Téma: G-K 4x12
Kuci kdo to z Vas ma nebo kdo nato hral,chci si ji koupit a potrebuju naky zkusenosti a poznatky.Diiik moooc
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Nákup nástroje, aparatury » G-K 4x12
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Kuci kdo to z Vas ma nebo kdo nato hral,chci si ji koupit a potrebuju naky zkusenosti a poznatky.Diiik moooc
Na něco jsem hrál, záleží jakou řadu od Galliena máš na mysli. Backline jsou nejlevnější, spíš začátečnický boxy, RBX skvělej poměj výkon cena, NEO je dost nový, neodymiový repro, hraje hezky ale trochu jinak než ostatní no a RBH je naprosto supr, klasika mezi bednama, nezničitelná a s obrovským tlakem.
Takže pokud neřešíš prachy, tak kup RBH, garantuju naprostou spokojenost : http://www.music-city.cz/eshop/gallien- … 7_105060_0
Pokud chceš skvělýho Galliena za dobrý peníze kub RBX, moje láska z téhle serie je ovšem
tohle: http://www.music-city.cz/eshop/gallien- … 7_105059_0 v kombinaci s 2001RB je top nepřekonatelnej masakr:)
Pak jsou ještě další serie SBX a Goldline, ale s těma nemám zkušenosti. Nebo zkus NEO, přednost tam je to, že ty bedny jsou díky neodymiu lehčí. Jinak od G-K se nemůžeš sklamat v ničem :-)
Na něco jsem hrál, záleží jakou řadu od Galliena máš na mysli.
Píše 4x12, tak to je jenom Neo ne?
2x12" je super bedna, očekávám, že 4x12" je sado maso, už to tady na fóru někdo řešil. Měl jsem možnost hrát na 2x 2x12" Neo a je to prostě super.
sorry, dneska jsem úplně blbej, píšu tady o čtyřdesítkách, sorry
Eh, při pátku úplně mimo, NEO znám jenom 2x12 a je fakt dobrá
Když už blbnu, tak trochu mimo mísu, ale taky čtyřdvanáctka. Zahrál jsem si na Lemmyho podpisovku od Marshalla http://www.music-city.cz/eshop/marshall … 5_105087_0 a je to hroznej masakr, parádní nakřáplý lampy a ten box vrčí jak nasranej rotvajler, velká krása:-)))
Ja mam 2x 4x10 rbx,a je to maso,jenze sem objevil,ze fa G-K na rok 2009 dava na trh FUSION 1050ku,tak sem chtel moji 1001RB II a ty dvě bedny prodat a koupit si ten novej zesik a ktomu tu neo 4x12,jenze...
...zesik bude u nas tak koncem roku,mozna a bedna taky nekdy vo prazdninach,rikali v Disku.cz
sem nak myslel ze do ty metly co ted hraju by se to hodilo,ale nemam zkusenost stema 12ˇkama a lampovym predzesikem,vy jo?
Ta 1050 bude asi masakr, výkonově je to jako 2001RB, říkám si jestli to není až moc. Já se těším až si příští tejden pořádně projedu 550, jsem na to fakt zvědavej.
Jinak 1001 je výbornej apec, já bych výměnu dlouze zvažoval
Ja taky,nakonec jsem si to vsechno nechal,akorat si chci poridit novou bednu 4x10 rbx,takze mozna budu mit dve steny rady.
a ty si kupujes tu 550?
ještě nevím, mám domluvený vyzkoušení jednoho kusu co přijde do Prahy, těším se, pokud to bude stát za to, tak se zadlužím :-)
No chtej za to neco pres 28klacku,kam to des vyzkouset prosim te,ja jedu 25 do prahy tak ze bych se tam mrknul,
mám echo, že by to měli příští týden dostat do MusicCity tak to zkusím, věci od GK tam mívají docela často a dost. Určitě sem hodím echo, jaký to bylo.
http://www.music-city.cz/ , je to v ocelářsksý ulici, kousek od Sazka arény, metro Českomoravská a pak asi dvě minuty pěšky. Velkej krám, zatím ne moc znánej, ale já jsem tam byl zatím pokaždý spokojenej
hlavne ta zkusebni mistnost je docela luxus ... A ty mesy a aguilary
jj, máš pravdu, mně tam víc berou ty gallieny, ale ani marshall od Lemmyho nebyl špatnej hezký věci tam maj, jenom na to mít
Najdi si to an jejich webu, je tam mapa i GPS souřadnice:-)
www.music-city.cz
Najdi si to an jejich webu, je tam mapa i GPS souřadnice:-)
www.music-city.cz
Tak co uz si HO vyzkousel?
Ještě ne, pořád nedorazil na 550 čekám od tý doby co ji Gallien avizoval, takže hrubě přes dva roky, no nějak ji nechtěl poslat k nám, nevím proč :-)
aaahaaa,
No na disku.cz se objevila konecne cena,27490.- a maj ho v novinkach na strankach, takze by to nemuselo dlouho trvat a mohli by do ty podelany prahy konecne dodat.,
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Nákup nástroje, aparatury » G-K 4x12