1

Téma: Asi prasklá výztuha

Dneska jsem si chtěl pohrát s dohmatem,připadal mi až moc vysoký,sice vysoký dohmat je fajn na zvuk,ale trochu to ničí prsty,tak sem myslel,že bych ho o pár mm stáhnul.

Tak sem sundal struny a trochu povolil výztuhu. Když sem jí ale začal (s citem!) utahovat,ozvalo se nepatrné prasknutí. Poté jsem zjistil,že se ten šestihran volně protáčí.

Takže to je asi prasklá výztuha..co s tím? Mám to zkusit reklamovat? Měnit krk? Podle mě musela bejt nějaká chyba v tom zpracování tý výztuhy,páč jinak krk nebyl ani moc napnutej..

0 xLajků:

2

Re: Asi prasklá výztuha

tezko rict nejlip kdybys mel kytarare po ruce.. ale jestli je to ten benton... tak bych se ani nedivil.. low endovejsi znacka snad ani neni

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

3 Naposledy upravil: Lukáš (25. 01. 2009 16.32:52)

To nějak neřeším,jestli low end nebo ne.. zvuk měla parádní.. spíš bych potřeboval pořešit,jestli to má cenu nějak opravovat (jinak než vyměnit krk - jde to?),případně jestli to mám zkusit prodat na náhradní díly.

0 xLajků:

4

.. no jestli se to volně protáčí tak to vypadá na servaný závit a s tím prd naděláš a oprava? sundat hmatník ale vyplatí se to? sám to neuděláš a odborný kytarář si to nechá zaplatit protože to je kuevská práce, záleží kolik nástroj stál ale jak čtu výše asi -low end- co ? takže oplatí se oprava? spočítej si to sám ... a výměna krku? nevím jestli tam co standartního dopasuješ nevím co to máš za prkno a jaké jsou tam rozměry v tom těle na ten krk .. já bych to viděl asi na ten rozprodej ..

YamahaTRB6P
DunlopSteel
Spectraflex Cable
AquilarTLC
DavidEden WT-550B . EDEN E4X10.V4 -650W
0 xLajků:

5

Je to smutný a pěkně mě to s*re.. štěstí že koncert máme až v březnu..do tý doby budu trénovat na brutálním bezpražci.. a snažit se škudlit každou korunu na jinej adekvátní nástroj..
Myslíš že bych to u reklamace neuhájil,že ta výztuha byla nějaká načnutá? I když ono jak obhájím,že sem točil s citem.. sad sad

0 xLajků:

6

Lukáš napsal:

Myslíš že bych to u reklamace neuhájil,že ta výztuha byla nějaká načnutá? I když ono jak obhájím,že sem točil s citem..

.. za pokus nic nedáš, pokud to máš v záruční době dones to tam že ti nejde seřídit krk a uvidíš co ti poví ..

YamahaTRB6P
DunlopSteel
Spectraflex Cable
AquilarTLC
0 xLajků:

7

Já teda nevím jak ten Benton vypadá, ale na některých basách je přeci možné vyměnit výztuhu i bez sundání hmatníku. To utahování si dělal taky bez napnutých strun?

0 xLajků:

8

Dělej blbýho a dej ji na reklamaci, že má pokroucený krk...

často kladené dotazy: FAQ
něco o mně: Kurca Tovium
0 xLajků:

9

Lukáš napsal:

Je to smutný a pěkně mě to s*re.. štěstí že koncert máme až v březnu..do tý doby budu trénovat na brutálním bezpražci.. a snažit se škudlit každou korunu na jinej adekvátní nástroj..
Myslíš že bych to u reklamace neuhájil,že ta výztuha byla nějaká načnutá? I když ono jak obhájím,že sem točil s citem..

Jestli to je v záruce, tak vůbec nic neřeš. Dones to tam a řekni, že to chceš reklamovat, protože se Ti najednou prohnul krk a výztuha nefunguje.

Yamaha TRB-5P; Sandberg California TM2 5 str.; Lakland Skyline 55-02 Deluxe; Fender Jazz Bass (US 1976); Fender Jazz Bass Fretless; EBS Gorm 350 (2x10"); EBS Neo Drome 150 (1x12"); EBS Microbass II Preamp/DI Box
http://www.monantes.cz/
http://www.tombowling.cz/
0 xLajků:

10

Ivo napsal:

Jestli to je v záruce, tak vůbec nic neřeš. Dones to tam a řekni, že to chceš reklamovat, protože se Ti najednou prohnul krk a výztuha nefunguje.

Naprosto souhlasim.

0 xLajků:

11

Připojil bych ještě trvale překvapený výraz v obličeji a výroky typu: "Mám to rozbitý. Co je to výstuha??" big_smile

Tak to je on přátelé!
0 xLajků:

12

Přesně tak, raději bych nějaké laborování s výztuhou nezmiňoval...  To ti pak leda řeknou, že sis to rozbil sám neodbornou manipulací a reklamaci neuznají.

0 xLajků:

13

jj vůbec se nezmiňovat, zapřít vše...jak se zmíníš on na tebe hukne a ty to pak vyklopíš všechno a oni ti řeknou, že to bylo neodborným zásahem nebo tak....

NEUSER Courage-fretless 6str (1991) ,   FENDER American Standard Jazz Bass (2012),  CORT A5 - EMG pickups,      Dundeeho - Jazz Bass smile
David Eden WTX-260  ,   SWR Goliath 2x10 (x2),  HOCKE BN110
0 xLajků:

14

Přesně tak. Zatloukat, zatloukat, zatloukat! Dělej ze sebe třeba uplnýho debila, máš tak větší šanci na úspěšnou reklamaci. Když zkrátka nebudou mít šanci se s tebou domluvit jakožto člověkem co do věci vidí, tak holt budou muset reklamaci tím spíš uznat... ;-)

0 xLajků:

15

kurcatovium napsal:

Dělej ze sebe třeba uplnýho debila

Přesně tak, prostě se tvař normálně a přirozeně smile

Yamaha TRB-5P; Sandberg California TM2 5 str.; Lakland Skyline 55-02 Deluxe; Fender Jazz Bass (US 1976); Fender Jazz Bass Fretless; EBS Gorm 350 (2x10"); EBS Neo Drome 150 (1x12"); EBS Microbass II Preamp/DI Box
http://www.monantes.cz/
http://www.tombowling.cz/
0 xLajků:

16

Tak přesně proto si myslím, že zákonem daná povinná záruka je zlo...

A=A
0 xLajků:

17

Hele ale tak zas když se podíváš na první příspěvek:

Lukáš napsal:

Tak sem sundal struny a trochu povolil výztuhu. Když sem jí ale začal (s citem!) utahovat,ozvalo se nepatrné prasknutí. Poté jsem zjistil,že se ten šestihran volně protáčí.

tak musíš uznat, že tohle JE důvod k reklamaci. Prostě vada materiálu. Problém je v tom, že v ČR se tě snaží každej vojebat, kdykoliv mu dáš jen trochu záminku. Což by tady bylo právě zmínění, že si to doma šteloval sám...

0 xLajků:

18

kurcatovium napsal:

Problém je v tom, že v ČR se tě snaží každej vojebat, kdykoliv mu dáš jen trochu záminku.

Vystihnul jsi to úplně přesně...

A=A
0 xLajků:

19

kober napsal:

Na druhou stranu prodejce to tlaci k tomu, aby neprodavali sunty, kde se jim z 10 prodanych nastroju 6 vraci kvuli vade a, b, c...

Nějaký Fendery...
Nějakej pedalboard s hromadou českých (i nečeských) výrobků, Hocke Blues 18 + 10/12" bedna (CZ/CZ)
0 xLajků:

20

D.a.l.i napsal:
kober napsal:

Na druhou stranu prodejce to tlaci k tomu, aby neprodavali sunty, kde se jim z 10 prodanych nastroju 6 vraci kvuli vade a, b, c...

Namísto toho prodávají zboží s projektovanou životností 2,1 roku.

A=A
0 xLajků:

21

Když už je tu řeč o výztuhách krku. Tak teď se mi dostal do ruky Squier Jazz bass a má strhlý závit  v matce na utahování krku (ten kousek kovu se kterým se otáčí pomocí imbusáku) smile .

Tak se chci zeptat jestli nevíte kde by se dal sehnat v čechách, nebo případně celá výztuha? Narazil jsem na to zatím jen na stránkách obchodu pana Sivčáka ( http://www.sollerguitars.com/ ).

Bass: Fender JB MIJ, Stagg JB - Reverse, Jolana - Galaxis
Apec: SWR SM-400, GK 410 SBX
Efekty: BOSS ODB-3, BOSS GEB-7, Marshall -Jackhammer, Digitech - Digidelay
0 xLajků:

22

kober napsal:

To by se asi ani NASA nepovedlo udělat aby daná věc s velkou pravděpodobností vydržela přesně 2,1roku i kdyby přesně věděli provozní podmínky smile

NEUSER Courage-fretless 6str (1991) ,   FENDER American Standard Jazz Bass (2012),  CORT A5 - EMG pickups,      Dundeeho - Jazz Bass smile
David Eden WTX-260  ,   SWR Goliath 2x10 (x2),  HOCKE BN110
0 xLajků:

23

Dunde.e napsal:

kober psal(a):

To by se asi ani NASA nepovedlo udělat aby daná věc s velkou pravděpodobností vydržela přesně 2,1roku

no vidíš - NASA by s tím podle tebe měla problém, ale výrobci spotřební elektroniky to už zvládli... teda aspoň já mám takovou osobní zkušenost sad

Bacchus, MarkBass, Soundelirium, efekty, pedály, krabičky, synťáčky, samplery, pružiny
0 xLajků:

24

Tak oni to tak přesně neplánují. Je to nastavený na 2 roky se střední chybou 3 měsíce. Takže něteří šťastnější to ještě stihnou reklamovat, jiným se to podělá až po záruce. Tohle je holt byznys... ;-)

0 xLajků:

25

Ondar87 napsal:

Když už je tu řeč o výztuhách krku. Tak teď se mi dostal do ruky Squier Jazz bass a má strhlý závit  v matce na utahování krku (ten kousek kovu se kterým se otáčí pomocí imbusáku) smile .

Tak se chci zeptat jestli nevíte kde by se dal sehnat v čechách, nebo případně celá výztuha? Narazil jsem na to zatím jen na stránkách obchodu pana Sivčáka ( http://www.sollerguitars.com/ ).

U nas ma napr. Hudebniny Skotnica naprosto běžně na pultu, jinak obejit kytarare.

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

26

hofa napsal:

ale výrobci spotřební elektroniky to už zvládli

protot to je spotřební elektronika má to vydržet dva roky a pak si máš koupit tu věc znova

je zajimavý, že mam doma přes třicet let starou jolanu vyztuhu sem utahoval povoloval, šlo to hodně z tuha žádnej cit sem nepoužíval a funguje, takže nasart na čínskej jazzbass a poslat jim ho z5. jinak ten samej nástroj jako má lukáš sem teďka vomrkával v semilech v hudebninách, zpracování špatný, atd, ale ve výsledku to docela hraje....a krutě padá na hlavu.

0 xLajků:

27

girzi napsal:

je zajimavý, že mam doma přes třicet let starou jolanu

Je zajímavý, jak v poslední době stojí všechno jaksi za houby, myšleno kvalitou ve smyslu trvanlivosti...mě se zdá že nedělám nic jinýho než hledám záručáky...bez ohledu na značku či pořizovací cenu zboží

Lakland  JO5, Fender precision elite (1983), Ibanez ATK 305, Cort GB 75JJ, Crafter pětka akustická
Aguilar ag700+sl 410
K volšovým rukám volšový tělo!
0 xLajků:

28

koupil sem si nedávno mptrojku za 380Kč u číňana, je to sice nemnoho blejskauvek, ale mptrojka je nahovno (kopie ipodu nano, baterka tomu vydrží 20min a tlačítka upadly třetí den, občas to nehraje a když to hraje tak se to nedá poslouchat), takže to levnej kup moc nebyl...

neni to spotřební elektronika, ani elektronika... ikdyž u nástrojů se nedá říct že by pravidelně po dvou letech byli nahovno...

0 xLajků:

29

girzi napsal:

je zajimavý, že mam doma přes třicet let starou jolanu vyztuhu sem utahoval povoloval, šlo to hodně z tuha žádnej cit sem nepoužíval a funguje

Ja zas mam s jolanama opacnou zkusenost. Rukama mi jich proslo asi 5 z toho 3 mely problem s vyztuhou

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

30

Problém je,že s tou reklamací to mám docela z ruky (páč jsem to kupoval u Focuse v Meziříčí),asi jim zkusím brnknout a nějak se s nima domluvit.. zkusím to vyreklamovat,dělat blbce atd.. podle mě by to fakt takhle skoro samo od sebe prasknout (povolit) nemělo. Už jsem myslel,že jí dám do inzerce na náhradní díly smile jestli by to teda mělo nějakej smysl..

0 xLajků:

31

girzi napsal:

ikdyž u nástrojů se nedá říct že by pravidelně po dvou letech byli nahovno...

To ne, většina nástrojů je nahouno už první den. Pokud teda zrovna nestojí 60 klacků. Ale ani tam si č'ek není jistej. smile

pipa napsal:

Je zajímavý, jak v poslední době stojí všechno jaksi za houby, myšleno kvalitou ve smyslu trvanlivosti...mě se zdá že nedělám nic jinýho než hledám záručáky...bez ohledu na značku či pořizovací cenu zboží

Sice jsem mlaďoch, ale tenhle globální úpadek kvality už jsem velmi stačil postřehnout. Nejen nástroj a příslušenstív, ale i auta (proto mám 21 let starýho Saabíka), potraviny, no prostě všechno. A důvod? Všichi čím dál víc bažej po penězích, a tak se skoro všechno přesouvá na Dálnej Východ, nebo se to prostě šidí bez ohledu na místo produkce. Sorry, nic novýho..
Právě proto si myslim, že by právě v této době mohl mít velkej úspěch blázen, kterej by se v nějakym odvětví soustředil na kvalitu. Někde už to lze postřehnout...

0 xLajků:

32

http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2008060102

Nějaký Fendery...
Nějakej pedalboard s hromadou českých (i nečeských) výrobků, Hocke Blues 18 + 10/12" bedna (CZ/CZ)
0 xLajků:

33

D-Fens ruluje, jako vždycky smile

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

34

Dan napsal:

Sice jsem mlaďoch, ale tenhle globální úpadek kvality už jsem velmi stačil postřehnout. Nejen nástroj a příslušenstív, ale i auta (proto mám 21 let starýho Saabíka), potraviny, no prostě všechno. A důvod? Všichi čím dál víc bažej po penězích, a tak se skoro všechno přesouvá na Dálnej Východ, nebo se to prostě šidí bez ohledu na místo produkce. Sorry, nic novýho..

Já s tímhle dramaticky nesouhlasím. Kupuj si věci za stejné peníze, jako stály před dvaceti lety a s tou kvalitou to nebude tak hrozné. Jenomže dneska si můžeš totéž dovolit za zlomek tehdejší ceny.
Za mého mládí stálo kilo šunky kilo. Dneska stojí kilo šunky dvě kila. Nominálně je 1 Kčs z roku 1989 nejméně 6 Kč dnešních. Ale lidi místo toho, aby si buď kupovali šunku za šest set, nebo byli rádi, že je třikrát levnější, tak pindaj, že stojí dvakrát tolik a je hnusná.
A pro basy platí totéž - v 60. letech odhaduju, že takový jazz bass stál kolem 300 dolarů. To je dnešních 2000 dolarů. Za ty peníze je dneska taky slušný jazz bass (prakticky všechno kromě Custom Artist a Custom Shop), zároveň si ale můžeš koupit mexiko za 450 dolarů a Dimavery za 100.
To že lidi bažej po penězích je dobře, díky tomu si žijeme tak jak si žijeme a máme možnost si vybrat.

A=A
0 xLajků:

35

... Kober,  hezky !!!!!  +1

YamahaTRB6P
DunlopSteel
Spectraflex Cable
AquilarTLC
0 xLajků:

36

kober napsal:

A pro basy platí totéž - v 60. letech odhaduju, že takový jazz bass stál kolem 300 dolarů. To je dnešních 2000 dolarů.

richo5 napsal:

...ale vy jste panove zapomeli ze USA neni CR a tudiz mi ten pomer 1:6 moc nesedi

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

37 Naposledy upravil: kober (29. 01. 2009 08.57:31)

spider napsal:
kober napsal:

A pro basy platí totéž - v 60. letech odhaduju, že takový jazz bass stál kolem 300 dolarů. To je dnešních 2000 dolarů.

richo5 napsal:

...ale vy jste panove zapomeli ze USA neni CR a tudiz mi ten pomer 1:6 moc nesedi

Samozřejmě jsem použil toto a zaokrouhlil dolů, protože jsem nějakého takového chytráka čekal. Dolaru ten sedminásobek trval padesát let, ale je to tak - koneckonců na to stačí průměrná inflace něco málo přes čtyři procenta.

A=A
0 xLajků:

38

Malá poznámka: jaké byly platy tehdy a teď? Nebyly náhodou 6x-7x menší, he?... Ten d-fens je dle mýho naprosto přesnej!

0 xLajků:

39

Dan napsal:

Malá poznámka: jaké byly platy tehdy a teď? Nebyly náhodou 6x-7x menší, he?... Ten d-fens je dle mýho naprosto přesnej!

Ano a platy dokonce rostly rychleji než ceny, a to o dost. Ale tvrdím, že za stejné reálné peníze jako dříve dostane člověk kvalitu (kterou nemyslím pouze životnost a technologické zpracování) zhruba srovnatelnou s tím, že má více možností jít na obě strany, zejména ale níže.

A=A
0 xLajků:

40

K tomuhle tématu jsem četl diskuzi a porovnání cen dnes versus za komunistů a jediná věc,která byla za komančů levnější,byl snad tvrdej chlast a košile big_smile

0 xLajků:

41

Nechci se hádat, ale jestli víš, co znamená inflace, tak má tvé označení "reálné peníze" nulovou vypovídací hodnotu. A jinak v mnoha odvětvích nemáš možnost jít výše, zkrátka připlatíš si maximálně značku, ale nikoliv kvalitu nebo ještě spíše a lépe řečeno POCTIVOST výrobku.

0 xLajků:

42

Lukáš napsal:

K tomuhle tématu jsem četl diskuzi a porovnání cen dnes versus za komunistů a jediná věc,která byla za komančů levnější,byl snad tvrdej chlast a košile

Určitě i základní potraviny a bydlení, to je obecně známo...

Tak to je on přátelé!
0 xLajků:

43

Taky de o to že kvalita a ceny se mění i díky vyvíjejícím se technologiím.
Inflace byla tady i v USA.

0 xLajků:

44

mistergo napsal:

Určitě i základní potraviny a bydlení, to je obecně známo...

Veci co byly dotovany statem ... pak ale realna cena neodpovidala cene prodejni ...

0 xLajků:

45

každopádně mi míň vadí rohohlik u kterýho hodnota neodpovídá ceně a je levnej, než rohlik kterej je drahej, ale má správnou cenu....

no a zemědělství je dotovaný i teď,  v celý evropě

0 xLajků:

46

girzi napsal:

zemědělství je dotovaný i teď,  v celý evropě

No, to sice je, ale jak ... Proč myslíš, že tu žereme vepřový z německa?? Čeští zemědělci chcípají.

0 xLajků:

47

no dyť jo, je to celý zkurvený...drahý jídlo to je špatný, to dojde každýmu no a řešej to tim , že dotujou zemědělství, no ale když někde dotujou víc, než jinde tak to pak dopadá tak jak to dopadá

0 xLajků:

48

girzi napsal:

každopádně mi míň vadí rohohlik u kterýho hodnota neodpovídá ceně a je levnej, než rohlik kterej je drahej, ale má správnou cenu....

kurcatovium napsal:

No, to sice je, ale jak ... Proč myslíš, že tu žereme vepřový z německa?? Čeští zemědělci chcípají.

girzi napsal:

no dyť jo, je to celý zkurvený...drahý jídlo to je špatný, to dojde každýmu no a řešej to tim , že dotujou zemědělství, no ale když někde dotujou víc, než jinde tak to pak dopadá tak jak to dopadá

Nejdriv semchtel reagovat ekonomickym rozborem, ale pak sem se zasekl. konec OT

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

49 Naposledy upravil: clifford (10. 06. 2009 09.30:23)

nazdar vyuzivam tuto temu...na jolane superstar sa mi ztrhol zavit na vyztuhe a neviem co teraz s tym, co by ste poradili?

0 xLajků:

50

vymenit vyztuhu wink nic jineho asi nema snysl podnikat. Bohuzel u jolan to je vicemene standart, z asi 5 jolan co sem kdy drzel v ruce mely 4 strzenou vyztuhu. Nektere basy maji vyztuhu s vnejsim zavitem a tam se pak da uvazovat o prerezani zavitu. Jine basy zasemaji vyztuhu udelanou tak, ze pokud je povolena da se vytahnout bez rozparani krku. Ale ani jedno neni pripad jolany. Takze novy krknebo vymena vyztuhy

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

51

a ako tu vyztuhu vymenim? to musim cely hmatnik dat dole?

0 xLajků:

52

jestli nejseš jolanofil, tak bych to normálně zahodil -> musí se sundat hmatník

0 xLajků:

53

jolanofil ani nie som, ale je mi luto gitaru zahodit...skor by som ju asi mohol predat dakomu, kto je "jolanofil" , nejaky zberatel ktory by si ju dal dokopy asi..lebo dat dole hmatnik sa bojim..

0 xLajků:

54

Tusim Jolana nema skunk stripe, cili, ano, hmatnik dolu. U jolan je to o to horsi, ze hmatnik je pomerne tenoucky. Existuje urcita sance ze nahratim hmatnik povoli a jde sundat, ocistit a znovu pouzit. druha moznost je profrezovat se k vyztuze z duhe strany a tzv. skunk stripe vytvorit po vlozeni nove vyztuhy. Znamena to ale refinish celeho krku, cili lakovani

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

55

spider napsal:

tzv. skunk stripe vytvorit po vlozeni nove vyztuhy

Jen pro info, ten skunk stripe se pak dela z jednoho kusu dreva, nebo z nejake nalisovane rezanky? Asi teda z jednoho, coz klade docela naroky na presnost vyfrezovani diry + vytvoreni toho ocasu...

Nějaký Fendery...
0 xLajků:

56

na to si moc teda netrufam...skor.. nechcel by tu ktosi kúpit tu basu? :-D opraviť sa to bojím a zahodiť mi ju je ľúto, je to slušná gitara, na rozdiel do mojej novej "masiny" jazz bass kopie made in ČĽR neprepadáva na hlavu smile radšej nech ju kúpi dáky maniak čo si to opraví a gitaru využije..

0 xLajků:

57

Asi to bude lepší hodit i do inzerce, myslím že se určo někdo najde:-)

G&L L-2000 1984
GK 400RB 1993, Soundelirium PapaMobile 2x10
DOD FX-100 Pedalboad: Boss ODB-3 - Ibanez PD-7 - (DOD FX72) - Warwick RockTuner PT2 - Kokot Kompresor
Aji já mám profil! Sækədʒəwiːə
0 xLajků:

58

D.a.l.i napsal:

Jen pro info, ten skunk stripe se pak dela z jednoho kusu dreva, nebo z nejake nalisovane rezanky? Asi teda z jednoho, coz klade docela naroky na presnost vyfrezovani diry + vytvoreni toho ocasu...

frezovani neni az takovy problem, musi se udelat treba z preklizky vodici box pro frezu a krk do nej precizne na stred usadit (ostatne temer veskere frezovani se deje s pomoci pripravku a sablon, s vyjimkou pouze u klenuteho topu. Skunk je celkem jedno z ceho se udela, ale samozrejme rezanka bude vizuelne chaba....presnost neni problem pokud mas slusnou pilu a frezu. Otazka je zda soudruzi usadili vyztuhu presne na stred.

clifford napsal:

na to si moc teda netrufam...skor.. nechcel by tu ktosi kúpit tu basu? :-D opraviť sa to bojím a zahodiť mi ju je ľúto, je to slušná gitara, na rozdiel do mojej novej "masiny" jazz bass kopie made in ČĽR neprepadáva na hlavu smile radšej nech ju kúpi dáky maniak čo si to opraví a gitaru využije..

Mno, jednu superstarku s ruplou vyztuhou uz mam.... a nestoji to podle me za tu praci....

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

59

tak sa mi podarilo nakoniec tam tu maticu naskrutkovať, zatiaľ to drží...takže basa je v poriadku opäť :-)

0 xLajků: