1

Téma: oprava spadlého komba

Spadlo mi jedno kombo asi z metru a půl. Od té doby hraje dost divně. Třeba hraje ok, a pak se zničeho nic ztiší, občas stačí trochu pootočit čudlíkem na hlasitost. Někdy ne a plnej výkon se zdá už tak nějak nemá. Někdo mi říkal, že to prej jde vcelku snadno opravit, nemohl by mi někdo poradit co s tím?

0 xLajků:

2

Re: oprava spadlého komba

Jestli je to v tom "čudlíku na hlasitost" jak píšeš,tak bude něco s tím čudlíkem smile zkusil bych ho vyměnit,popř. jenom prostříknout dráhu potenciometru přípravkem na to určeným,teďka nevím jak se to jmenuje. Ale spíš to bude chtít vyměnit a zkontrolovat víc věcí (součástky apod..),protože ten pád mohl zapříčinit i jiný neduhy.

0 xLajků:

3

a nebo s nim hodit ještě jednou ale na druhou srtanu :-D dones bych to k někomu kdo tomu rozumí a ten řekne co a jak případně to udělá....

0 xLajků:

4

A kde se dají ty náhradní součástky třeba koupit? Popřípadě existuje někde v Praze nějakej rozumnej servis na podobný věci? Každopádně díky za odpovědi.

0 xLajků:

5

potenciometry (to je ten čudlík) prodávaj norm. v hudebních nástrojích

Jack Pampero Workingman Traynor & Soundelirium
0 xLajků:

6

nebo spíš v každém elektru kde prodává ty malé součástky s ruzným počtem nožiček smile . Kdyžtak každá tele nebo radio opravna ti to opraví, není nutné hledat vždy jen hudebniny atd. Kombo je jednoduché zařízení a ten kdo se umi vrtat v televizi to zvládne v pohodě.

NEUSER Courage-fretless 6str (1991) ,   FENDER American Standard Jazz Bass (2012),  CORT A5 - EMG pickups,      Dundeeho - Jazz Bass smile
David Eden WTX-260  ,   SWR Goliath 2x10 (x2),  HOCKE BN110
0 xLajků:

7

Tak díky, snad to nějak pořešim.

0 xLajků: