1

Téma: Ibanez BTB 675

http://kytary.cz/ibanez-btb-675-nt/9850 … 58:0:0:1:0

Tak co na nu hovorite? Oplati sa? Hladam nejaku 5ku na tvrdsi styl a tato sa mi celkom pozdava. Je to vyssia rada, tak by uz mohla byt trosku na urovni zvukovo, aj spracovanim...  Ma s nou niekto skusenosti?

0 xLajků:

2

Re: Ibanez BTB 675

Já nevím, ale těm moderním Ibanezům moc nevěřím. Zkusil bych se podívat spíš třeba po nějakém MTD nebo nějakou starší Peavey (ideálně Cirrus) ;-)

často kladené dotazy: FAQ
něco o mně: Kurca Tovium
0 xLajků:

3

.. já jsem ji v rukách nikdy neměl(ibadnes btb) a ani nikdo z mého okolí ji nemá tak nevím, popis je velice lákavý teda pro někoho asi.. materiály by mohly být v pořádku zas ale záleží jak a kde to dřevo sušili, těžili, zpracovávali jo jako at se to prkno nerozhodne měsíc po zakoupení schnout a pracovat.. no konstrukce je to spíš asi to co hledá pořádný rocker.. průchozí stavba je fajn, co se mi líbí tak dizajn kobyly že je každá zvlášť bude to mít asi dobrý vliv na vibrace struny a ta elektrika vypadá dobře (BARTOLINI) pokud tam nedali nějáký čínský šit to se občas dělá značkový název vyrobený někde v prdeli a je to pak víme na co.. takže suma sumárum nevím, zajít do obchodu vyzkoušet pořádně!! nenechat se prvním dojmem oblbnout ale zjistit si o tom fakt co nejvíce cena skoro 20.000.- není málo tak at se pak neškrábeš za uchem co stím.Už tu bylo vícekrát jinýma psáno a je to pravda že tato firma je tu dost nadhodnocena a kvalitu je třeba hledat vtéto produkci velmi pečlivě a pozorně co vím tak obstojné byly modely ATK ..... wink

YamahaTRB6P
DunlopSteel
Spectraflex Cable
AquilarTLC
DavidEden WT-550B . EDEN E4X10.V4 -650W
0 xLajků:

4

richo5 napsal:

(BARTOLINI)

jsou to Bartolini MK, čili maj s US Bartolinima společnej jen ten název.

0 xLajků:

5

Chlapi, prave som dostal sialeny napad. Ked nakupujete cez net nastroje, nikdy nemate istotu, ci to bude doby kus, ci bude dobre spracovanie a ci bude piata struna zniet. Je to vlastne macka vo vreci. hmm
Teraz k mojmu napadu. Mal uz niekto z vas tu drzost, objednat si cez net dva rovnake nastroje, vyskusat si ich a potom ten horsi kus do 30 dni bez udania dovodu vratit do webshopu? Je to jedina sanca porovnat dva rovnake nastroje vedla seba v ten isty cas. V hudobninach je velmi mala pravdepodobnost (ak nie ziadna), ze budu mat dva zhodne nastroje naraz...
Ma s tym niekto skusenosti? big_smile

0 xLajků:

6

bych jim to narovinu napsal a řek bych že jim zaplatim poštovný.... a ještě bych jim poslal lahev rumu... no a kdyby měli kecy tak bych to asi udál jaks to napsal.... jinak kytary.cz maj i kamenej obchod někde u nákýho metra v praze tetka nevim kde to přesně je, tak tam bych vlez a vyzkoušet ji tam je možná normálnější, ale spíš mě sere že je tam maj dycky neseštelovaný a to je špatný přijít do obchodu s imbusákem....

a vubec takovýho sraní s ibanezou :-D

0 xLajků:

7

No ved to je pravda, ze nieje rozumne robit taketo machinacie okolo Ibanezy. yikes No pozeram po nejakej5ke a vyzera to tak, ze si ju dam asi "usit" na mieru.

0 xLajků:

8

no však hej DILOSH !!  máte tam na slovensku velmi šikovného majstra SIVČÁKA(SOLLER) Ten ti postaví parádní pětku na celý život, pouvažuj nad tím! tongue

YamahaTRB6P
DunlopSteel
Spectraflex Cable
AquilarTLC
0 xLajků:

9

richo5 napsal:

materiály by mohly být v pořádku

jak říkáš,mohli by...ale nejsou big_smile,nevěřím tomu!!
Za ty prachy se dá pořídit určitě už lepší hranej nástroj,než tato mrdka.Ruce pryč od toho...

0 xLajků:

10 Naposledy upravil: pekelnik (18. 12. 2008 08.56:34)

no a šup,je to tady zrovna když se na to dívám....
http://www.hudebnibazar.cz/img_inz/400463.jpg

Prodám pětistrunnou basovou kytaru Sivčák NDH5 (r. 2002), klenuté tělo, javorový krk, matný lak, hw Gotoh, snímače HB Kent Armstrong (Turza), aktivní elektronika SBS (hlasitost, poměr snímačů, basy/výšky, středy + přepínač freq.), má známky častého používání, jinak v pořádku. Zvuk vhodný spíše do "tvrdších" stylů. Cena 18000,-.

Tel.: 606154430

Region: Praha

Už mu sakra volej!!!!!! tongue

0 xLajků:

11

..kůrníík PEKELNÍKU tomu se říká pomocná ruka -v nouzi poznáš přítele!!! wink DILOSHI neváhej a volej honem ať ti to někdo nevyfoukne!!!!  lol lol tongue

YamahaTRB6P
DunlopSteel
Spectraflex Cable
AquilarTLC
0 xLajků:

12

Uz som kontaktoval Kamila Grebena, (http://www.kamilgreben.sk) tak si ju dam postavit asi unho. V piatok sa asi za nim zastavim. A bude to basa mozno aj na cely zivot big_smile

0 xLajků:

13

... GREBENDER to zní zajímavje, kažopádně dej pak vědět DILOSH co a jak wink

YamahaTRB6P
DunlopSteel
Spectraflex Cable
AquilarTLC
0 xLajků:

14

jj,dej vědět jak se to bude vyvíjet smile

0 xLajků:

15

pekelnik napsal:

no a šup,je to tady zrovna když se na to dívám....
http://www.hudebnibazar.cz/img_inz/400463.jpg

Prodám pětistrunnou basovou kytaru Sivčák NDH5 (r. 2002), klenuté tělo, javorový krk, matný lak, hw Gotoh, snímače HB Kent Armstrong (Turza), aktivní elektronika SBS (hlasitost, poměr snímačů, basy/výšky, středy + přepínač freq.), má známky častého používání, jinak v pořádku. Zvuk vhodný spíše do "tvrdších" stylů. Cena 18000,-.

Mnam mnam mnam... Proc ji dilosh jeste nebere? smile

Nějaký Fendery...
Nějakej pedalboard s hromadou českých (i nečeských) výrobků, Hocke Blues 18 + 10/12" bedna (CZ/CZ)
0 xLajků:

16

No mne sa paci hlavne ten model Lochness V. Ked budem nieco vediet blizsie, tak napisem...

0 xLajků: