1

Téma: Rada do začátku

Zdravim smile
pročet sem si část tohodle fora a musim říct že mi docela pomohlo, ale přece jen sem došel k tomu že se musím optat ... sem naprostý začátečník a potřebuji poradit co se týče koupě ... nevím jaký značce důvěřovat jak u basovek , tak u komb ... měl sem vyhlídlou jednu STAGG ale potom co sem si přečet jeden topic sem vod ni hned utek big_smile ... nemám prachy na rozhazování ... lépe řečeno moji rodiče nemají ... nemůžu do toho moc investovat chtěl bych se trefit do rozmezí 4-6 tisíc ... sehnat za tudle cenu dobrou kytaru a kombo je asi nemožný, ale nějakou která se mi nerozpadne v ruce a kombo , který zapojim do elektriky a nespálí mi obočí by se snad dalo ne ? big_smile ... našel sem si http://www.e-hudebniny.cz/zbozi/3463/Ep … -Ebony.htm a kombo http://www.e-hudebniny.cz/zbozi/4745/Ma … 5-4745.htm ... o marshalech sem docela často slyšel tak doufám že to je nějaká kvalitní značka ale epiphone neznám ... co myslíte vyplatí se investovat do tohodle ?

0 xLajků:

2

Re: Rada do začátku

.. Tak např.  jsem se ted dočet v MUZIKUSU že někdo prodává basu SKVÉRA PRECISION + nějáké kombíčko a veškeré vybavení- futrál, popruh, kabel, metronom, ladička atd.. za 6.500.-  tel. 775401702   tak tam zkus zavolat a uvidíš co a jak ..

YamahaTRB6P
DunlopSteel
Spectraflex Cable
AquilarTLC
DavidEden WT-550B . EDEN E4X10.V4 -650W
0 xLajků:

3

Epiphona koupil Gibson, přirovnal bych to ke Squieru od Fendera. V týhle cenový kategorii hodně záleží na kusu, takže bych s sebou vzal někoho, kdo už nějakou dobu hraje a rozumí tomu, aby ti řekl jestli je to dřevo nebo dobrej nástroj. Komba bych se nebál. U starších věcí můžeš slušně ušetřit, zvážil bych to než bych hnedka kupoval novej. ALe záleží na tobě

0 xLajků:

4

+1 richovi

za 6000Kč rozhodně nekupuj nic novýho. podívej se po bazarech, jak kamennejch, tak internetovejch a s nějakym kámošem basákem vyberte starší kousky. za 3000 by se dala sehnat pěkná fokuska a za druhou trojku kombíčko.. bez problému.

0 xLajků:

5

za a, pokud chces poradit s koupi nastroje tak je na to jinej suplik, presun, za b, pokud chces za malo penez primerene mnozstvi hudby, tak ses jiste docetl ze nejlepsi volba je nastroj pouzity. V tehle cene hlasuju napr za Arii. Za c, zkus zvolit lepsi nazev threadu, takovychhle je tu tak 236 cca

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

6

Souhlas se Spiderem,
presto poradim: Aria JB + Marshall 25W. Klidne i novy. U Marshalla strach mit nemusis, Arii zalezi od kusu. Ja chytl vybornej, kerej ma i ted po 9 letech vetsi hodnotu, nez za kolixem ji kupoval.

Basy: Aria STB (JB), Carvin XB75 custom, Hohner B2A
Komba: Carvin R600 , Marshall B25 MKII, Yamaha AA5
Ostatní: Line 6 Bass Pod XT Live, Ditto Stereo Looper (TC)
0 xLajků:

7

tak díky
přesvědčili ste mě že bude lepší vybrat si nějakou použitou :D .. zkusim se po okolí podívat po nějakých bazarech .. no problém bude sehnat nějakýho toho zkušenýho, kterej mi poradí .. no někoho najdu ... to spider: sry příště se lépe rozhlídnu kam to házim
to richo: tak ja mu zkusim kdyžtak zavolat a uvidim , jak to dopadne .. díky :)

edit: hele sem ze žatce , to je v okresu louny ... nezná tu někdo v okolí nějakej bazar na hudebniny ? :D .. tady v žatci vim ,že žádnej neni ...

0 xLajků: