No tak to já bych právě zase černou bral všemi deseti,ale nejradši sunburst smile
Ale přefičet to na černo asi bude snadnější a hlavně levnější,ale pořešit to nějak aby se to neotíralo,alespoň ne tak rychle wink

0 xLajků:

21

Siegi napsal:
juhuuu napsal:

Videls jeho praci na nejakym nastroji? 500 je hodne malo.

já osobo ne, ale ten v hudebninách viděl jeho kytaru, co si přelakovával a prej naprosto solidní práce...

0 xLajků:

22

Siegi napsal:

A co Stan z Bohemky? V sobotu jedu na tetovani do Plzne. Lytka mam pokerovany obe, ruce taky, nejaky misto jeste zbylo. Jsem Skinhead tak mam asi kery ktery vas moc brat nebudou hehehe. Ja myslel airbrush na basu, ma basa je ziva, proto hledam tatera, ne lakyrnika.  V Plzni si chci nechat udelat obraceny pentagram s trema sestkama a basu na predlokti, je tam na malou misto. Co si budes davat delat?

Roztrhanou kůži a místo kosti jako teleskopickou tyč smile něco jako tohle http://www.bloodybluetattoo.cz/data/images/b_294.jpg ale na nohu big_smile

Aparat: Mesa BASS 400+ by Rockwell, Gallien-Krueger NEO410, Korg DTR 1000, Behringer BX600
Efekty: MXR Bass D.I.+, Behringer - Bass Chorus, Beta-Aivin - Bass Eq. 3x , Digital Reverb, MultiEffect.
0 xLajků:

23

Gimzy napsal:
Siegi napsal:

Roztrhanou kůži a místo kosti jako teleskopickou tyč smile něco jako tohle http://www.bloodybluetattoo.cz/data/images/b_294.jpg ale na nohu big_smile

.....aaaaa.....pan je kyborg  big_smile

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

24

Hodne dobry tetovani. Tateri se uz naucili, nase kery jak z krimu jsou out. Hodne realisticky. To bylo tak za 6, ne?

0 xLajků:

25

....tak to jste mě teda zarmoutili. Já mám černou basu..... ale světlej krk a to se mi vcelku líbí. Přemejšlel sem o těch černejch strunách. Jinak sunburst alá fender se mi skoro hnusí.
Mě pak ta basa připomíná fendráckou kytaru.....

Mé poslání je být nenáviděn, srát lidi ze všech sil a být ignorován. Vaše smůla je, že jsem velmi vytrvalej běžec smile
0 xLajků:

26

Siegi napsal:

Cernoubuz nechciiiii takyyyyy. Je na ni videt kazdy otisk a kazdy skrabanec. Vic lestim nez hraju ;-)

Tak to já naopak, tělo jsem otíral za dobu, co tu basu mám, asi dvakrát, když už byla jó olepená smile

0 xLajků:

27

jj, kdyz na se na basu zacnou lepit vajgly a trsatka nebo nejde vyndat z futralu tak je dobry ji aspon trosku otrit smile

still got the blues... for RnR smile
Jsem  TU
https://stepanaxman.com/
0 xLajků:

28

Siegi napsal:

Hodne dobry tetovani. Tateri se uz naucili, nase kery jak z krimu jsou out. Hodne realisticky. To bylo tak za 6, ne?

Vidim to kolem 3 (protekce big_smile)

0 xLajků:

29

Gimzy napsal:
Siegi napsal:

Vidim to kolem 3 (protekce big_smile)

Hodne dobra cena. Jednu keru jsem vymenil za kozenou Avirexku co jsem si privezl, nejaky mi delali zadara, par lidi je stastnejch kdyz muzou mit kousek svy prace na mne, neco jsem platil, pavouka mi delala neter, mozna ji znas, Misa,ma potetovany i oblicej, v Praze zas az tolik taterek neni. Pak posli fotku az to budes mit hotovy. Jsem zvedavy, to co si sem dal je fakt sila, az jsem se zhnusil jak to bylo zivy.
Jeste k cerny base. Daktyloskopii nepodporuji, proto lestim. Pouzivam Dunlop 65 polish&cleaner, moc hezky pak basicka voni, jak panna pred prvnim..., a nejsou videt drobny skrabance okolo potaku. Housle jsem take udrzoval, k nastrojum mam vztah. Pred hranim si myji ruce.... Jsem z ucitelsky rodiny nooooooo lol

0 xLajků:

30

Jojo mít pokérovanýho učitele to by bylo veselý smile já znám Míšu z Bloody ale ta myslim že dělá jen piercing smile Tak to asi nebude vona big_smile Nejdřív musim koupit novou basu a pak až příjde kérka...

0 xLajků:

31

Treba to ona je, piercing delala take. Ma v uchu velikou diru?

0 xLajků:

32

Tak jsem zjistil že se jmenuje martina big_smile tak sry jména si fakt nedávám big_smile

0 xLajků:

33

co máš z toho, ména taky nedávám, ale až vás jednou uvidím, budu si vás pamatovat do smrti!!!:)

0 xLajků:

34

To sice nevim proč ale čau já jsem Pepa big_smile

0 xLajků:

35

Uz jsem pokreslenej dalsima vecma, na predlokti baskytara, doplneny napis made in hell, na lytku pod lebkou dodelan pentagram s 666. Radeji nechtej vedet cenu. Biomechanika to neni, ale tater me delal 6 hodin a to co si rekl, nechapu. Asi ho to bavi.

0 xLajků:

36

Siegi ty musíš být potetovanej jak ten doktor od hlavy až k patě:)

0 xLajků:

37

To zase ne. Davam bacha aby tetovani byly zakrytelny odevem, takze jen ruce a lytka, asi 18 obrazku. My jsme takova pocmarana subkultura :-)))
Uz mi nekdo poradte, moc prosim, vytvarnika na basu.

0 xLajků:

38

Siegi napsal:

A co tohle? http://airbrush-az.cz/Kytary.html

Mé poslání je být nenáviděn, srát lidi ze všech sil a být ignorován. Vaše smůla je, že jsem velmi vytrvalej běžec smile
0 xLajků:

39

a nebo se zkusit zeptat tuto ?

http://www.b2.cz/index.php?md=uvod

0 xLajků:

40

woodstock napsal:
Siegi napsal:

A co tohle? http://airbrush-az.cz/Kytary.html

To je ta Mlada Boule jak jsem o ni psal.

0 xLajků:

41

Brno moc dalka, asi zkusim fakt tu Bouli. Diky Woodstock.

0 xLajků:

42

Siegi napsal:

Brno moc dalka, asi zkusim fakt tu Bouli. Diky Woodstock.

No nejni zač. Jen sem myslel,že patříš mezi uživatele PC,co vznesou dotaz,aniž by to zkusili nejdřív najít. ( to nemyslím ve zlém)
Není to tak dlouho,co jsem viděl na nějakém autě paintbrush a myslel sem si,že si tu jejich internetovou adresu zapamatuju.....a hádej jak to dopadlo...

0 xLajků:

43

V Liberci dělá paintbrush Detlef Pötsch, je docela vyhlášenej i v cizině... auta, vývěsní štíty, ženský...

0 xLajků:

44

Potsch, nebo Potschke? Samo prehlas.

Wood...Obcas hledam na netu, ale ten mi nerekne osobni zkusenost, radeji dam na doporuceni lidi u kterych znam nazory, nez...............

0 xLajků:

45

Pötsch... tady má web: http://www.detlef-design.com/

0 xLajků: