Ahoj,
takže zesilovač jsem nakonec vybral QSC (více o tom v tomto příspěvku. Teď mám jednu otázku, a předem se omlouvám za to, že je určitě triviální, ale pramení z toho, že jsem nikdy stereo zesilovač neměl... Otázka tedy zní: oba kanály jsou samostatný zesilovač, takže se nemusím ohlížet na to, jaký box zapojím do druhého kanálu (myslím impedanci boxu)?
A ještě jedna otázečka by byla: budu používat box 2x15' jako "subwoofer" k boxu 4x10'. Jak byste mi doporučili to zapojit? V boxu jsou dva repro eminence 4ohmy. Bude lepší zapojit je do dvou ohmů pro větší výkon, nebo do osmi a nechat víc vybudit koncák?
A ještě poslední otázka: ten box má dva vstupy, šlo by to zapojit tak, že by jeden vstup byl 2ohm a druhej vstup 8ohm? Pokud ano, a nějaká dobrá duše by mi to nakreslila, byl bych jí velice zauzlován. Nejsem na tohle zrovna odborník, ale jako jediné možné zapojení mi vyšlo buď 2ohmy paralelně nebo 8ohmů sériově, opravte mě, pokud se mýlím:-)
"Dávej pozor," varovali ji. "S kýmkoliv z nich bys přivedla na svět děti s prasečím ocasem."
Soundelirium Club #4
Flatwound Club #6
JB, PB, G&L, bezpražce, nějaké ty basy...
Fender TBP1 -> Warwick Hellborg SP 250 -> Hellborg Club & Lo Cab, Soundelirium HPF v2 & The Germ, spousta krabiček