1

Téma: Läklandka

Tady je ta moje coura...
Musel jsem se s ní nejprve skamarádit, než mi dovolila ji obnažit a nafotit...
Tak jsem ji nakonec po dlouhém přemlouvání nafotil, ale mrška je černá a jde na ní vidět každý smítko a s panem bleskem jsem měl taky neshody...

http://img3.rajce.idnes.cz/d6/1/1647/1647421_6422213ead8be42e1c62dc21a26f5aca/images/01.JPG

http://img3.rajce.idnes.cz/d6/1/1647/1647421_6422213ead8be42e1c62dc21a26f5aca/images/02.JPG

http://img3.rajce.idnes.cz/d6/1/1647/1647421_6422213ead8be42e1c62dc21a26f5aca/images/04.JPG

http://img3.rajce.idnes.cz/d6/1/1647/1647421_6422213ead8be42e1c62dc21a26f5aca/images/06.JPG

http://img3.rajce.idnes.cz/d6/1/1647/1647421_6422213ead8be42e1c62dc21a26f5aca/images/12.JPG

http://img3.rajce.idnes.cz/d6/1/1647/1647421_6422213ead8be42e1c62dc21a26f5aca/images/14.JPG

http://img3.rajce.idnes.cz/d6/1/1647/1647421_6422213ead8be42e1c62dc21a26f5aca/images/18.JPG

http://img3.rajce.idnes.cz/d6/1/1647/1647421_6422213ead8be42e1c62dc21a26f5aca/images/20.JPG

jinak tady je jich ještě víc...: http://img3.rajce.idnes.cz/d6/1/1647/16 … ges/20.JPG

ELF / Lakland
0 xLajků:

2

Re: Läklandka

kráása !!

PS: "  Basa musí řečnovat ...  !!! "
Nějaká ta 5-ka ,nějaká ta 4-ka, nějaký ten Hartke:)
0 xLajků:

3

proti mě máš basu čistou smile je to pěkný, takovej masivní nástroj. jak hrajou bartoliny?

0 xLajků:

4

hrajou výborně... smile

ELF / Lakland
0 xLajků:

5

Geralde ta basa je moc hezká... nechceš nahrát Ochutnávku? smile

jinak ten odkaz na fotky na rajčeti ukazuje jen tu jednu... tady ten je asi te správnej http://gerald.rajce.idnes.cz/lakland/

Bacchus, MarkBass, Soundelirium, efekty, pedály, krabičky, synťáčky, samplery, pružiny
0 xLajků:

6

Ou tak to je luxus...

OLP mm3, Fade jazz bass, Gallien Krueger 1001 RB-II, Gallien Krueger 410 RBH
0 xLajků:

7 Naposledy upravil: flachby (13. 02. 2009 11.09:56)

Az na tu patou strunu... Jinak nadhera. Cernej pick na cernym tele....hm. Spravna kombinace snimadel.:)

0 xLajků:

8

Děkuji za chválu...Taky jsem se do ní hned zamiloval...
Sorry za ten odkaz...
Jó nahrávku určitě někdy pořídím, ale nevím kdy...pak se určitě podělím...

ELF / Lakland
0 xLajků:

9

Tož pěkně to vypadá. :-)

často kladené dotazy: FAQ
něco o mně: Kurca Tovium
0 xLajků:

10

Tak kolik dáte za ni?

ELF / Lakland
0 xLajků:

11

za tuhle cortku?? tak 10??

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

12

Gerald napsal:

Tak kolik dáte za ni?

Kubš napsal:

Tady mi neco unika.......?

0 xLajků:

13

Kubš napsal:

to je podpásovka smile

Pro ty, kdo nerozumí- Kubš má zřejmě na mysli to, že Skyline sérii vyrábí pro Lakland firma Cort, made in Korea.

0 xLajků:

14

za ty co nerozumeli, dekuji

0 xLajků:

15

kokote!

ELF / Lakland
0 xLajků:

16

Gerald napsal:

kokote!

na to si od Kubše časem zvykneš... jó když tu nebyl - to byly časy big_smile big_smile big_smile klídek, pohoda, flame jen minimálně... zato teď to tu bude žít wink big_smile

Bacchus, MarkBass, Soundelirium, efekty, pedály, krabičky, synťáčky, samplery, pružiny
0 xLajků:

17

apsoň je nějaká sranda

0 xLajků:

18

vím, co je to zač...neberu jeho názory vůbec v úvahu...asi prožíval v dětství silnou psychiskou deprivaci a teď to takhle vypadá...

ELF / Lakland
0 xLajků:

19

Gerald napsal:

asi prožíval v dětství silnou psychiskou deprivaci a teď to takhle vypadá...

big_smile  dyk neni zas tak starej wink

0 xLajků:

20

ne tak úplně...
Cortka to rozhodně není...

A to, že se naprostá většina naprosto všeho vyrábí v asii, to je holt pravda...je to nejlevnější řešení, nicméně tam mají výrobny i ty nejlepší značky světa...a co jako? O co komu jde? to je prostě kšeft...a kdo si myslí, že všechno vyrobené v USA je lepší je podle mě kretén a měl by se nechat léčit...(kdo si myslíte, že v tom USA v těch fabrikách dělá? Verbeš posbíraná z celýho světa...)

No, ale o tom toto téma není, že?

ELF / Lakland
0 xLajků:

21 Naposledy upravil: Kubš (19. 02. 2009 16.00:06)

Gerald napsal:

ne tak úplně...

A to, že se naprostá většina naprosto všeho vyrábí v asii, to je holt pravda...je to nejlevnější řešení, nicméně tam mají výrobny i ty nejlepší značky světa...a co jako? O co komu jde? to je prostě kšeft...a kdo si myslí, že všechno vyrobené v USA je lepší je podle mě kretén a měl by se nechat léčit...(kdo si myslíte, že v tom USA v těch fabrikách dělá? Verbeš posbíraná z celýho světa...)

sorry kámo čekal sem větší nadhled...ne takovouhle reakci...
kdybych věděl že budeš tak háklivej tak si to nechám pro sebe a nebudu lehtat tvoje nervy....fakt sorry.....jsou to moc dobrý basy, protože cort dělá ještě lepší(resp. dražší) basy než je skyline proto musí umět udělat i skyline moc dobře....

ale k tomu kretenismu se musím ohradit to by pak většina muzikantů byla kreténů big_smile teda rozhodně větší část než ta která jimi opravdu je

hele fakt sorry kdybys mě znal tak jak říkáš tak bys věděl že kdybych ti chtěl nasrat na hlavu tak to udělám o hodně hůř ale proč bych to dělal že jo smile

to žes mě neprávem urazil ti odpustím protože sem ti zřejmě šáhnul na tvojí chloubu a to se blbě nese...i když opravdu musíš vědět že to byla jen vtipná poznámka....kterou za
a) lidi nechápou 
b) o to stejně vědí a akorát mlčí smile

0 xLajků:

22

Gerald napsal:

ne tak úplně...

co se tak rozčiluješ, dyť to byl jen vtip.. smile

0 xLajků:

23

hofa napsal:
Gerald napsal:

kokote!

na to si od Kubše časem zvykneš... jó když tu nebyl - to byly časy big_smile big_smile big_smile klídek, pohoda, flame jen minimálně... zato teď to tu bude žít wink big_smile

žádnej flame jo...to bych neřekl...viz. thread s emo jonashem big_smile

hele ještě jendou sorry geralde....doufám že si pro mě v noci nepřídeš nadopovanej lektvarama a se svítícíma očima....to bych pak asi nákou deprivaci prožil sad

0 xLajků:

24

Kubš napsal:

doufám že si pro mě v noci nepřídeš nadopovanej lektvarama a se svítícíma očima...

he he, to mi pripomina ze si musim nekde sehnat posledni dva dily, co jsem jeste necetl smile

still got the blues... for RnR smile
Jsem  TU
https://stepanaxman.com/
0 xLajků:

25

OT

Kubš napsal:

žádnej flame jo...to bych neřekl...

no ty se taky hned nečil wink jen sem narážel na to, že když jsi byl "out there" a nepřispíval, tak to tu trošku občas zatouchalo... takže je i dobře, že seš "zpátky" ... btw nechceš se podělit o to, co se událo? wink je tu dokonce vlákno "kubši vrať se zpátky na fórum" big_smile

0 xLajků:

26

OT:
ne ne nic se neudálo prostě člověk přestane mít potřebu - zatuchlo to...to máš pravdu ale zatuchalo to už když sem odcházel....

na druhou stranu zaplat pánbůh že sou tu ted takový věci jako Lakland....musí se to tu hejbat....

0 xLajků:

27

vidíte já to bral jako prdel a eště sem se zasmál... sem asi divnej big_smile

0 xLajků:

28

ale dost OT tady má maminku z ameriky....sorry ale to je prostě jiný kafe

http://i163.photobucket.com/albums/t307/EHuntington/Bass%20Shots/Lakland%2044-94/IMG_3317.jpg

0 xLajků:

29

šou mast gou on smile !

O.k., taky jsem tě nechtěl nějak urazit...jen lehčí nervový vypětí...nedával jsem to tu pro to, aby mi někdo vyčítal, že je to vyrobený v Korei - to dobře vím a je mi to úplně ukradený. Ten nástroj je kvalitní a já jsem naprosto spokojenej, takže by mi bylo stejně tak ukradený, kdyby byl vyrobenej kdekoli jinde...
Nedám ho z ruky...To kolik dáte, jsem jen vznesl jako námět k debatě...

Ale nejsme kurva adolescenti, tak se nebudeme urážet, že?

ELF / Lakland
0 xLajků:

30

a je to tady zase...srovnávání s Americkejma...
Jóoooooooo je to jiný kafe! Samozřejmě je to o hodně lepší, ale taky o hodně dražší...
Já si vystačím s 55-02, až budu slavnej a nebudu vědět co s prachama, určitě se po nich podívám...

ELF / Lakland
0 xLajků:

31

Gerald napsal:

šou mast gou on smile !

O.k., taky jsem tě nechtěl nějak urazit...jen lehčí nervový vypětí...nedával jsem to tu pro to, aby mi někdo vyčítal, že je to vyrobený v Korei - to dobře vím a je mi to úplně ukradený. Ten nástroj je kvalitní a já jsem naprosto spokojenej, takže by mi bylo stejně tak ukradený, kdyby byl vyrobenej kdekoli jinde...
Nedám ho z ruky...To kolik dáte, jsem jen vznesl jako námět k debatě...

Ale nejsme kurva adolescenti, tak se nebudeme urážet, že?

no dyt já taky nic neříkám - sám sem byl dlouho zastánce principu "je jedno kde to vyroběj" dokud sem nezačal s USA basama wink

chápej já sem to fakt nemyslel zle  jako výčitku:) protože cort pro mě neznamená jen Action serie.....cort dělá opravdu basy od 0 až do 100% profesionality:) proto znovu opakuji že vím že Skyline serie sou kvalitní - v usa je často nadnášej nad usa standard fendery (ale to zas jako sou takový spíš modernisti antifenderisti)

ten skyline je určitě super v tom že do toho dávaj kvalitní elektroniku a v usa to má dostat ještě seřizovací medicínu (což je podle mýho nutný kůlivá klimatickejm podmínkám jinak by to byl asi dost propadák takhle drahý basy neseřízený....to si nesmí člověk co je na trhu sotva 5 let dovolit když chce prosadit v USA východní hodně drahou výrobu)

jinak víte že dneska se už Skyliny dělaj v indonesii...

0 xLajků:

32

Gerald napsal:

a je to tady zase...srovnávání s Americkejma...
Jóoooooooo je to jiný kafe! Samozřejmě je to o hodně lepší, ale taky o hodně dražší...
Já si vystačím s 55-02, až budu slavnej a nebudu vědět co s prachama, určitě se po nich podívám...

máš recht dneska je ta cena v prdeli....jiný kafe to je podle mýho pocitově - ten nástroj prostě už asi vypadá opravdu deluxusózně, jinak se na něj hraje, ale že bys z toho dostal zvuk kterej kapelu protlačí na MTV to asi ne big_smile

0 xLajků:

33

jo, já mám ale starou Koreiku, ještě s Bartolinima...
borec, co mi ji prodal (bo ho manželka donutila zmenšit sbírku) ji měl doma vedle sadowskyho apod. ji dost chválil...ale to se dá taky pochopit pro to, že ji prodával, že...

A taky je určitě rozdíl mezi 55-02 a úplně tou spodní 55-01...

Je to prostě jedno, hraje jako ďábel, všichni, kdo ji měli v ruce , byli dost nadšeni...ono je taky fakt, že jich u nás moc není...

ELF / Lakland
0 xLajků:

34 Naposledy upravil: Kubš (19. 02. 2009 17.30:24)

ty 01 sou vlastně komplet korea pač maj MK bartolini, ale jako za za nákejch 500 USD to můžou bejt zajímavý stroje....

nikdo moc nezná tenhle systém snímaní MM+J, prakticky to neexistuje - proto lidi reagujou pozitivně (samo že shit basa bude hrát krumpložně i MM+J) ten zvuk musí sednout velký většině basáků, pokud to nejsou škorohlídi s preclíkem big_smile
je to dobrý kombo snímačů fakt dobrý, sám sem si ho rád užíval na Millenniu ale přišel čas kdy sem si chtěl pořídit něco fakt ukrutnýho tak to muselo pryč, nelituju on JB je JB a když je aktiv...tak jen k dobrýmu, dost si naběhnu ale jen málokterá basa trumfne aktivní JB (a ted do mě)

trošku mi na tom vadí že ten MM snímač je blíž kobyle a MM sound z toho prostě nedostaneš... :-/ to mě mrzí pač pak by to byla totální bomba

0 xLajků:

35

když mi na ni dáte, tak se mi nemusíte smát, že mám basu z Korei...co vy na to? smile

http://cgi.ebay.ca/Lakland-55-94-Deluxe … QptZGuitar

ELF / Lakland
0 xLajků:

36

tahle byla ted za 2300 na talkbassu

btw na takovou KIT basu??? 3,500USD??? pche....dyt jim to řeže nákej dřevorubec rychlosuší a oni to pak lakujou a dávaj do toho elektriku která to táhne nahoru....říkám vám KIT basa jak z warmothu

big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile:D big_smile big_smile big_smile big_smile:D big_smile big_smile big_smile big_smile:D big_smile big_smile big_smile big_smile:D big_smile big_smile big_smile big_smile:D big_smile big_smile big_smile big_smile:D big_smile big_smile big_smile big_smile:D big_smile big_smile big_smile big_smile:D big_smile big_smile big_smile big_smile:D big_smile big_smile big_smile big_smile:D big_smile big_smile big_smile big_smile:D big_smile big_smile big_smile big_smile:D big_smile big_smile big_smile big_smile:D big_smile big_smile big_smile big_smile:D big_smile big_smile big_smile big_smile:D big_smile big_smile big_smile big_smile:D big_smile big_smile big_smile big_smile

0 xLajků:

37

mě se od nich libi ty jazz basse co používá Adam Clayton... tušim Joe Ossborn signature

0 xLajků:

38

mně se líbí JB co  používá ted Timmy C z Ratm....

0 xLajků:

39

mám dojem, že úplně stejnou má Jaryn Janek...

ELF / Lakland
0 xLajků:

40

to asi ne big_smile timmy má krutej custom....fakt

0 xLajků:

41

ale né, myslel jsem tu z ebay...

ELF / Lakland
0 xLajků:

42

Kubš napsal:

jinak víte že dneska se už Skyliny dělaj v indonesii...

To asi přesunuli s G&L Tributama naráz, ne?

0 xLajků:

43 Naposledy upravil: Kubš (19. 02. 2009 19.15:20)

no já bych se nedivil kdyby cort dělal i tributy....on dělá fakt všechno....squiery, deany, ibanezy snad taky.....schecter, skyline...no je toho na hromadu

a co sem tak pochytal tak samo nejvíc si dává cort záležet na vlastních (myslím těch opravdu drahejch big_smile ale zajímalo by mě srovnání Skyline vs. GB94 protože ten mi příde naprosto orgastickej)  a nejlepší je že Cort vyrábí svoje basy jen po určitou část roku a jinak zbytek vyplnujou outsourcingy výše jmenovanejch....

0 xLajků:

44

Gerald napsal:

Tady je ta moje coura...

.. noo pěkně pěkně

YamahaTRB6P
DunlopSteel
Spectraflex Cable
AquilarTLC
DavidEden WT-550B . EDEN E4X10.V4 -650W
0 xLajků:

45

Já měl za to, že Cort dělaj právě i pro G&Lko. Ale teď teda nevím jestli jsem si to někde vytáhnul z nosu a nebo to fakt někde četl... Hehe.

0 xLajků:

46

já myslím že cort dělá i Fendery smile třeba lite ash strat nebo Jazz 24 smile prostě uplně všechno big_smile big_smile big_smile  každopádně cort ruluje a mít prachy tak si určitě nákou modernu s HB koupím...kruci...kruci...GAS!!!!

0 xLajků:

47

Hahaha. Jestli něco, tak tohle fórum podněcuje gas jak sviňa, to jo... :-)

0 xLajků:

48

kurcatovium napsal:

Hahaha. Jestli něco, tak tohle fórum podněcuje gas jak sviňa, to jo... :-)

ale tak jako problém je že ten gas je už z dřívějška big_smile kruci nepotřebuju basu žádnou...je to jen rozmar jen rozmar jen rozmar!!!!

(ted na talku prodali 44-02 s obláčkovým topem za 800!!!)    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

0 xLajků:

49

Já bych radši bez obláčků o pár babek levnějc. Ty obláčky mě nikdy moc nebraly... ;-)

0 xLajků:

50

ještěže jsem stihnul hooodně dobrej kurz...

ELF / Lakland
0 xLajků:

51

kurcatovium napsal:

Já bych radši bez obláčků o pár babek levnějc. Ty obláčky mě nikdy moc nebraly... ;-)

hele to je proto žes je nidky (asi tipuju) neviděl naživo smile opravdový dřevěný ne stagg photoshop obláčky smile

ono to je fakt 3D podívaná

0 xLajků:

52

Ne, je to proto, že se mi prostě líbí kresba jasanu pod transparentní barvou. Prostě jak ty nedeluxe verze Laklandu nebo třeba G&Lka... Asi jsem dřevoúchyl.

0 xLajků:

53

kurcatovium napsal:

Ne, je to proto, že se mi prostě líbí kresba jasanu pod transparentní barvou. Prostě jak ty nedeluxe verze Laklandu nebo třeba G&Lka... Asi jsem dřevoúchyl.

tu máš z druhý strany smile jasan je pěknej to se musí nechat smile ale ona povedená olše...hele je to ještě hezčí

0 xLajků:

54

Ne ne a ne! Olše (vzhledem, podle mých měřítek) jasan netrumfne, i když jsem viděl i hodně povedený olše, to zas jako jo... Mně se prostě moc líběj jak jdou dobře vidět ty léta. Ale na druhou stranu to zas chce aby byly dobře vybraný kusy dřeva a ty léta se moc nehádaly... A to se musí nechat, že u těch Laklandů bývá parádní.

0 xLajků:

55

hele já nevím jak to říct abych to vyjádřil správně ale mě příde právě jasan "levnej" tím že snadno má krásnou kresbu, naopak když už olše chytí pěknou kresbu tak to musí už bejt slušnej kousek...hlavně olše cyhtá takovou hustou kresbu ale je to jen subjektivita

jednoduše mít pěknej jasan není problém ale pěknou olši to už si člověk řekne "hmm"

0 xLajků:

56

Vím jak to myslíš, ale spokojím se s běžným tuctově pěkným jasanem ;-)

0 xLajků:

57

kurcatovium napsal:

Vím jak to myslíš, ale spokojím se s běžným tuctově pěkným jasanem ;-)

já nepopírám že jasan je brutus a jednou bych nákej zas počídil už sem měl dva a jako jo je to hustý no....ten zvuk je vždycky trošku jinej - ted mám olše a ten zvuk je "tvrdší"  jasan je takovej "butter" jak rádi amíkujou

0 xLajků:

58

Vy, co jste měli v rukou Laklandy (nový) - byly krky a pražce v pohodě?
Měl jsem totiž v ruce nový Skyline a kamarád i ty americký a všem přečuhovaly pražce tak, že si o ně člověk moh snadno uříznout prsty. U bas za takový prachy mě to dost zarazilo sad
Jaký jsou vaše zkušenosti?

Hudba nie su preteky!
0 xLajků:

59

rysan napsal:

byly krky a pražce v pohodě

Ano, naprosto v pořádku.

S tím, co píšeš, jsem se ale setkal u dvou z pěti Sandbergů, které byly jako vzorky v K-Audiu v Kardašovské. Prý se seschnul krk...

Čtyřky: Ibanez MC924DS Half & Half (1982) + kontrabasy: masiv 4/4 s bassreflexem! (~1890) a polomasiv Cremona 3/4 (~1985)
Pětky: MTD fretless 35" od Ondřeje Lišky (2004) a Lakland 55-02 Deluxe (2005)
EBS TD650, EBS NEO-212 + 1x 15" JBL E-140 a do hospody GK MB150E-III-112
Autorizovaný záruční a pozáruční servis Yamaha, Ampeg a Line 6
0 xLajků:

60

já taky v pořádku, ale nemám teda novýho...

ELF / Lakland
0 xLajků:

61

ty pražce by se stávat neměly protože oni to v usa seříděj takže nevím co si viděl je to dost divný leda by to prodejce ještě vysušil extra big_smile:D:D

0 xLajků:

62

si u nich fénoval vlasy třeba... smile to je hned...

ELF / Lakland
0 xLajků:

63

:d :d :d :d :d

0 xLajků:

64

Bylo to u Thomanna v dojčlandu na obchodě. Ne všechny basy měli zupa dupa seřízený, ale tohle...

Hudba nie su preteky!
0 xLajků:

65

4ksch napsal:

S tím, co píšeš, jsem se ale setkal u dvou z pěti Sandbergů, které byly jako vzorky v K-Audiu v Kardašovské. Prý se seschnul krk...

to mi vyráží dech, sandberg považuju za špičkové nástroje a takové seschnutí se nestává ani u nás ve firmě při výrobě dvířek na kuchyně...pro zajímavost, dřevo (dub) nejprve 2 roky leží venku ve skaldu, pak je v sušárně 14 dní.
podobné projevy schnutí (případně kroucení, praskání) bych čekal u levných nástrojů z číny...

Lakland  JO5, Fender precision elite (1983), Ibanez ATK 305, Cort GB 75JJ, Crafter pětka akustická
Aguilar ag700+sl 410
K volšovým rukám volšový tělo!
0 xLajků:

66

krouceni jo, ale takovehle vysiani bych necekal ani u staggu

anybody wants to get mellow, you can turn around and get the fuck out of here
0 xLajků:

67

to vysychání musí nastat!!!! jde to z indonésie kde je samozřejmě uplně jiný podnebí tudíž i vlhkost takže když to pak dojde někam do ameriky kde není takový vlhko tak se ta voda ze dřeva prostě vypaři a ono se stáhne a pražce vylezou....

ale u sandbergu....pche to je pěkný šmé...ale co člověk nemůže mít vše

0 xLajků:

68

jen tak pro zajímavost... jaká myslíte, že je reálná cena obyč. Lakland skyline 55-02 u nás? +- ?
borec ho prodává za 35 (už jsem to tady někde říkal), což se mi zdá dost...ale pravda, že J.Janek ho dával taky kolem 30, pokud se nepletu...

ELF / Lakland
0 xLajků:

69

Pokud je v dobrým stavu, tak to bude dost... Na talkbassu mi přijde, že choděj tak od 800 výš, podle stavu. Tzn, že to sem dnes dotáhneš se všema poplatkama tak skoro za 25 kolíků :-/

0 xLajků:

70 Naposledy upravil: Kubš (28. 03. 2009 23.57:18)

se podívej do německa kolik stojej...deluxe 55-02 vyjde tak na 1550Eček, tzn. 40-41tis.
obyč sou v americe asi o 10% levnější než deluxe...tzn v německu by mohli bejt sehnatelný za 35tis českej....ano 30-35 za jetou neDeluxe je židkšeft, nemluvě o tom že si ze států můžeš sehant jetou deluxe tak za 900-1000usd shipped.....

ale tak když to nikdo nekoupí tak at židěj, horší je když na to někdo naletí, ale dneska na to asi nikdo nenaletí....těžko soudit tyhle ceny....a to sem koukal k thomannovi kterej je drahej jak prase...takže 35 za jetou 55-02 je v podstatě dražší než by se po evropě dalo sehnat nový zboží....heh...

0 xLajků:

71

kurcatovium napsal:

Pokud je v dobrým stavu, tak to bude dost... Na talkbassu mi přijde, že choděj tak od 800 výš, podle stavu. Tzn, že to sem dnes dotáhneš se všema poplatkama tak skoro za 25 kolíků :-/

takhle to brát nemůžeš...tobě taky nikdo necpe emerickou cenu Tributů...takhle to nejde brát....nechápu to od tebe když víš co to je za opruz brát nástroj z USA....akorát risk, opruz a vůbec...je zázrak že tu s nikým na foru ještě nikdo moc nevyjebal při tom posílání....teda vlastně s Dalim jo, nebyl to uplně košer kšeft - teda vůbec nebyl, Axl taky nakonec přeplatil českou cenu...ale ASPON jim něco došlo a sou spokojený...ale při představě ztráty nákýho Sadowsky priced nástroje(popravdě vono i 10litrů utopenejch za obyč basu není pro nikoho SRANDA)...MĚ osobně jímá hrůza...a rozhodně se mi zavírá učet když se zamyslím kolik rizika sem v minulosti podstoupil a NIC se v podstatě naštěstí nestalo!!! (nějaký minoritní problémíčky...ale vem to čert) HEH....GAS vs. OPATRNOST big_smile

0 xLajků:

72

No, když vezmu, že jsem ji koupil za 14 (a to se vším všudy až do domu, díky svému bratránkovi), tak těch 35 se mi opravdu příčí...
Jsem rád, že jsem nepromarnil dobrej kurz a vůbec, myslím, že za ty prachy bych tady nic moc lepšího nesehnal...

ELF / Lakland
0 xLajků:

73

Gerald napsal:

No, když vezmu, že jsem ji koupil za 14 (a to se vším všudy až do domu, díky svému bratránkovi), tak těch 35 se mi opravdu příčí...
Jsem rád, že jsem nepromarnil dobrej kurz a vůbec, myslím, že za ty prachy bych tady nic moc lepšího nesehnal...

Njn, to se ti to pěkně sešlo...

Ale jak říkám, dnes je těch 35 sice dost, ale i kdyby ses snažil tak nijak výrazně neušetříš, i kdyby ses rozkrájel. Tím výrazně ušetřit mám na mysli např poloviční cenu apod. Zkrátka dnes si myslím, že ani z USA to do 20k neseženeš. Spíš to fakt půjde k těm 25. A navíc má člověk nervy z rozmlácení při přepravě, nebo dokonce ztracení balíku... Pak mu to tu celníci dobijou a je vymalováno.

Kubš napsal:

tobě taky nikdo necpe emerickou cenu Tributů

To ne, to bych si totiž docela ještě vydělal. :-)

0 xLajků:

74

kurcatovium napsal:

To ne, to bych si totiž docela ještě vydělal. :-)

heh...to zas nedělej ze sebe světce....

0 xLajků:

75

Gerald napsal:

jen tak pro zajímavost... jaká myslíte, že je reálná cena obyč. Lakland skyline 55-02 u nás? +- ?
borec ho prodává za 35 (už jsem to tady někde říkal), což se mi zdá dost...ale pravda, že J.Janek ho dával taky kolem 30, pokud se nepletu...

Já si taky myslím, že rozumná cena za 55-02 standard je kolem těch 25 000 a za deluxe 27 000.

Čtyřky: Ibanez MC924DS Half & Half (1982) + kontrabasy: masiv 4/4 s bassreflexem! (~1890) a polomasiv Cremona 3/4 (~1985)
Pětky: MTD fretless 35" od Ondřeje Lišky (2004) a Lakland 55-02 Deluxe (2005)
EBS TD650, EBS NEO-212 + 1x 15" JBL E-140 a do hospody GK MB150E-III-112
Autorizovaný záruční a pozáruční servis Yamaha, Ampeg a Line 6
0 xLajků:

76

Kurva larva...to je od toho borce, co jsem kupoval tu svoji....
Za cca 20, se to hodí...http://vancouver.en.craigslist.ca/van/msg/1950597372.html
půjdu radši spát....

ELF / Lakland
0 xLajků: