Téma: Novy lampovy preamp Sadowsky!!
http://sadowsky.com/onboard_tube_preamp … e_pre.html
Mesa Walkabout head, GK MB500, GK MB200, Tecamp Puma 500, Genzler Bass Array 12-3, Bergantino HS410, Genz-Benz NeoX 212T, Greenboy Bassic 15
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Baskytara » Novy lampovy preamp Sadowsky!!
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
http://sadowsky.com/onboard_tube_preamp … e_pre.html
Už jsem podobné pokusy viděl i jinde...
Přijde mi ti jako krajně nevhodné a nepraktické řešení.
to je jako v base? no nevim.. vzdyt to musi zabirat dost mista navic, a to nevadi drevu nejaky takovyhle vytapeni?
no osbne bych na base neco takovyho teda mit nechtel
To je blbost, uvidite ty nasledky.
Myslím že si nejpozději zítra uvědomí, že přestřelili.
kober - prvni zasah
Muze to byt dobry na open-air festaky za spatnyho pocasi... dobry kaminka na vyhrivani prave ruky. Aspon neztuhnou prsty. A kdyz do toho nahodou zaprsi nebo si to polijete pivickem, mate o ohnostroj postarano.... muhehe ;-)
Tak do toho bych určitě nešel, páč si nechci spálit břicho:-)
Hmm, do pořádně studené zkušebny dobrý, jdu do toho...:D
:d
To už způsobujou mobily v kapsách i teď. Za chvíli připojíme do basy elektriku a reproduktorovej box a dem hrát Nebo jenom elektriku a repro bude integrovaný
Jako tady: Kytarka
Každopádně je to zajímavý. Někde se s tím v čechách oběvit, myslím že kdokoli z nás by to chtěl nekompromisně do ruky
Mno, tak tady Čéééši opět zvítězli nad americkými imperialisty, kam se Sadowsky hrabe:-) Asi před pěti, šesti lety jsem lampovej preamp v base viděl u MM od Fokusu. Hrálo to hezky a živilo se to nabíječkou na Nokii:-) Problém tam nebyl teplota lampy /byla jenom jedna/ ale otřesy
Problém tam nebyl teplota lampy /byla jenom jedna/ ale otřesy
No přesně tak! To je první, co mě u toho napadlo. Jak jsou vyřešeny otřesy?
tak to sou už druhý tohle už vymyslel fokus a ani fokusu to nepomohlo...zajímalo by mě jak tam narvou to trafo
Ja bych to taky videl na aprila. Takhle zprznit uplne nadhernou basu, to alespon mohli namontovat na nejakou odrenou kraksnu, doufam ze to je fotomontaz
To je jasná fotomontáž, jasnej apríl Ale dobrej. I já sem tomu chvilku věřil
sakra, ale co vymyslím já ? ..a na koho?
(to čelo ovladacího panelu je nějaký nepřirozený že? taky jsou v mřížce vidět lampy, ovšem v šikmé poloze a vzau jsou svisle ..)
Mnó .. v tom případě -> jak sem psal výše -> fak bych to chtěl do ruky. A vidět, jak tam sou pod tim deklikem tři rozžhavený lampy
Výbornej apríl... nemo rulezzzzzz
No rulez spíš Sadowsky, mají to na stránkách
Jasně, ale nemo rulezzz v tom, že to sem postnul a přiblížil tak tenhle vtípek i těm, kteří na stránkách Sadowskýho nikdy nebyli ani se tam v dohledný době nechystají
těm, kteří na stránkách Sadowskýho nikdy nebyli ani se tam v dohledný době nechystají
+1
Jasně, ale nemo rulezzz v tom, že to sem postnul a přiblížil tak tenhle vtípek i těm, kteří na stránkách Sadowskýho nikdy nebyli ani se tam v dohledný době nechystají
tak sou takový co se tam bojej kouknout....
tak sou takový co se tam bojej kouknout....
Já se nebojim. Pod mojema rukama všechno zní stejně
Kubš napsal:tak sou takový co se tam bojej kouknout....
Já se nebojim. Pod mojema rukama všechno zní stejně
já tam už dlouho nebyl....pač vím že je zbytečný se na to koukat....sem se chvíli koukal a zjistil že by to byla pro ty basy pocta se na ně jen dívat natož na ně hrát mojí golden hand....a protože sadowsky nechtěl poslat koláčky za to že se koukám tak už tam nechodím...taky mu od tý doby klesly prodeje a má deprese...
:cool::cool::cool::cool::cool::cool:
Tak jestli někdo o sobě tvrdí že je egoista a implantovali mu tenhle Kubšův názor tak ho to roztrhne vedví
au au au au rrrrrrrrrup !
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Baskytara » Novy lampovy preamp Sadowsky!!