1

Téma: Tohle tělo+krk z meho PB?

Čau lidi potřeboval bych vědět jestli na tohle tělo půjde přidělat můj krk z Apollo PB.Podle obrázku vidím že díry nepasují, lze to převrtat? je to inzerát z hudebnibazar.cz. Na dotaz co je to za basu mi došlo:"Tělo pochází ze čtyřstrunné basy, kterou měl vyrobit  kytarář. Já jsem ji koupil od známého basáka, takže informace mám zprostředkovaně od něho. Asi měl pravdu neboť na hlavě byly iniciály BL. To  výrobci-kytaráři dělají, například Furch má na hlavách iniciály JF, Krajíček KK, atd.... Snímače jsou bez jakéhokoliv označení.  Protože jsem si na nástroj díky nešťastné "havárii" ani nezabrnkal, nemohu podat  informace z vlastní zkušenosti. Vím jenom, že má mít každý snímač vlastní hlasitost a nejnižší potenciometr má být tonová clona. ". Přikládám fotky http://ulozna.soulslavers.com/soubory/paparatzzi-180109-213345-408542.jpg

http://ulozna.soulslavers.com/soubory/paparatzzi-180109-213459-dsc00250.jpg1.jpg
Tak co lidi pujde to?Dik moc

G&L L-2000 1984
GK 400RB 1993, Soundelirium PapaMobile 2x10
DOD FX-100 Pedalboad: Boss ODB-3 - Ibanez PD-7 - (DOD FX72) - Warwick RockTuner PT2 - Kokot Kompresor
Aji já mám profil! Sækədʒəwiːə
0 xLajků:

2

Re: Tohle tělo+krk z meho PB?

zasadit krk jde do vseho, jen zvaz jestli to stoji za to... spis nez od zahadnyho kytarare B.L. bych rek ze je to telo z nejaky laciny basy. je to blbe videt, ale nejsou v rezu v kapse tela vrstvy preklizky?

0 xLajků:

3

Díry jsou detail. Jde o to, jestli bude sedět a taky o to, jestli je to správná délka.

0 xLajků:

4

taky si nemyslím že je to výrobek kytaráře, bude to nějaká bouda. A kde že je to označení? Ty k tomu máš i původní krk?
V tom výfrezu je co, tmel, nebo zbytek nějakého štítku?
Pokud jde o usazení krku, tak usadit jde v podstatě kdekoliv, ale můžeš narazit na několik problémů (šířka, ale hlavně hloubka výfrezu) a tam si bez "stolařiny" nepomůžeš,

Lakland  JO5, Fender precision elite (1983), Ibanez ATK 305, Cort GB 75JJ, Crafter pětka akustická
Aguilar ag700+sl 410
K volšovým rukám volšový tělo!
0 xLajků:

5 Naposledy upravil: Paparatzzi (19. 01. 2009 14.52:45)

Tak teď z toho začínám mít taky nějaký divný pocit..Když na to tak koukám tak se mi zdá že tam tu překližku taky vidím:( Mám to bez krku..Takže řikáte za 1100 nebrat?

G&L L-2000 1984
DOD FX-100 Pedalboad: Boss ODB-3 - Ibanez PD-7 - (DOD FX72) - Warwick RockTuner PT2 - Kokot Kompresor
0 xLajků:

6

Wexx napsal:

jestli je to správná délka

to je taky fakt. jestli mel krk treba 24 prazcu a krk z PB ma 20 nebo 21, tak abys nemusel kobylku posouvat az nekam buhvi kam mimo telo.

0 xLajků:

7

No tak hoši teď sem z toho jelen:) Tak můj krk má 2o jenže co ta předtím že? Chjop tak to se na něj asi vyprdnu i když se mi strašně líbí

G&L L-2000 1984
0 xLajků:

8

nejde mně teda moc do hlavy proč dává pryč jen tělo-neboli proč tam nenechal i kobylu a krk samotnej (ikdyž teda zlomenej nebo co) že by zřejmě kvůli identifikaci...hmhm

SWRista
EPIPHONista
INFINITY numetal czech band
PIGSLAP czech groove metal
0 xLajků:

9

No prý mu spadla ze stojanu a krk se pry zlomil u hlavy..Kobyla by se taky sikla tak ted nevim esi se my oplati spis sehnat nejake funkcní snímače nebo to risknout,,,Chjo

G&L L-2000 1984
0 xLajků:

10

Jeho první e-mailová odpověď  je tato:Zdravím.Tělo je mimo malého ťukance, který není vidět v naprostém pořádku. Basu
# jsem vyloudil na známém basákovi a bohužel jsem si na ni ani nezahrál, protože
# jsem ji jeden den přivezl, dal do stojanu na zkušebně, že na ni budu na zkoušce
# hrát a když jsem druhý denpřišel, ležela na zemi - sklouzla ze stojanu na
# koberec, ale hlavu si rozbila o složené stojany. Praskla mezi mechanikami. Byl
# to šok, protože nástroj nebyl zrovna levný. Proto prodávám, aby mi to
# nepřipomínalo tuto smutnou historku. Je to čtyřstrunná basa s nádherným
# nepoškrábaným lakem. Protože vím, že nový majitel bude muset něco investovat,
# prodávám za zlomek původní ceny nástroje a levněji ,než se prodávají holá těla
# bez elektriky. Cenu kterou bych chtěl je možné licitovat, ale měla by být někde
# mezi 1100,- až 1500,- Kč.

Z tohoto sem toho  moc nepochopil:(

G&L L-2000 1984
0 xLajků:

11

mno ta fotka slzena ze tri mi pride taky takovy divny, ses si jistej ze neni na kusy spis to telo?

0 xLajků:

12

Tak se omlouvám fotka se mi blbě stáhla teď sem to tělo našel i na aukru http://aukro.cz/item532891139_telo_z_baskytary.html

G&L L-2000 1984
0 xLajků:

13 Naposledy upravil: kurcatovium (19. 01. 2009 16.49:57)

Na mě to působí jako tělo ze shitkové basy zn. Alba... (jednu dobu se prodávaly na aukru za cca 1900Kč)

Ten prodejce bude už nějakej strejc, prodával jsem mu futrál na basu a přijela jeho dcera, věk cca kolem 20, docela pěkná...
Jeho email taky nepůsobí zrovna nejdůvěryhodněji. Takže podle mě buď pořádně neví co prodává, nebo je to podnikavá svině.

často kladené dotazy: FAQ
něco o mně: Kurca Tovium
0 xLajků:

14

je to na... no takovejch 99% preklizka. za 1000 spis kup snimac do apola... tohle jsou vyhozeny penize.

0 xLajků:

15

Ty maily se mi taky nějak nezdají tak sem mu napsal esi je schopen mi říct kde se vypařila kobyla a esi může nafotit i krk a budeme v tom mít jasno, aspoň doufám

G&L L-2000 1984
0 xLajků:

16

Tak dorazila mi odpověď: Zdravím, Krk již prošel smrtí žehem v kotli ve sklepě. Jsem přesvědčen, že by to slepit šlo, ale určitě by to nedrželo, bylo to prasklé mezi mezi mechanikami, tam, kde je největší tah. A v tom vzteku jsem ho hodil do kotle. Teď mě to trochu mrzí, možná by se to někomu zadarmo hodilo. Kobylu ze mě vyloudil sousedovic kluk , že ji vymění na své base, kde měl nějakou hroznou rezavou. Ale podobný typ se dá koupit na www. muzikant.cz za 149,- , nebo lepší za 281 Kč. Takže tělo je skutečně jenom tak jak je vyfoceno.

G&L L-2000 1984
0 xLajků:

17

Tak při takovémhle vyjadřování bych nevěřil ani pozdrav... Celý to pěkně smrdí.

Za litra máš z druhý ruky do precisiona parádní snímač.

0 xLajků:

18

Jo tak to s tebou souhlásím všechno mi připadá takové zamlžené, je to krajně podezřelé takže ho s takovým přístupem kašlu..Dík za spolupráci. Kouknu po těch snímačích

G&L L-2000 1984
0 xLajků:

19

No našel sem na hudebnibazar.cz snímače z japonského jazz basse za 700 Kč..Ale mam pocít že ten jeden singl budu sedět přesně ale ten druhý místo toho půleného asi ne že? Kdyby ho tam nějaký kytarář vyříz a ty díry se překrily pickguardem tak to vadit nebude..Co myslíte?

G&L L-2000 1984
0 xLajků:

20

Myslím, že to je docela zbytečný zásah. Spíš bych se podíval po zvlášť kobylkovém singlu a zvlášť p snímači. Anebo některé firmy nabízejí už takovéhle sety.

něco jako toto: http://cgi.ebay.com/DiMarzio-DP126BK-Mo … 7C294%3A50
I když to už je trochu dražší...

0 xLajků:

21

kurcatovium napsal:

Ten prodejce bude už nějakej strejc, prodával jsem mu futrál na basu a přijela jeho dcera, věk cca kolem 20, docela pěkná...

Ale tak kdyby prijela zas ta jeho dcerka...za litra uz dneska k**** jentak nesezenes big_smile

CEILIN KAT IZ WATCHIN U MASTERBATE
0 xLajků:

22

OK napsal:

Ale tak kdyby prijela zas ta jeho dcerka...za litra uz dneska k**** jentak nesezenes

nakonec kdoví jaký tělo bylo za ten litr myšleno....:D

No jako inzerát je to pěknej,ale ten příběh by se hodil do sekce vtipy - basa spadne ze stojanu a zlomí si krk,šmarja to ten stojan měl na skříni nebo co...:) eště by mně teda zajímalo,jestli ten krk letěl do kotle i s mechanikou,nebo ji taky vymámil sousedovic klučina?

SWRista
EPIPHONista
INFINITY numetal czech band
PIGSLAP czech groove metal
0 xLajků:

23 Naposledy upravil: kurcatovium (20. 01. 2009 13.27:53)

Přesně tak... Nakonec se ukáže, že je to obchodník bílým masem. :-D
A basa je jeho klícka, kde nechává ty svoje těla a když jedno spadlo ven, tak si zlomilo krk. Tak radši důkazy spálil...
Protože je podnikavec, tak dokonce začal i v oboru zoo. Takže sousedovic "klučinovi" prodal jednu pěknou kobylku.

0 xLajků:

24

Taky si říkám že z toho sepíšu pohádku a bude z toho bestseller:lol: Ty dimarizia vypadaji dobre, urcite to hraje lip nez ty narezle sunky co tam mam ted. Netusite na kolik tak vyjde ta cesta z ebaye ke mne domu???Dik lidi nebyt Vas tak uz to telo mam....:( Chjo tez naletim kazdemu vychcankovi. Si tak rikam ze sem nekdy videl podobneho stagga:)

G&L L-2000 1984
0 xLajků:

25

Pošta by v případě snímačů mohla být celkem málo, cca 15-20 dolarů. Taky záleží na prodejci, u některých možná i míň...

0 xLajků:

26

Sry ze se jeste ptam.. K tem snimacum. Singl se kupuje normalne a jak to je s tim pulonym singlem. Je to proste jeden snimac nebo se prodavaji ty dve pulky zvlast? Dik videl sem totiz i ty pulky a ted v tom mam bordel

G&L L-2000 1984
0 xLajků:

27

jako pulku delenyho snimace? to snad ne. kupuje se vcelku. u singlu nezapomen koupit ten ke kobylce, je (ne vzdycky, ale vetsinou) sirsi nez ten ke krku...

0 xLajků: