1

Téma: Kloppmann pickups

ahoj, byl jsem před týdnem v jednom boutique krámu za Norimberkem... viděl jsme na vlastní oči přes 30 masterbuildů od fendera (bohužel jen kytary) a měl v ruce jednu ze 3 custum bass co udělal fender pro Sira Paula:-) ale zpátky k tématu... Hrál jsme tam na strata Kloppmann s úžasnejma Kloppmann snímačema... moc lepších stratů jsem neslyšel. Sada snímačů Kloppmann na jazzbasse od nich stojí 300eur. Nemáte s nima někdo zkušenost. p.Kloppmann mi je nechce půjčit na zkoušku, což chápu...a 300 eur když jsem to nikdy neslyšel se mi hned dávat nechce.

www.vasekvavra.cz
www.privateearthquake.com
Aguilar DB750 + 2x GS112 + Aguilar ToneHammer 500 + Bergantino NV610 + 1966 Ampeg B15N + Tech soundsystems 4x12
orig. 1964 Fender jazz bass from Bones Hillman from Midnight Oil, orig. Fender jazz bass 1964 CAR, orig. 1961 Fender precision Dakota red
Jurkovic fretless
0 xLajků:

2

Re: Kloppmann pickups

Hodne pochybuju ze nekdo mel ci slysel, ale otazka je proc nechce pujcit. Napr snimace ktere osazuje Sandberg, tedy Delano, ti za malou uplatu vyrobi snimac jakykoliv, s jakymkoliv potiskem......nevane vitr treba odtud ? Snimace jsou to vyborne, vyrabene v nemecku....

A nebo chystas pudu pro dalsi ze svych bazarovych prodeju ? wink

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

3

to ne tenhle chlap si to dělá opravdu sám a pohybuje se v tom už velkou řadu let... nutno říct že ty strat snímače zněli opravdu fantasticky a úroveň spracovní samotné kytary bylo na špičkové úrovni. za stránek vyplývá že se specializuje hl. na snímače a ne na výrobu nástrojů takže sem měl štěstí že sem si mohl vyzkoušet i kytaru...
např. basy ale nedělá vůbec... snímače ale ano. opravuje i "mrtvé" vintage snímače - prostě něco jako Curtis Novak ale v německu. Jinak snímače od Curtise taky špička...
No nic... ještě chvíli nad tím budu bádat a pak je stejně koupím:-)

www.vasekvavra.cz
Aguilar DB750 + 2x GS112 + Aguilar ToneHammer 500 + Bergantino NV610 + 1966 Ampeg B15N + Tech soundsystems 4x12
orig. 1964 Fender jazz bass from Bones Hillman from Midnight Oil, orig. Fender jazz bass 1964 CAR, orig. 1961 Fender precision Dakota red
Jurkovic fretless
0 xLajků:

4

link:
http://www.kloppmann-electrics.de/

www.vasekvavra.cz
Jurkovic fretless
0 xLajků: