1

Téma: první aparát...

ahoj, jako naprostý laik jsem se pokoušel poohlédnout po prvním aparátu... začínám hlavou, pročetl jsem si tady nějaké příspěvky a k mým finančním možnostem se hodily tyto dvě, mezi nimiž trochu váhám, ač ten první malinko vede:

AMPEG B-1 RE - Basový zesilovač 300W:
http://www.muzikant.cz/baskytary-7/apar … -45109.php

GALLIEN-KRUEGER A 400RB MKIV - BASS zesilovač, 280W
http://www.muzikant.cz/baskytary-7/apar … v-6735.php

mohl by mi někdo říci, zda jsem se díval správným směrem, případně máte jiné doporučení přibližně ve stejné ceně?

jaké repro s dobrým poměrem cena/výkon by se hodilo: přemýšlím o 4X10 na 4 Ohmech?

NA VYSVĚTLENOU:

nevěděl jsem, jestli budu hrát, takže jsem raděj neinvestoval - dosud jsem drnkal jako naprostej barbar v improvizované zkušebně jen na 15 w kytarovy kombo behringer, pozdějc na starou vermonu (ktera kvuli odpalenymu repraku jede jen na polovični výkon, takže na nějakych 25 w). to samozřejmě není přes bicí často slyšet...

(pominu-li, že ještě nemumím vůbec hrát) stylově bych rád hrál tvrdší rychlou muziku (death metal), která by se však nebránila etnickým prvkům či koketováním např. s jazzem. basa by měla mít pěkný plný zvuk.

díky za každou radu
w.

0 xLajků:

2

Re: první aparát...

kolik peněz chceš dát do boxu?
nabízím Warwick WCA 411pro za 10 : http://www.warwick.de/modules/produkte/ … &cl=CZ

jinak k těm hlavá, já bych asi volil z těchto dvou GK, ale určitě bych být tebou projel bazarovsko...

ELF / Lakland
0 xLajků:

3 Naposledy upravil: OK (10. 03. 2009 15.07:00)

Mrkni se sem http://hocke.eu

Z tech hlav ja osobne bych nevolil ani jednu, na misto GK bych umistil o neco drazsi ale i vykonnejsi a pri tom zvukove asi lepsi a vahove lehci MarkBass Little Mark II
http://www.muzikant.cz/baskytary-7/apar … -31709.php

A pokud chces mit v hlave lampu, tak bych urcite bez vahani volil Hockeho.

Co se tyce boxu 4x10 - coz je urcite dobra a dost univerzalni volba - tak bych opet volil Hocke.

Jinak univerzalni rada - projdi si bazary, projdi si inzeraty, neboj si vse vyzkouset a poslechnout. Nenech se necim okouzlit predcasne. Na to obzvlast pozor. Az si vyzkousis min. deset aparatu, tak se teprve zacni rozhodovat.

CEILIN KAT IZ WATCHIN U MASTERBATE
0 xLajků:

4

i když je to asi netypický pro začátečníka, hlavu bych raděj koupil novou se zárukou - sám nějakou vadu nepoznám, protože jsem nikdy nic nezkoušel...

Gerald napsal:

kolik peněz chceš dát do boxu?
nabízím Warwick WCA 411pro za 10 : http://www.warwick.de/modules/produkte/ … &cl=CZ

jinak k těm hlavá, já bych asi volil z těchto dvou GK, ale určitě bych být tebou projel bazarovsko...

box ještě nevím, zatím je teprve mapuju, fajn by bylo něco kolem 10-12. box bych vzal klidně od někoho...
můžu se zeptat, v čem by byl GK podle tebe vhodnější?

0 xLajků:

5

OK napsal:

Mrkni se sem http://hocke.eu

Z tech hlav ja osobne bych nevolil ani jednu, na misto GK bych umistil o neco drazsi ale i vykonnejsi a pri tom zvukove asi lepsi a vahove lehci MarkBass Little Mark II
http://www.muzikant.cz/baskytary-7/apar … -31709.php

A pokud chces mit v hlave lampu, tak bych urcite bez vahani volil Hockeho.

Co se tyce boxu 4x10 - coz je urcite dobra a dost univerzalni volba - tak bych opet volil Hocke.

Jinak univerzalni rada - projdi si bazary, projdi si inzeraty, neboj si vse vyzkouset a poslechnout. Nenech se necim okouzlit predcasne. Na to obzvlast pozor. Az si vyzkousis min. deset aparatu, tak se teprve zacni rozhodovat.

- určitě nebudu spěchat, už proto jsem si napsal o radu... přecejen bych byl rád, abych třeba po roce nesháněl něco nového.
- k te hlave MarkBass o ktere pišeš - mohl bys mi ze svého pohledu naznačit, v čem vidíš zvukové výhody MarkBassu ? (já na tu značku koukal jen zběžně, protože je pro mě na hranici dostupnosti.)
- hocke se mi jako laikovi jeví sympaticky, přístupem a cenou, i to že to je česká firma...

0 xLajků:

6

Osobně bych taky volil GK, pocitově mi při hraní jeho zvuk velmi sedne (používám tu 400RB o generaci starší)... Ale určitě vyzkoušet víc aparátů před koupí aby sis udělal svuj názor na zvuk apod, třeba zrovna na ten Gallien některý lidi nadávaj:-)

OLP mm3, Fade jazz bass, Gallien Krueger 1001 RB-II, Gallien Krueger 410 RBH
0 xLajků:

7

wendalf napsal:

hocke se mi jako laikovi jeví sympaticky, přístupem a cenou, i to že to je česká firma...

Já na něm skončil po sedmi letech hraní. Právě přes Ampeg, GK a (taky český) Kevin. Prozatím jsem velice spokojený. Sice mi chvíli trvalo pochopit ty pasivní korekce, ale teď už si nakroutím všechno co jsem po zesilovači doposud chtěl. A 410H slouží též velice dobře. Design je sice tuctový černý kobercový, ale zase nevadí když ti na to spadne ožralej bubeník. Jenom to posbíráš a jedem dál. smile

0 xLajků:

8

jo, mně se ten GK taky líbí kvlůli zvuku víc než ten Ampeg, ale ne zase tolik, abych ho musel mít...Prostě z těchto dvou, jinak bych volil taky asi jinak a to z bazaru, ale z novejch ten Marek bude určitě super!
Ale lepší by to bylo samozřejmě vyzkoušet, co ti sedne...

A pokud bys měl zájem o toho Warwa, není problém odzkoušet...

ELF / Lakland
0 xLajků:

9

ja tu warw bednu muzu doporucit. tlaci pekne, horna pekne cinka. smile s tim zesakem ti nevim, vzal bych ted z hudebniho bazaru SWR za "par" eur. smile

Jantar bass - jo zacatky smile, Ibanez SR300DX ve světě smile
Hartke HA3500 - Od Hartke už ani suché z nosa. Warwick WCA 411,  Ibanez ATK400 = minulost sad

MM Sterling (2007), Peavey Mark III Series 300 CHS Bass + Mesa Boogie 210 diesel + Tc flashback
Music Man Club #12
0 xLajků:

10

jj SWR 350 jedině big_smile at ampeg nebo GK sou proti tomu amaterský apečky...

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

11

Kubš napsal:

SWR 350 jedině  at ampeg nebo GK sou proti tomu amaterský apečky...

von chce aby to hralo pekne a ne zle.. big_smile

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

12

děkuju za názory, koukal jsem ještě na HOCKE, nemá někdo zkušenost s tímto lampovým, zdá se mi jako další vhodný:
MT5002, Mosfet zesilovač s lampovým předzesilovačem

0 xLajků:

13

m3 napsal:

von chce aby to hralo pekne a ne zle.. big_smile

ono to hraje pekně zle tongue big_smile

Hartke HA3500 - Od Hartke už ani suché z nosa. Warwick WCA 411,  Ibanez ATK400 = minulost sad

MM Sterling (2007), Peavey Mark III Series 300 CHS Bass + Mesa Boogie 210 diesel + Tc flashback
Music Man Club #12
0 xLajků:

14 Naposledy upravil: CharlesBass (10. 03. 2009 23.39:11)

cunesk8 napsal:

děkuju za názory, koukal jsem ještě na HOCKE, nemá někdo zkušenost s tímto lampovým, zdá se mi jako další vhodný:
MT5002, Mosfet zesilovač s lampovým předzesilovačem

Myslím že s Hocke bednou neuděláš chybu s jakýmkoli zesilovačem - Ampeg, G&K, SWR ... ty čtyřdesítky sem docela často viděl u profíků.. většinou s G&K .. viděl sem to už asi dvakrát-třikrát a zvuk jaxiwně :-)

0 xLajků:

15

cunesk8 napsal:

ono to hraje pekně zle

tak tak big_smile

0 xLajků:

16 Naposledy upravil: OK (11. 03. 2009 10.53:17)

Ohledne Hockeho bude asi nejlepsi, kdyz ho primo kontaktujes a zajedes za nim.

Kdyz jsi zminil tu hlavu, tak tu je navrzeny i set http://hocke.eu/index.php?page=eshop_it … op_item=93 , akorat to asi nebude nejlehci na noseni smile

Jak ses ptal na ty Markbassy...nejen zvukem mi pripadaji jako dospelejsi aparaty. Co se tyce jejich boxu, tak je to urcite zvukove plnejsi nez u GK nebo Ampeg. Co se tyce zesiku tak tam je vyhoda znacna univerzalnost. Kazdopadne bych rekl, ze i kdyz svuj zvuk maji, tak mene na pevno definovanej nez ono GK. GK ti proste bude hrat vzdy jako GK, kdyz to prezenu, tak nehlede na to jakou bednu mas a jakou basu mas smile Muj osobni pocit z Markbass vs. GK je mimojine i takovej, ze Markbass "kope" zatimco GK spis "nakopne, ale pak pleskne".

CEILIN KAT IZ WATCHIN U MASTERBATE
0 xLajků:

17

OK napsal:

Kdyz jsi zminil tu hlavu, tak tu je navrzeny i set http://hocke.eu/index.php?page=eshop_it … op_item=93 , akorat to asi nebude nejlehci na noseni smile

dost mě láká nabídka od Geralda na tu bednu warwick, určitě ji zkusím.

OK napsal:

Jak ses ptal na ty Markbassy...nejen zvukem mi pripadaji jako dospelejsi aparaty...

myslim, že ti rozumim. je tu u mě ten háček, že přecejen na ten markbass mít nebudu finance. vidím to tak, že se nejdřív vydám do hudebnin, zkusím nějaké hlavy tam, a potom zamířím k hockemu a zkusím si ten jeho lampový, abych měl srovnání... a pak se holt uvidí. třeba dojde i na ten markbass, kdo ví.

0 xLajků:

18

A co Genz Benz? Ta Shuttle 6.0 se mi libi cim dal vic, nenasel sem na ne snad krivy slovo. Na talkbassu to vsichni chvalej, na youtube je nakej test,tam je z thoo taky vydrenej a za ty penize nic tak vykonyho nesezenes. Ja o nem velice uvazuji...

http://www.jpeg.cz/images/657_banner001.gif
basa: FENDER Deluxe Active Jazz Bass
aparát: 2x box Hocke 1x12" 300W (1x s hornou), Hartke HA3500
0 xLajků:

19

mmikk napsal:

Shuttle 6.0 se mi libi cim dal vic, nenasel sem na ne snad krivy slovo

Možná by to chtělo zapátrat trošičku víc ...

často kladené dotazy: FAQ
něco o mně: Kurca Tovium
0 xLajků:

20

OK napsal:

Muj osobni pocit z Markbass vs. GK je

muj je ze marek vrci a gk buci ...

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

21

kurcatovium napsal:

Možná by to chtělo zapátrat trošičku víc ...

Tak porad smile Taky mi to prislo divny, ze to je sama chvala... Nekdo tady na foru snad mluvil o problemovym kousku, pokud me pamet neklame. A dal? Uvitam kazdy nazor, nebot za tyden jedu do PHY zesik vicemene vybirat a ten Shuttle se mi zatim libi nejvic...

0 xLajků:

22

mmikk napsal:

Nekdo tady na foru snad mluvil o problemovym kousku, pokud me pamet neklame.

jj mne to tak taky prislo ... ale uz nevim kdo (to kubs zrovna stavkoval ne?) ... ale  mozna to bylo o tom digi edenu...

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

23

Nene, i tady na to někdo doclea plival. Kdo to jen byl?
Asi houdek.z :-)

0 xLajků:

24

No tak 2 nazory proti dejme tomu a dost pozitivnich (byt brano treba s rezervou,ale i tak)...

0 xLajků:

25

No hele, kdyby to bylo tak super, tak se toho na TB všichni rychle nezbavujou... Se schválně koukni do inzerce.

0 xLajků:

26

určitě bráno s rezervou jeslti sem něco vypozoroval tak amíci nalítnou na cokoliv co je nový a sou z toho pokakaný a pak 14 dní na to je toho plnej bazar....to bylo threado o markbass killerovi apod....
[zapnout diss mod]
akorát kecy obojí to sou digitální mrdky a tak taky hrajou  big_smile big_smile big_smile
[vypnout diss mod]

0 xLajků:

27

takze by ten GB mel hrat krasne big_smile ...

kurcatovium napsal:

B všichni rychle nezbavujou... Se schválně koukni do inzerce

sem zapomnel user i login a nechce se mi znova registrovat... linkni to mas-li to po ruce.. smile ..
zbavujou se toho i nekde v evrope za pul cenu to koupim hned big_smile ale na ameriku necekam to uz mi privrci cmelak snad zpatky domu

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

28

wendalf napsal:

dost mě láká nabídka od Geralda na tu bednu warwick, určitě ji zkusím.

urcite ji zkus. za tu cenu supr kup.

Music Man Club #12
0 xLajků:

29

m3 napsal:

sem zapomnel user i login a nechce se mi znova registrovat... linkni to mas-li to po ruce.. smile ..

tak nezapomnel sem ja to ale sikula ... smile

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

30

Jo uz na to koukam... Houdek.z o tom pise, ze to nestiha, jak to jde pres pul volume... Nemohla to byt vada daneho kousku? Pak tam taky nekde je psano,ze se na Talkbassu vyjadril nekdo z GB,ze meli u par kousku naky problemy, tak ja nevim no.. Asi pravdu zjistim az to sam vyzkousim, jestli k tomu dojde...

0 xLajků:

31

hmm Marek verzus shuttle http://www.talkbass.com/forum/showthread.php?t=406201

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

32

JJ to je presne ten topic, jak sem psal ze samej kladnej ohlas... Sice sem to neprojel cely, je to hrozne obsahly, ale asi prvnich 10 stran, cekal sem na ten test typka,co ten topic zakladal a dle toho co psal to vyada prave na spickovou hlavu, dokonce se pak asi i zbavil Marka a nechal si Genze smile

0 xLajků:

33

kurcatovium napsal:

Nene, i tady na to někdo doclea plival. Kdo to jen byl?
Asi houdek.z :-)

Jo to jsem psal ja, ale neni to moje zkusenost, takze to berte s rezervou. Tohle mi říkal Lada, co dela v Aleximu za pultem, ze z toho mel takovej dojem
V Aleximu jsem se byl mrknout včera a mají tam na krámě shuttle6 - nevim jestli to neni nahodou ten kousek, o kterym ten Lada mluvil. Takže ho můžete testnout.

Fender Standard P-Bass -> Boss GT1b -> Ibanez Promethean 3110 -> PA
0 xLajků:

34

Hele borec ze Slovenska se zbavuje EBS aparátu...a když jsem se ho ptal, co má jako náhradu, psal, že GB shuttle 6...To jsem třeba vůbec nepochopil...a to kvůli prachům asi nebude, je to foderák...
Jak tu už padlo, bude to jen nadšenost z novinek...jinak to nevidim.

ELF / Lakland
0 xLajků:

35

Tak... nasel sem jeste nakej shop v Brne,kde meli mit Genze - musikzone.cz... Nicmene mi odpovedeli,ze s tim koncej,ze sou problemovy... Nedalo mi to a zeptal sem se co a jak. A vypada to opravdu na to, co psal Houdek.z. Ze jaksi ten aparat proste nema ty specifikace jak u vadej a pak nestiha...
Nuze z Genze sem tedy vystrizlibvel a ted sem na zacatk ua vubec nevim co smile

0 xLajků:

36

ser na to, prodej to, kup si hřebínek a toaleťák a budeš mít na výlet...a super nástroj k tomu smile

ELF / Lakland
0 xLajků:

37 Naposledy upravil: wendalf (21. 03. 2009 12.01:50)

děkuju moc všem za své postřehy ochotu, zvlášť pak tobě, Geralde, za skvělý tip.
moje první sestava je od včerejška v kupě a mému laickému uchu opravdu lahodí. myslím, že mám na pár let vystaráno - možná i do důchodu smile zkusím vyfotit a přidat do galerií.

hlava EDEN WT-300 (the Traveler)
box    WARWICK WCA 411

0 xLajků:

38

jj, můžu potvrdit... hraje to fakt velmi slušně. Teď ještě tu basu smile
Tak ať ti to hraje!

ELF / Lakland
0 xLajků:

39

mmikk napsal:

Nuze z Genze sem tedy vystrizlibvel a ted sem na zacatk ua vubec nevim co

No hele, a když už chceš inženýra přemlouvat na dvanáctkové boxy, nezvažuješ i tu palici vzít od něj? Sáms viděl jak to hrálo... ;-)

0 xLajků:

40

kurcatovium napsal:

No hele, a když už chceš inženýra přemlouvat na dvanáctkové boxy, nezvažuješ i tu palici vzít od něj? Sáms viděl jak to hrálo... ;-)

Tak palice bude ten Hartke 3500... Uz je v podstate domluvenej a zamluvenej, pristi vikend ho budu mit. Ted sem ho zkousel s 2x12 boxem od Carvina a hralo to jak hovado... Ty dvanactky,to je proste muj zvuk asi smile

0 xLajků:

41

mmikk napsal:

2x12 boxem od Carvina

carvin boxy sou vysoce kvalitní....takže nečekej tkaovej naser od Hartkeho jako spíš od dobrýho boxu

0 xLajků:

42

Kubš napsal:

carvin boxy

Mám jinou zkušenost, byť se nejedná o boxy na basu... Bohužel. Carvin si u mě neudělal dobrý jméno.

0 xLajků:

43

kurcatovium napsal:
Kubš napsal:

carvin boxy

Mám jinou zkušenost, byť se nejedná o boxy na basu... Bohužel. Carvin si u mě neudělal dobrý jméno.

nemyslím že by cokoliv carvin bylo zlý big_smile

0 xLajků:

44

Nu, jak myslíš...

0 xLajků:

45

no tak záleží na okolních podmínkách, kytarista, kytara, hlava, superskvěle zkurvící efekt

0 xLajků:

46

Nene, jednalo se o třípásmový zvukařský bedny a teda pěknej shit... Koberec se začal trhat sám od sebe (bedny jen stály ve zkušebně, hýbalo se s nima jen při úklidu = téměř vůbec) a když na to (dovnitř) kouknul místní technik, tak se zděsil, jak můžou takovou prasárnu vůbecprodávat. Naprosto poddimenzovaný výškáč nevalné kvality, zbytek totéž.

0 xLajků:

47

kurcatovium napsal:

Naprosto poddimenzovaný výškáč nevalné kvality, zbytek totéž.

Ale určitě hrál bez problémů, že jo? smile Ono mít v 300W bedně 30W výškáč nevadí, na to pozor . . .

0 xLajků:

48

Já carviny taky nemusím. PA jsou shit obecně a z basových je to bída, co znám lidi, tak kdo měl, zbavoval se toho. Říkal mi Franta Raba, před pár lety, že se nechal nachytat na jejich velký kombo za supr výhodnou cenu, po měsíci, zjistil jake shit koupil a zbavoval se toho horko těžko dlouho, nakonec šel krutě pod cenu, jenom aby to bylo z domu...
Já osobně jsem ještě neslyšel basovýho Carvina, kterej by mně nějak zaujal

Basa prudí muziku smile
0 xLajků:

49

Janec napsal:

Ale určitě hrál bez problémů, že jo? smile Ono mít v 300W bedně 30W výškáč nevadí, na to pozor . . .

No, zatím ještě hraje, ale prostě není to žádný zázrak ani po té zvukové stránce. Zas na druhou stranu je to levnější řada, no.
Jinak ten poddimenzovanej výškáč není z mé hlavy, to řekl po prohlídce místní zvukotechnik...

0 xLajků:

50

Mně zaujal Carvin Karla Adama... ale údajně se chystá na změnu...

ELF / Lakland
0 xLajků:

51

Tak jsem se rozhodl ze misto komba koupim asi rovnou zesilovac  + box. Chtel bych dat za zesilovac tak okolo 10k.
Bohuzel jsem tedka na kytary.cz propasl nabidku Nemesis RS 700 za 9k (normalne stoji 19k)  :'-(

Tak vybiram mezi :
Warwick ProFet 5.2
Nemesis RS 400
Hartke LH 500

Laney a Behringery jsem vyradil, Markbassy a GK uz jsou zas drahsi (15k+)
Tak by me zajimaly vase nazory na tyhle tri, diky.

0 xLajků:

52

skoro bych koupil od hockeho to s lampou v preampu. zkus zauvařovat...

0 xLajků:

53

Vyzkousej, uvidis, teda uslysis a nezapomen poreferovat. Warvicku bych osobne moc neveril. To novy Harte, zatim nejak nevim co si o tom mam myslet a zadnej nemesis sem nikdy neslysel.

0 xLajků:

54

Nový Hartke LH serie jsem teď zkoušel v MusicCity a docela mně překvapily. Naprosto jednoduchý ovládání, lampa v preampu a tlačilo to dobře. To pětikilo tam mají asi za osmičku, což mi přijde fér cena.
Za dibrou cenu je i tenhle Ashdown: http://www.music-city.cz/eshop/ashdown- … 5_102339_0 taky ozkoušenej a spokojenost, navíc se mi fakt líbí ten budíček co je na vstupu:-)
Já bych ale přišetřil a šel rovnou do Galliena: http://www.music-city.cz/eshop/gallien- … 5_105062_0 to už je skoro profi záležitost

Basa prudí muziku smile
0 xLajků:

55

No bud ten zesik od Hockeho nebo Hartke HA 3500,novej okolo 12ti,jetej do 10 sezenes

0 xLajků:

56

určo bazár...
ten Warw za ty prachy nestojí...na aukru je za 5...

ELF / Lakland
0 xLajků:

57

Ohledne Hartke HA 3500 jsem necetl moc dobre zkusenosti, vcetne tady na foru...kazi se. To LH 500 je pry konstrukcne lepe provedene a co jsem cetl nazory tak pry ma i slusny zvuk (je zalozeno na obvodu Bassman) za tu cenu.

Dik za tip na ten ashdown, vypada pekne vintage.

To GK ma 280W, nebude to malo? Hraju proti bicim a dvou zkreslenym lampovym kytaram a chtel bych mit jeste nejakou rezervu. (momentalne hraju na 15W Laney big_smile )

0 xLajků:

58

Teď se válí na bazáru bassbase...zkus se poptat na cenu, to bys měl vystaráno...

ELF / Lakland
0 xLajků:

59

druid napsal:

Ohledne Hartke HA 3500 jsem necetl moc dobre zkusenosti, vcetne tady na foru...kazi se.

Ne, to se kazi to blby kombo... VX3500- odchazi repraky a buhvi co jeste. Hlava je HA3500 a ta je naopak dost slusna

0 xLajků:

60

mmikk napsal:

Ne, to se kazi to blby kombo... VX3500- odchazi repraky a buhvi co jeste. Hlava je HA3500 a ta je naopak dost slusna

+1, repráky u tý 4x10 jsou dost fórový, ale ta hlava je OK. Mám její slabší sestřičku HA2500, a jsem spokojenej.

This song is about a bunny rabbit. If you dont like bunny rabbits then fuck you.
-Daron Malakian
0 xLajků:

61

druid napsal:

To GK ma 280W, nebude to malo?

Nemyslím, pokud to nezazdíš mizernou bednou tak se ten Gallien určo prosadí. Kdysi jsem měl RB200 /dávno se nedělá/ hrál jsem docela tvrdku a s citlivou bednou to bylo naprosto v poho, krásně to prolezlo a ani jsem to nemusel kdovíjak tavit. Chce to vychytat si frekvence, pohrát se zvukem kapely, aby ses netlouk s jiným nástrojem, prostě si udělat přehlednej zvuk

Basa prudí muziku smile
0 xLajků:

62

Jinak k těm Hartke... Víceméně potvrzuju co psali ctihodní kolegové, nemyslím, že by se srali obecně. Ta LH serie má oproti HA modernější, myslím pevnější, průraznější zvuk, no a taky ty watty do rezervy:) na HA se mi líbila ta laditelná lampa v preampu, daly se z toho dostat pěkný chlupatý středy. LH má tu lampu natvrdo, nenastavíš nic. Ale nijak mi to nevadí, ten sound je dobrej

Basa prudí muziku smile
0 xLajků:

63

el BassTardo napsal:

Nemyslím, pokud to nezazdíš mizernou bednou tak se ten Gallien určo prosadí. Kdysi jsem měl RB200 /dávno se nedělá/ hrál jsem docela tvrdku a s citlivou bednou to bylo naprosto v poho, krásně to prolezlo a ani jsem to nemusel kdovíjak tavit. Chce to vychytat si frekvence, pohrát se zvukem kapely, aby ses netlouk s jiným nástrojem, prostě si udělat přehlednej zvuk

přesně tak,odehrál sem na to poslední turné a nikde sem neměl v klubu problém s tím,že bych se neslyšel a to sem hrál jen z jednoho kanálu a proti dvoum marshall halfstackům a stačilo to všude,i bez přizvučování.
Holt není nynějších 100W jak bylo ještě za "alte schule" big_smile

0 xLajků:

64

druid napsal:

pujdu vyzkouset do muzikant.cz

tam bych uz nikdy nevpachl.

Music Man Club #12
0 xLajků:

65

http://www.talkbass.com/forum/showthread.php?t=489632
A co třeba tohleto?

0 xLajků:

66

kurcatovium napsal:

http://www.talkbass.com/forum/showthread.php?t=489632
A co třeba tohleto?

Ten Ashdown je supr, pokud chceš znít jako Mark King:-)))
Ne, vážně, já bych se poohlídl po nějakým ABM, přijde mi univerzálnější. A taky na zesácích nesnáším grafický ekvalizéry:-)

Basa prudí muziku smile
0 xLajků:

67

tak abm za 300-400 liber jde sehant oni ashdowny v anglii nesnášej

0 xLajků:

68

Kubš napsal:

i ashdowny v anglii nesnášej

.. to je mi teda patriotství, proč asi že ?

YamahaTRB6P
DunlopSteel
Spectraflex Cable
AquilarTLC
DavidEden WT-550B . EDEN E4X10.V4 -650W
0 xLajků:

69

Kubš napsal:

oni ashdowny v anglii nesnášej

pardon, co je to za .íčovinu?

Basa prudí muziku smile
0 xLajků:

70

el BassTardo napsal:
Kubš napsal:

oni ashdowny v anglii nesnášej

pardon, co je to za .íčovinu?

projdi basschat.co.uk, uvidíš....prostě na to plivou seč můžou

0 xLajků:

71

druid napsal:

projdi basschat.co.uk, uvidíš....prostě na to plivou seč můžou

Jo, no jestli to nějak nesouvisí s tím že je to pro ně domácí značka a všichni spoléhají na to, že jinde je tráva zelenější . . .
  Třeba Ashdowní Little Giant mi docela imponuje. Ale je to jenom taková cihlička, já radši pořádný kus nábytku. smile

0 xLajků:

72

To psal Kubs...ja jsem se na ten basschat.co.uk dival a nasel jsem vicemene pozitivni reakce...

Ono nadavat na neco je jednodussi nez chvalit...

0 xLajků: