1

Téma: Digi Tech Death Metal

podle mne kytarovy efekt i kdyz nekteri obchodnici ho nabizi i jako basovy.Myslite bude good pro basu? Nemate, ci nezkousel jste ho nekdo?

B.C.Rich Warlock NJ stara poctiva serie,  HOCKE aparatura, B.C.R. Widow 5 strings
0 xLajků:

2

Re: Digi Tech Death Metal

ja ho teda nemam, ale nejjednodussi bude zajit do kramu a vyzkouset si ho smile kytarovy efekty ale vetsinou hodne orezavaj basy, ale zrovna to muze bejt vyjimka smile

0 xLajků:

3

ja ho nasel v USA nevim zda je tady, tak tu zkousku  v obchode asi vypustim

B.C.Rich Warlock NJ stara poctiva serie,  HOCKE aparatura, B.C.R. Widow 5 strings
0 xLajků:

4

Ty hrajes prstama nebo trsatkem Siegi?

0 xLajků:

5

pouze prstama (mozoly a puchyri obcas), trsatkem neumim

0 xLajků:

6

Co hrajes za kapely treba?

0 xLajků:

7

jo ten ma kamarad ten digitech a zni naprosto priserne uplne jinak, nez na jejich strankach..... a ma jeste grunge a to je jako podle me zadnej rozdil... jsou to sice levny pedaly ale dost k nicemu...

Komba, basy, hlavy, kytary a tak.
0 xLajků:

8

Jinak nez na jejich strankach lol:))) to je podelavka

0 xLajků:

9

juhuuu napsal:

jo ten ma kamarad ten digitech a zni naprosto priserne uplne jinak, nez na jejich strankach..... a ma jeste grunge a to je jako podle me zadnej rozdil... jsou to sice levny pedaly ale dost k nicemu...

Dik to jsem potreboval slyset.

0 xLajků:

10 Naposledy upravil: juhuuu (13. 05. 2006 21.01:31)

kdyby hral tak, jako na strankach, tak nereknu, ale i na KYTARE orezava strasne basy, sice nabydou pri otoceni bas knofliku, ale zdalo se i, ze jakoby chemicky, ten zvuk se mi jako kytarovej nelibil....

0 xLajků:

11

xx2 napsal:

Co hrajes za kapely treba?

Sam pro sebe, nebo chces vedet jak se jmenuje kapela v ktery jsem basak? Na to druhy nechci odpovidat, je to moc proflakly jmeno. Sam pro sebe od Olympicu pres Slayer, Vaginal J..., Floydy, po treba Hell's Rebiath. Ale umim ho.., nejsem zadny borec jako mnoho jinych dobrych basaku odsud. Jsem skoro virgo. Mne berou jiny styly a jiny veci na base nez ktere tu jsou pro vetsinu vrcholem, ve vnimani mnohych budu jen urvana vyefektovana basa. Proste rezu usi. Proto abych se zacal base venovat opravdu aktivne byl  impuls jeden koncert hodne zname kapely z Anglie co ma hafo desek a ktera chtela abych se naucil jejich pisnicky a hral  s nima . Jsem dostatecne sebekriticky abych i pres natlak nekterych lidi zamitl. Motivovalo mne to ale,a snazim se naucit hrat tak, abych priste jiz odmitnout podobnou nabidku nemusel. Jsem na zacatku dlouhe cesty, basu miluji, hrani me hazi jinam, zapominam na svet, problemy, bolesti, proto hraju, hrani dava mi velkou radost, odpoutava me od tela, snazim se s ni mluvit, vypravim s ni to co citim. Blazen, co?

0 xLajků:

12

Me stacila jenom ta druha veta treba:))

0 xLajků:

13

Nechtel jsem byt neslusny, tak jsem to vzal obsirneji. Ty hrajes jake veci, mohu li polozit podobny dotaz.
Jen zvedavost, jsem tu novy a orientuji se zatim v par lidech a osobne znam asi jen ing. Hockeho.

0 xLajků:

14

Siegi: tak ta posledni cast referatu mi pripomina me, ale nekdy si s ni proste nerozumim.. ale cvicit a cvicit... a urcite se pak domluvime.. wink

btw: to uz mas vsechny ty hocke veci koupeny???

0 xLajků:

15

Ja hraju MEtal RHCP,a pak zkousim naky basovy sola ehm fakt jenom zkousim.HL. Metallicu

0 xLajků:

16

Mne jen prekvapuje, ze metalisti jsou tu ve stinu, nikdo se moc nehlasi, vrcholem je slap, uz jsem mel pocit ze zadna prizen tu nebude a postupne zjistuji ze je tu vic lidi. No huraaaa  Na cem hrajes? Tady asi vladnou jazz basy, ne?

Juhuuu  ....  dik za radu, byla dobraaaaaaa.

0 xLajků:

17

Ja mam basu silverStar takovej batman model:)

0 xLajků:

18

Pada na hlavu jako svina smile) na zvuk si nemuzu stezovat

0 xLajků:

19

jaka rada?? to hocke???

jinak jazz basy tu vladnou proto, protoze jsou koupie levny a hodej se na vsechny styly..... treba u me by vedl musicman stingray za 22000v USA...

0 xLajků:

20

podte na chat at mame co delat:))

0 xLajků:

21

me chat nejde sad(((

0 xLajků:

22

jak to?

0 xLajků:

23

meto Siegi: metalistů je tu dost, i já hraju momentálně metal, něco ve stylu Gamma ray. Mě spíš sere, že v metalu je basa dost podřazená na úkor jiných nástrojů, někdy ju tam slyšet, je jako hledat jehlu v kupce sena:(

FENDER AM Standard J-Bass RW OWT, Trace Elliot AH250SMX+TE box 1x15, struny Elixir, kabel Planet waves.
0 xLajků:

24

Hele koukej big_smile .... http://video.google.com/videoplay?docid … mp;pl=true

Billy Sheehan - ta část s tim kytaristou je fajn:D!

Jazz bass fokus, snimače DiMarzio, struny Elixir 45  -  moje pusinka :-) máme se moc rádi!!!
0 xLajků:

25

JJ Paul Gilbert ten kytarista je maser

0 xLajků:

26

Hezkyyyy

0 xLajků:

27

Uz mi jede, cene jsem neodolal, a kdyz nepujde na basu, dokoupim casem kytaru, ne?
K metalu. Zkusils ji hrat vysoko treba hodne nakompresorovanou s maximalnim dozvukem, bez sumovy brany, zvyrazneny vysoky frekvence,  a je n atobe zda nejaky flanger, fazovani, filtraci, rozladeni s vykonem 4x vyssim nez ma kytara ji zastrcis do role statera. No jo nejde to porad, zmenili bychom urcenou roli, ale poslouchej treba ty Slayer apd. to prece neni kytara co slysis a bere te, to je prave utrzena basa ze retezu. King promine, stejne cesky neumi, potreboval jsem priklad. Bez efektu to nejde, kdo nesnasi ,,syntetizaci,, at dal dela umtata umtata, me se libi i to.

0 xLajků:

28

Siegi napsal:

Sam pro sebe, nebo chces vedet jak se jmenuje kapela v ktery jsem basak? Na to druhy nechci odpovidat, je to moc proflakly jmeno.

Ty se za tu kapelu stydíš?

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

29

mikulik napsal:
Siegi napsal:

Sam pro sebe, nebo chces vedet jak se jmenuje kapela v ktery jsem basak? Na to druhy nechci odpovidat, je to moc proflakly jmeno.

Ty se za tu kapelu stydíš?

nestyd se, my to nikomu nereknem, vopravdu, ale zvedavy to zase sme.

0 xLajků:

30

Nechci byt verejne spojovan s touto kapelou, dokud nezvladnu svuj tlak na zmenu nektrych textu nechci ji jmenovat.  Forum je verejne, nechci byt verejne spojovan, staci ze uz jsem uveden jako basak na strankach souvisejici s touto kapelou. Mam rad svou praci. Necham si vytetovat pentagram a warlocka na zbyle misto na ruce at nejsem vniman jen jako Odinista a ujetej extremista.

0 xLajků:

31 Naposledy upravil: mikulik (22. 05. 2006 09.28:55)

Aha, už to asi trochu chápu... jen doufám, že nemáte texty plné 18tek a 88ček... wink

0 xLajků:

32

Kdyz tak nemaji, ne nemate, na genocidni kecy nehraju, bylo tam neco nenavistnyho proti SHARP, to jsem svym vlivem zrusil, veci o Drazdanech a zbytecnym vrazdeni civilistu mi nevadi, i ja jsem proti nasili na nevinnych lidech. Mne se libi vyrizovani uctu jako predvedli Macek a Rath, at se rezou hlavouni a netahaji do toho lidi, beztak jde o jejih koryta a ne nas blahobyt. Kdyby si daval na drzku (blbej priklad, ale vyjadruje obecnost myho pristupu) Hitler, Stalin a spol., nejsem proti. Na osmicky kasli, jsou to jen cisla, nic neni blbeho jen pro symboly, nazvy a cisla a jeste ke vsemu prevzata z dejin a uplne jinym vyznamem. Se podivej treba na svastiku. Videl jsem Inda a ten ji byl plny a nejen te obracene. Pekelni andele maji hakove krize a jsou to mexikanci, mulati apd. To jen tady vysilujeme pro nesmysly protoze to nekomu vyhovuje. Ja hodnotim podle cinu ne podle prislusnosti. Kapela je kapela, kdyby mela hrat neco co je proti my toleranci, odejdu z podia. Staci?

0 xLajků:

33

Ufff... je to trochu dost informací v deseti řádcích, ale v zásadě souhlasím smile

0 xLajků:

34

Tys ty radky pocital? Jsem desne ukecanej. Mam Overdrive od Behringera at to stahnem zpatky nekam do basovska, nerikam ze je to uplny shit, kdo ma trpelivost si pohrat.. Pripada mi, ze nektery cudle maji jiny funkce, nebo zadny. Docel chnapu ze jste hledali kam dat baterku, podobne jsem ja zabodoval kdyz jsem si v USA koupil mobil a nechapal proc chteji me cislo stavajiciho mobilu a pak nemel kam dat simku, taky dobrej trapas. Baterky nepouzivam tak mi pristup pod slapkou nevadil. Spis trosku absence ceskeho manualu. Pri trpelivosti a dostatku casu se da nastavit neco co se pouzit jednim slapnutim da. Za ty prachy, neco pres 700, kritiku nedokonalosti vypoustim. Zatim jsem spinal jen botama na skate, k plastu se nevyjdruji.

0 xLajků:

35

Goood, ale to jsem o Behrosovym Overu psal po vyzkouseni jen na Hockem take, takze jeste Warwick. Jinak vstup na aku stejny jako kritizovany Behringer. Na Hockem nic neorezava, basa ma zvuk jak kytara, neni tak urvana do vejsek, basy a midy se mi libi. Vyuziji urcite.

0 xLajků: