Re: Galerie pěkných kousků
... no a za další se už vidím, jak se tahám s takovým báglem (kufrem) městem na zkoušku ..
DunlopSteel
Spectraflex Cable
AquilarTLC
DavidEden WT-550B . EDEN E4X10.V4 -650W
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Baskytara » Galerie pěkných kousků
Stránky Předchozí 1 … 27 28 29 30 31 … 87 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
... no a za další se už vidím, jak se tahám s takovým báglem (kufrem) městem na zkoušku ..
Jo no (Mně docela stačí tahat i normální basu v kufru. Že já blbec jsem si místo kufru nekoupil radši Rittera...)
http://www.youtube.com/watch?v=akwJz_KR … re=related
ivo se mi bude smát ale jediný co mě těší že to není uplně klasickej musicman....ta basa hraje prostě brutálně...daleko líp než 1H MM
ivo se mi bude smát ale jediný co mě těší že to není uplně klasickej musicman....ta basa hraje prostě brutálně...daleko líp než 1H MM
Smát se ti nebudu, když dostáváš rozum. Horší by to bylo naopak Nojo, syn starýho Musicmana se taky snaží a jde v tatíkových šlépějích...
no já myslím že to si nikdy nekoupím protože to zní prsotě furt jak MM a mě to příde laciný ten zvuk ale mít to jako takovou zbohatlickou neřest doma jako čtvrtou pátou basu....
ta basa hraje prostě brutálně.
myslím že to si nikdy nekoupím protože to zní prsotě furt jak MM a mě to příde laciný ten zvuk ale mít to jako takovou zbohatlickou neřest doma jako čtvrtou pátou basu....
Takže je to brutálně hrající basa s laciným zvukem určená pro zbohatlíky? By ses hodil do politiky
hraje brutálně ale ten charakter je děsně profláklej, ivo jak já rád říkám MM poznáš na sto honů tam ten zvuk prostě je na jedno brdo a nikdo s ním nic neudělá (pokud nebudeš simulovat JB nebo P) mě to trošku odrazuje, i když ten zvuk mám moc rád, ale jak mi jednou někdo řekl - MM už má skoro každej ten zvuk je profláklej jako zvuk Mesa Boogie DUal Rectifieru...to už i ten preclík jde nějak poupravit třeba tím že tam šoupneš bad ass a agresivní P snímač...
pro zbohatlíky sem myslel zrovna tenhle HH Sterling 5 to už není levná záležitost...ještě bůhví jestli to není náká special edititon...proti tomu je Stingray v podstatě levná lidová basa
mě to trošku odrazuje, i když ten zvuk mám moc rád, ale jak mi jednou někdo řekl - MM už má skoro každej ten zvuk je profláklej
Co by pak byl zvuk JB? To nemá každej druhej, ale každej (a někteří i 2... někteří i 10... ). To abys svůj JB prodal... sice je to deluxe, ale pořád JB
Kubš napsal:mě to trošku odrazuje, i když ten zvuk mám moc rád, ale jak mi jednou někdo řekl - MM už má skoro každej ten zvuk je profláklej
Co by pak byl zvuk JB? To nemá každej druhej, ale každej (a někteří i 2... někteří i 10... ). To abys svůj JB prodal... sice je to deluxe, ale pořád JB
ee ale to je právě ono JB zas tak agresivně nepodbízí svůj charakter...a hlavně nemyslím že by měl tak jednoznačnou charakteristiku
naprosto über-super zvuk, super basa, krása!
naprosto über-super zvuk, super basa, krása!
souhlas
pánové Ed Friedland dělal ještě recenzi na 5tku MM sitngray 20th Edition....TO JE TEPRV MASAKR
http://www.youtube.com/watch?v=97ULm6_Y … re=related
Akorát mě tyhle videa vždy přesvědčej že 5tá struna je zbytečná....i na takhle brutálně hrající base mně ten zvuk příde jak z jinýho světa,....ne 5tku ne ja sem v tom nevinně
No jo, to háčko jim zní tak trochu zprdeleně. To by se ti na Fodeře nestalo - se zeptej OK ;-)
Jako konzervativní Mucicmeňák můžu říct, že tenhle zvuk mě hodně zklamal. Nejen struna H...
no mně teda příde že to H jediný zní trošku dobře....ale on je to takovej nemusicman....mahagon tam šoupli...nevím já ten musicman nák jako beru ale ne s takovým nadšením jako ty, daleko víc se ztotužnuju s láskou k JB (i když i ta není pro mě to top)
Tak taky přispěju svojí troškou do mlýna pěkných kousků. Schecter Hellraiser 5 - krasavice:)
Můj názor na ni není objektivní páč ji mám doma
http://www.proaudioland.com/prod_img/hellraiser-5.jpg
Co na ni říkáte?
Co na ni říkáte?
mě selíbí ta barva, takovou mám přesně rád, jen mi tam vadí ta pátá struna :-)
klasa schecter diamond basa.....škoda že se pod značkou schecter schovávaj jen tyhle Diamondy a ameriku skoro nikdo už nezná.....to sou teprv stroje...
klasa schecter diamond basa.....škoda že se pod značkou schecter schovávaj jen tyhle Diamondy a ameriku skoro nikdo už nezná.....to sou teprv stroje...
jak to myslíš??jaký stroje?:)
http://www.schecter.co.jp/series/index.html viz basses... to sou tuším japonský výroby-americký schectery sou jen na objednávku přes dealery, ale nevím to jistě můžou to bejt podle ceny i nějaký seriový ameriky, vztahy v japonsku sou dost zamotaný a většinou je normálně mimo japan neseženeš....Schecter je americká firma ale momentálně vlasntěná kolosem ESP což sou žaponci...každopádně amerika nebo japan je to fuk sou v takový cenový kategorii že by to člověk radši ani neviděl prootže by mohl zjistit že leckerá i HOOODNĚ drahá basa koupená v čr je sračka...
ceny v jenech by se daly přiblížit smrtelníkovy asi tak že to vydělíš 5 a máš kč nebo 90 a máš dolary....takže jako hodně peněz...
http://www.schecter.co.jp/series/index.html viz basses... to sou tuším japonský výroby-americký schectery sou jen na objednávku přes dealery, ale nevím to jistě můžou to bejt podle ceny i nějaký seriový ameriky, vztahy v japonsku sou dost zamotaný a většinou je normálně mimo japan neseženeš....Schecter je americká firma ale momentálně vlasntěná kolosem ESP což sou žaponci...každopádně amerika nebo japan je to fuk sou v takový cenový kategorii že by to člověk radši ani neviděl prootže by mohl zjistit že leckerá i HOOODNĚ drahá basa koupená v čr je sračka...
ceny v jenech by se daly přiblížit smrtelníkovy asi tak že to vydělíš 5 a máš kč nebo 90 a máš dolary....takže jako hodně peněz...
Tak ja jsem tu svoji Hellraiser kupoval v USA kam se údajně převáží z Asie, kde se vyráběj. V Californii ji seřídí a zkontrolujou a pak se prodává. Jinak myslím si že za Ty prachy co jsem za ni dal, je to luxusní kousek a hledal bych v tyhle cenovy kategorii těžko pětku s takovým zvukem a provedením. Toť můj názor;)
Tak ja jsem tu svoji Hellraiser kupoval v USA kam se údajně převáží z Asie, kde se vyráběj. V Californii ji seřídí a zkontrolujou a pak se prodává. Jinak myslím si že za Ty prachy co jsem za ni dal, je to luxusní kousek a hledal bych v tyhle cenovy kategorii těžko pětku s takovým zvukem a provedením. Toť můj názor;)
A co moje G&L? Kolik jsi za ní dal?
muhehe (sorry kuře )
Kubš napsal:http://www.schecter.co.jp/series/index.html viz basses... to sou tuším japonský výroby-americký schectery sou jen na objednávku přes dealery, ale nevím to jistě můžou to bejt podle ceny i nějaký seriový ameriky, vztahy v japonsku sou dost zamotaný a většinou je normálně mimo japan neseženeš....Schecter je americká firma ale momentálně vlasntěná kolosem ESP což sou žaponci...každopádně amerika nebo japan je to fuk sou v takový cenový kategorii že by to člověk radši ani neviděl prootže by mohl zjistit že leckerá i HOOODNĚ drahá basa koupená v čr je sračka...
ale to to ti neberu měl sem taky diamonda z korei a byl to za ty peníze nepřekonatelnej kousek, tenkrát, ted mám emeriku a diamond se překonal velmi rychle ....a vím o čem mluvím
ale pořád to neznamená že reju do Diamondů...sou to dobrý basy
A co moje G&L? Kolik jsi za ní dal?
Blaznis ? Bez loga to nemuze hrat....
TomikBass napsal:Kubš napsal:http://www.schecter.co.jp/series/index.html viz basses... to sou tuším japonský výroby-americký schectery sou jen na objednávku přes dealery, ale nevím to jistě můžou to bejt podle ceny i nějaký seriový ameriky, vztahy v japonsku sou dost zamotaný a většinou je normálně mimo japan neseženeš....Schecter je americká firma ale momentálně vlasntěná kolosem ESP což sou žaponci...každopádně amerika nebo japan je to fuk sou v takový cenový kategorii že by to člověk radši ani neviděl prootže by mohl zjistit že leckerá i HOOODNĚ drahá basa koupená v čr je sračka...
ale to to ti neberu měl sem taky diamonda z korei a byl to za ty peníze nepřekonatelnej kousek, tenkrát, ted mám emeriku a diamond se překonal velmi rychle
....a vím o čem mluvím
![]()
ale pořád to neznamená že reju do Diamondů...sou to dobrý basy
A co že to máš teďky??
http://www.sourgirl.cz/schecter/
už tam mám i originál monstertone snímače, ale EMG byly tak super....
je to kousek z počátku 80tek jeden z prvních vyrobenejch, transparent red, no taková rocková basa...
je to kousek z počátku 80tek
.. ty voe tak to čumím ! nevěděl jsem že dělali takové modely ale klobouk dolů, to bude hrát parádně- P+J snímače " moje oblíbená kombinace" ... a ten krk -birds eye maple mooc hezké ... ")
no taková rocková basa...
jeto hodně podobný jak ta moje, s větším nádechem Fendra např kobyla mimo nápisu je podobná tý Šalerce
http://img124.imageshack.us/my.php?image=silb.jpg
Tak ta na hlavu neprepadne.
Tak ta na hlavu neprepadne.
Tjn, ikdyž, co ty víš. Třeba to má pod kobylou olovnici
zajimalo by me co to je za menzuru, podle toho mista za kobylkou to bude budto neco kratkeho nebo nevim
Každopádně je to zařazeno ve špatné sekci... Mělo by to být v "Interpreti a nástroje o které byste si neopřeli kolo" nebo jak se to jmenuje...
http://global.ebay.com/Warwick_Thumb_Bl … 78172/item
chvili jsem vahal jestli to mam pichnout sem, nebo do zajimavejch inzeratu, ale vzhledem k cene to davam radsi sem...
Opravdu krásnej kousek mýho kamaráda Marca z kapely 100%. Je to zvíře!
P.S. U tý poslední fotky ma na http://www.myspace.com/onehundredpc výstižnej popisek: "My Fender Jazz(60s),after 25 years of abuse!Best bass ever made,i reckon! They dont make em like they used to!"
no tak presne takovyhle fendery bych si tady predstavoval...ne furt ty "funglovky" s nalepkou rv. 74 a tak podobne
Nádhera, slintám.... ikdyž je to už trochu moc vošoupaný na můj vkus. Teda ale totál vintáž to je.
ja bych na to nehral bez chirurgickych rukavic
To chápu, mohla by se od tvých ruk ušpinit!
http://global.ebay.com/Warwick_Thumb_Bl … 78172/item
chvili jsem vahal jestli to mam pichnout sem, nebo do zajimavejch inzeratu, ale vzhledem k cene to davam radsi sem...
Je to kráska, chjo
Já bych se bál že se říznu o kobylku a z tý rzi dostanu otravu krve
Ty vole... ještě 2 roky a je z toho uhlí. Tohle už je moc i na mě a to snesu hodně!
ty vole, to je ale zle jetá basa smile snad až moc
Tohle uplne zeru, dyz je to prirodni. Moje Arie je sice daleko, ale uz nastoupila cestu plnou strasti
to dřívko už musí bejt vyzrálý až běda, zvuk bude určitě super a o tom to přece je :-)
to dřívko už musí bejt vyzrálý až běda, zvuk bude určitě super a o tom to přece je :-)
třeba je to Stagg
třeba je to Stagg
V tom případě nevím proč furt všichni utrácite za drahý kytary, pač tohle hraje jak prase a eště je to vintage :-)
to je fakt, jdu prodat nastroj a koupit stagga
EDIT: kua, vzdyt ja uz jsem ho vlastne proda, tak ted uz jenom ta levna nahrada
Coz vo to zvuk to asi mit bude, ale vypada to spis jak kdyz je to vytazeny z popelnice. Ta kobyla uz mi pride spis zanedbana nez vintage...
Von se s ní taky vůbec nesere: mlátí do ní pěstí, láme krk, drhne struny přes aparát. jak říkám, zvíře...
Mimochodem, kdybyste na ně někde narazili, fakt doporučuju. Hrajou ve dvou - basa + bicí a nemám pocit, že tam něco chybí. To co maj na http://www.myspace.com/onehundredpc je dobrý. Na živo je to ale o 100% lepší
třeba je to Stagg big_smile
a soli to beztak pres Behringera
. Jinak ta kapelka zni zajimave, ta basa uz je na me asi moc.
Von se s ní taky vůbec nesere: mlátí do ní pěstí, láme krk, drhne struny přes aparát. jak říkám, zvíře...
Mimochodem, kdybyste na ně někde narazili, fakt doporučuju. Hrajou ve dvou - basa + bicí a nemám pocit, že tam něco chybí. To co maj na http://www.myspace.com/onehundredpc mě moc neba. Na živo je to o 100% lepší
No ta jejich hudba se mi moc líbí, další muzikanti už by mohli být i kontraproduktivní:-)
já se znám osobně s péťou morim co s nim hraje. je to fajn týpek...
Škoda té angličtiny. Jinak takle jetý stroj je můj sen.
A jestlipak jste chlapci už viděli párkry?
Viděli a nelíbí... já sem spíš na kalsický tvary
Nevim kam to dat ale neco takovyho sem videl prvne
Na první pohled jako vytažená ze spáleniště:-)
Ona už i ta kobylka a-lá akustika je přinejmenším podivná, ten dřevomasiv sustainu asi moc nepřidá
no fuj ten olezlej JB....bleeee bleeeee bleeee ještě na to hodí bartoliny no to je double bleeee bleeeee bleeeee fuj fuj fuj štítím se, hygienu na nej .....toho nesměj pustit do čr v tom bude určitě černej mor a kašel!!!
Parker ruluje....podívejte na edení propagačku na youtube, Lane tam hraje na parkera a nezni to vůbec marně
http://homepage.mac.com/uburoi/.Picture … 61.JPG.jpg
http://homepage.mac.com/uburoi/.Picture … 62.JPG.jpg
To je basa Swallowa, nicht war?
obě nádherný, ten ohořelej Parker je první, kterej se mi líbí:-)
Ona už i ta kobylka a-lá akustika je přinejmenším podivná, ten dřevomasiv sustainu asi moc nepřidá
To by ses divil. Kámoš má takhle udělanou kopii Carla Thompsona a hraje to skvěle! Sustain je na ní neskutečně dlouhej a to je stavěná tak, aby na ní nebyl ani gram kovu navíc.
tos koupil od haise ne toho bílýho??
taky sem s ním koketoval ale hais neustupně držel cenu za kterou to koupil nový a nechtěl jít dolů
jojo,Spectory....doufam,ze si v životě taky jednoho pořídim..
Na ni odehrál Mistr Jan Hus svuj poslední koncert v Kostnici
Na ni odehrál Mistr Jan Hus svuj poslední koncert v Kostnici smile
John Hus signature?
wow, ten bilej spector je fakt super....do toho bych sel okamzite...i kdyby mela sroubovanej krk
tak vidíš a to je českej asi za 6tis a není to spector ale delicie nebo jak se tomu říká
delicie nebo jak se tomu říká
jo jo to je delicie taky jsem jednu domů přivezl z výprodeje za ty prachy naprosto parádní kvalitní dřevo slušnej hardvér a nádhernej lak... ale velikánský mínus ty korejský snímače a ta aktivka... :-( nechápu proč to takhle zazdili... hodit na to kvalitní snímače a aktivku, tak to na ty spectory má...
tak tam by mohly pasovat duncany ne??? tak je to basa co já pamatuju asi za 6 tis ne?? možná za mín
dřevo na tom bude fajn-přeci jen češi nejsou takový hovada ne?
no v tom výprodeji byla tenkrát asi za šest a půl... Ten pan Vrbenský mi tenkrát říkal že jsou tam snímače na pětku jsou to klasický mejdla, ale na čtyrku jsou dost vysoký... co by tam pasovalo to nevím. já jí doma nemám abych to změřil, když jsm jí přivez z hořovic tak si jí vzal kámoš a byla mu odcizena :-( jinak prej to dřevo bylo schodný s tím co se dávalo na spectory. kobylku to mělo taky spectoráckou a mechaniky tuším grovery.... jako mít jí a potinit si jí tak by to byla fakt docela šlušná basa... Jo a taková zajímavost tělo je z flambovanýho javoru ale pod lakem to buhužel není vidět... :-(
Na ni odehrál Mistr Jan Hus svuj poslední koncert v Kostnici
bohužel mu pak shořel v plamenech celolampovej aparát
ta biela 5ka je super - co to teda vlastne je? cesky spector, alebo? 6 tisic? ak to hra tak je to za facku.
tak vidíš a to je českej asi za 6tis a není to spector ale delicie nebo jak se tomu říká
tak oni se ty euro specory vyrabej tady v horovicich. nedavno jsem byl s jednim clovekem kterej odtamtud mel spectora v hospode, rikal ze kdyz tam nekoho znas tak neni problem se dohodnout na nastroji v podstate na zakazku a v super kvalite
mohol by niekto napisat aky konkretne je ten biely spector?
vzdyt to kubs i smets psali...je to delicie, ne origos spector
Kubš napsal:tak vidíš a to je českej asi za 6tis a není to spector ale delicie nebo jak se tomu říká
tak oni se ty euro specory vyrabej tady v horovicich. nedavno jsem byl s jednim clovekem kterej odtamtud mel spectora v hospode, rikal ze kdyz tam nekoho znas tak neni problem se dohodnout na nastroji v podstate na zakazku a v super kvalite
taky voe euro spectory začínaj na 40k...žádný shity....i v americe maj uznání...a to je co říct pač se je taky viděl prodávat dost přes 2k usd
mooooc pekna!!! kuva to je ten blazer z brna tady? to se teda biju do hlavy
posílám pár obrázků svojí staronový krásky :
Co je to za dřevo? Ty léta mi přijdou takový hrubý, na muj vkus až moc:-)
Co je to za dřevo?
no je to defacto tenhle stinger, akorát už značenej jako Ibanez Blazer
takže tělo jasan
kuva to je ten blazer z brna tady?
nene tenhle kousek je z Pardubic ;-) takže v Brně v bazáru možná eště pořád visí...
hraje to jak víno, prostě nezklamal...
takže v Brně v bazáru možná eště pořád visí.
visí:) ... my tu máme ten s tím divným snímačem
visísmile ... my tu máme ten s tím divným snímačem
a kde presne to je? a zkousel ho uz nekdo? a za kolik tam je? protoze jestli je aspon podobne peknej...nam nam
DalajVladan napsal:visísmile ... my tu máme ten s tím divným snímačem
a kde presne to je? a zkousel ho uz nekdo? a za kolik tam je? protoze jestli je aspon podobne peknej...nam nam
no jeden sem viděl v bazaru hi.fi či čeho za lekářskou fakultou (nevím jaká to je ulice) ale je to u vstupu na špilas, a před tou lekařskou fakultou je ta socha masaryka
měl dimarzio snímač takovej ten HB širokej
taky voe euro spectory začínaj na 40k...žádný shity....i v americe maj uznání...a to je co říct pač se je taky viděl prodávat dost přes 2k usd
no jestli je i ta euro serie tak superuzasna (kdyz pominu tu elektroniku) jak rikas, tak ta amrericka musi bejt fakt neco neskutecnyho
posílám pár obrázků svojí staronový krásky :
Ma to krk do vrtule, nebo to klame jen ta první fotka?
Ma to krk do vrtule, nebo to klame jen ta první fotka?
:-) no nevim, ať na něj koukám, jak na něj koukám, zdá se mi rovnej, tak to asi bude tou fotkou...
mohol by niekto napisat aky konkretne je ten biely spector?
Je to Jolana Jantar 4http://www.jolana.cz/jantar-4/
a když jsem koukal na tu aktivku tak zběžným pohledem mi přišla stejná jak na Spectoru takže jenom přemýšlím o výměně snímačů za EMG Hz aby bylo jak singl tak humbucker
Jj, a nikdo mi to nevymluví, zkoušeno proti fendrovi a ta basa je buldozer!!!
Kubš napsal:taky voe euro spectory začínaj na 40k...žádný shity....i v americe maj uznání...a to je co říct pač se je taky viděl prodávat dost přes 2k usd
Jj, a nikdo mi to nevymluví, zkoušeno proti fendrovi a ta basa je buldozer!!!
to víš to už je otázka vkusu....já bych neodmítl ani jednu jak fendera tak spectora
Kubš napsal:taky voe euro spectory začínaj na 40k...žádný shity....i v americe maj uznání...a to je co říct pač se je taky viděl prodávat dost přes 2k usd
no jestli je i ta euro serie tak superuzasna (kdyz pominu tu elektroniku) jak rikas, tak ta amrericka musi bejt fakt neco neskutecnyho
hej ale v těch euro sou EMG, žádný koree, to sme si nerozuměli EURO je top ve všech směrech to sou opravdu špice...to že to je made in čr je jen výhoda...žádný zkratky
jak fendera tak spectora big_smile
a co by jsi si vybral za spectora ?
da sa delicia este niekde zohnat?
Stránky Předchozí 1 … 27 28 29 30 31 … 87 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Baskytara » Galerie pěkných kousků