Téma: Tady to mam nejradej
nejoblibenejsi misto v byte at se deje co se deje tady se citim bezpecne jak ve skolce.o)
male chlubenicko.o)
Handmade Magic Fretless EBS HD 350
Kontrabas ze 60.let EBS 210 , 115
EBS OctaBass,WahOne
+spousta harampadi
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Show Room » Tady to mam nejradej
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
nejoblibenejsi misto v byte at se deje co se deje tady se citim bezpecne jak ve skolce.o)
male chlubenicko.o)
kua taky bych chtěl bydlet tam kde bych si mohlhrát na apec
to je jenom prechodny full stack.o) patnactka byva na zkusebne desitky domaci hrani dohromady ukrutnej mazec.
Hahaha... na úplně stejnou jolanu jsem začínal. Mmmmm... ta překrásná dýha, achich achich
Paradni chlubenicko.
ahaha... na úplně stejnou jolanu jsem začínal. Mmmmm... ta překrásná dýha, achich achich
nahodou dyz se ta jolana "potunila" je to super bezprazec ale nepopiram ze uz se vyrabi na zakazku novej bezprazec
hlavne s tou jolanou hraju v skoro folkove kapele a tam se to nesmirne hodi chrakterem.o)
To je fakt Jolana? Dost mi to připomíná Wal, až na tu hlavu A stack je to hodně pěkný, to jo
Kolik to celé váží?
Kolik to celé váží?
hlava s rackem -11kg
210- 26kg
115- 32kg
ale taham jenom jednu bednu podle kapely a nastroje na kerej budu hrat
No jo... když se jolana potuní a investuje se do ní pořizovací cena modifikovaného fokuse, tak zní jako podprůměrnej fokus
taky me nejvic zaujala ta jolana, vypada fatk moc pekne....presne to jak bych si predstavoval svoji budouci basu....zadnej JB nebo PB looklike, pekna velka hlava, spravnej pocet tocitek a/i typ snimadel....jenom ta kvalitka by mohla byt lepsi.
jinak moc peknej koutek, co ten kontrabas, jak to hraje??
a tak sem jineho nazoru.o)
jiank nezkosuel jeste nekdo kondenzatory nejaky odtud? : http://www.crazyparts.de/
ty jolany mam dve ta druha je ve stavu jak v roce 83 mint.o) a jedna ma serial 287 a druah 289
kontrabas hraje velmi VELMI pekne jen by potreeboval k odbornikovy na novou kobylku
hele kamos hraje v ND na celo, tak se ho muzu zeptat ke komu s nim chodi na servis jestli chces
Hezký...
Jen ta váha...já mám těch 26 dohromady obě 12"...
Ale jinak pěknej apec...Na domuhudby maj ten sám komplet za 41700 (teda bez racku), pro toho, kdo by záviděl
nene kontakt netreba vim ek komu jit jen neni cas a penize...
ale dik
tak ja zas neodyymy nemusim tak sem s tou hmotnosti smireny maly fitko aspo nnakej pohyb.o)
http://ulozna.soulslavers.com/soubory/s … -kontr.mp3
zde ukazka kontrabasu z hlavy, filter eq. , do interni zvukovy ted po ranu se nesmejte a sem nemocnej.o)
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Show Room » Tady to mam nejradej