1 Naposledy upravil: noomak (14. 01. 2009 16.43:11)

Téma: Tech 21 RBI preamp

Zdar, plánuju, že koupím tenhle rackový preamp, hrál nebo hrajete na to někdo? Co z toho jde dostat? A ještě jedna věc, má to input 1 na přední straně -20 dB, nebo jde ztlumit jen ten zadní??? Dík moc za odpovědi.   http://www.tech21nyc.com/rbi.html

0 xLajků:

2

Re: Tech 21 RBI preamp

No jéjé...bohužel teď nemám čas se rozepsat. Před půl rokem jsem to prodával. Ohledně toho -20 jde myslim ztlumit jen ten zadní, ale nejsem si stopro jist.
Je to výbornej preamp, ale chybí mu dynamický náběh tónu, chybí mu živost. Když se podíváš pak na vlny co z toho lezou, tak to není úplně zázrak. Ale pouze pokud to budu brát relativně k "lepším" předzesilovačům. Ve zkratce je to skutečně kvalitní, odolný preamp, který nezklame a nepodrazí tě.

CEILIN KAT IZ WATCHIN U MASTERBATE
0 xLajků:

3

tak až budeš mít čas, tak se klidně rozepiš :-)

0 xLajků:

4

Taky jsem o koupi uvažoval, ale nakonec jsem se na to vykašlal a šetřím na basu. Jinak ptal jsem se v musiccenter na "lepší cenu", tak ji tam stanovili na 8302,- (bez slevy přes 11tisíc) tak ti dávám info aspoň o tomhle..:)

SWRista
EPIPHONista
INFINITY numetal czech band
PIGSLAP czech groove metal
0 xLajků:

5

Hrb napsal:

Taky jsem o koupi uvažoval, ale nakonec jsem se na to vykašlal a šetřím na basu. Jinak ptal jsem se v musiccenter na "lepší cenu", tak ji tam stanovili na 8302,- (bez slevy přes 11tisíc) tak ti dávám info aspoň o tomhle..:)

jj, dík, u Thomanna ho mají za 78OO, takže mi to na guitarshopu dají možná ještě levněji, nebo to vezmu u toho Thomana,

0 xLajků:

6

noomak napsal:

u Thomanna ho mají za 78OO

a díval ses přes německou verzi,je to tam prej nějak rozdělený-když nastavíš anglickej jazyk,tak ti to píše trošku jinačí ceny (předpokládám že britský) Já jsem si to nechal ocenit taky ve srovnání s thomannem. Ale zas je taky možný, že šla cena dolů..:)

SWRista
EPIPHONista
INFINITY numetal czech band
PIGSLAP czech groove metal
0 xLajků: