Téma: Mesa/Boogie 400+
Nemáte někdo s touhle hlavou zkušenosti?...zajímalo by mě, jak je na tom v porovnání s ostatníma hlavama od jiných výrobců (G-K RB1001-II, Ampeg SVT-CL...) a i v rámci značky...předem díky
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Aparatura » Mesa/Boogie 400+
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Nemáte někdo s touhle hlavou zkušenosti?...zajímalo by mě, jak je na tom v porovnání s ostatníma hlavama od jiných výrobců (G-K RB1001-II, Ampeg SVT-CL...) a i v rámci značky...předem díky
myslím,že to počůrá téměř všecko...ale starat bych se o to nechtěl :D
Klasika žánru, legenda oboru, špičková věc. Otázka je jestli se ti bude líbit. Tech věci už v týhle kategorii neřeším, je to (skoro) dokonalý. Jinak mně se líbí moc.
Váha mi nevadí, tahání těžkýho apce mi vynahradí to, že to pak hraje:-)
Hrál jsem na to jednou, nicméně kromě pekelného výkonu, váhy a pohledu na šasi, který připomínal pohled na regál se zavařeninama, mě ten aparát neuchvátil. Nedokázal jsem z něj vyloudit zvuk na který jsem zvyklý, ale proti gustu žádný destilát.
Asi tak. Já jsem nic nekroutil, všecko narovno a rolovaly se mi ponožky, prostě to tam bylo. Proti gustu... No nějaký destilát si večer dám:-)
a pohledu na šasi, který připomínal pohled na regál se zavařeninama,
.. no tak tos mě teda rozstřílel !!!!!!! ")))
Hrál jsem na to jednou, nicméně kromě pekelného výkonu, váhy a pohledu na šasi, který připomínal pohled na regál se zavařeninama, mě ten aparát neuchvátil. Nedokázal jsem z něj vyloudit zvuk na který jsem zvyklý, ale proti gustu žádný destilát.
Myslim, ze spousta profi aparatu jsou hodne citlive na basu a se slabsimi kusy se proste odmitaji bavit... Viz Trace Elliot, apod. Nemohl to byt s Ibanezkou SDGR 200 tento pripad?
.. přesně tak- kvalita ke kvalitě !!!
Myslim, ze spousta profi aparatu jsou hodne citlive na basu a se slabsimi kusy se proste odmitaji bavit... Viz Trace Elliot, apod. Nemohl to byt s Ibanezkou SDGR 200 tento pripad?
No, ale dobrému nástroji se zase dokáží odměnit... A to je jeden z důvodů, proč je spousta lidí zatracuje.
já myslím že ta hlava bude jistě hrát dobře ale za cenu sraní se s lampama jejiž cena jde skoro k 10k bych to s radostí přepustil lidem pro který je výměna lamp promilová položka v kapelním rozpočtu.....třeba green day hehe myslím že zas tak dobře pak hrát nebude...
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Aparatura » Mesa/Boogie 400+