Téma: první demo Born in Pripyat
Konečně se nám podařilo dokončit první demíčko, tak kdo budete mít náladu na nějaký ten kravál, www.bandzone.cz/bartcore
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Show Room » první demo Born in Pripyat
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Konečně se nám podařilo dokončit první demíčko, tak kdo budete mít náladu na nějaký ten kravál, www.bandzone.cz/bartcore
jj já žeru predatora
Dobra vec. A to se me ptas na taby na Hammerfall, dyz hrajete takovyhle pecky?
proč nezapracujete víc na zpěvu té holky? pustil jsem si první song a říkám si "tohle jsem někde slyšel" .. neslyšel .. jen je to jako tisíc dalších ... ale jakmile šel ten asi refrén s holkou, tak se to uplně změnilo a dostalo svůj ksicht ... nevím co na tom blití lidi vidí ... jo, dobře, když je to nějaký background ke zpěvu, tak se to dá, ale pokud mi takhle někdo odblije celej koncert ... vlastně bez nějaké jasné melodie a neni tomu rozumět? ... hrozně ochuzený o něco zapamatovatelnýho jako je melodie zpěvu:) .. což je podle mě jeden z nejdůlěžitějších prvků normálních písniček
za mě: dávám plus zpívaným refrénům a mínus zbytku za neoriginalitu
proč nezapracujete víc na zpěvu té holky
hehe to sem chtel napst taky .. ale spis z opacnyho pohledu mne tam ten holcici zpev trosku rusi.. nemam moc rad ten stym metal a operni pevkyne
.. a z prijemnho HCcka se stane pro mne nezajimavej nemuzusivzpomenoutnatu prdponu-metal...
..
a trosku mi pride u ty holky divna vyslovnost.. ale ja obecne moc nemam rad zpevacky ..
a zvlast takovydle s thle ucesanym folk opernim projevem ... mne by se to libilo vic punkovi ukriceny ..
jako chapu ze je to jako protipol ty muziky ale jak je to tam jen sem tam tak mi pride jako by to tam nepatrilo... ale treba je to jenom otazka zvuku .. poslouchm to na notesu ...
btw jinak supr.. idyz kdyz HC tak mam nejradsi poradny oldschool lopaty a dost nesnasim nu-metal
Edit: vzal sem si sluchatka ted uz mi tam zni ta zpevacka pekne v kontextu
ty repracky na notesu hrozne zkreslujou..
ale stejn by tam mohla bejt zpevka castejc a i v jinejch polohach nez jenom jako ozvena a ledova kralovna
btw ten kluk umi taky docela pekne zpivat klikne by si to mohli prohodit sem tam ze by slecna drmolila a on jel nad ni ty tahli party...
zapracovat jsem myslel i kvalitativně ... výslovnost je horší a máš pravdu s tou neživostí .. ale vyloženě operní ani folkový charakter v tom nevidim (neslyším)... protože to taky nemám rád
edit: jo, chtělo by to tu holku přitvrdit .. ale ne moc ... už jsem slyšel holku, co měla stejnej hlas, jako ten broec z nahrávky
mně se prostě líbí, že je to s ní takový hezky melodický
už jsem slyšel holku, co měla stejnej hlas, jako ten broec z nahrávky
Kittie!
m3: Nevadi, ze ste to nedali. Priste to vyjde.
už jsem slyšel holku, co měla stejnej hlas, jako ten broec z nahrávky
Já i horší, o dost...
ledova kralovna
Přesně!!!
Jináč teda mě to bohužel moc nebere. Hráli jsme rámcově něco jakštakš podobnýho a skončilo to tak, že jsme se na to vysrali... Věřím, že naživo to může být ještě jiná soda, ale takhle si teda radši pustím něco jinačího.
Docela dobrý... jenom mi teda pověz, co je to za jazyk kterým zpívá ta holčina? Chvilkama mi to zní jako čeština, chvilkama jako angličtina:-P Zapracovat na intonaci. Jinak je to chytlavý.
Ja bych ocenil zvuk, ten mi prijde fakt slusnej, je-li to fakt jen demo. Bravo
Jinak bych vyhodil zpevacku a odstranil ty "teply" cisty vokaly Ale to je problem kazdyho metalcoru, takze spis muj problem. Jinak jako hudebne by me to i bavilo a mistama to zni naslapane, prave kdyz to nekazi zpevacka ci cisty vokaly.
Takovyhle demicko bych bral taky!
to se me ptas na taby na Hammerfall, dyz hrajete takovyhle pecky?
to jsem asinebyl já, já z tabů obvykle nejsem....
jenom mi teda pověz, co je to za jazyk kterým zpívá ta holčina?
je to chvílema angličtina, chvílema čeština, chvílema španělština.. všechno ovšem na základnoškolské úrovni,holčině je patnáct,což je do jisté míry jazykově limitující..
holčině je patnáct,což je do jisté míry jazykově limitující
To vyznělo dost blbě :-D
holčině je patnáct,což je do jisté míry jazykově limitující
Upřímně řečeno, taky mi to teď přijde když to tak po sobě čtu.. :-D
Naopak, vyznelo to tak, jak melo
z toho co jsem tady slysel mi je tohle zanrove nejvic blizke, ale ta holka se mi tam nelibi. pridal bych vic...jak to rict..."zmatku" a "nepravidelnosti". jinak mi to dost pripomina to prvni cedo od pissing razors
celkove - hodne dobry
je to chvílema angličtina, chvílema čeština, chvílema španělština..
lol, aha, tak uši mi ještě fungujou. Textu jsem bohužel nerozuměl, tak nemůžu moc soudit, ale teda přijde mi to jako podivná kombinace.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Show Room » první demo Born in Pripyat