Re: Pražský sraz majitelů bas
dobry pivo, dobra spolecnost, proste dobra akce
nekteri pouzivali basu pro me neznamymi zpusoby a jeste jim to hralo
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Koncerty a jiné akce » Pražský sraz majitelů bas
Stránky Předchozí 1 … 5 6 7 8 9 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
dobry pivo, dobra spolecnost, proste dobra akce
Jenich tam byl taky?
Jenich tam byl taky?
Ne. Ale byl tam Funkazin
byl tam Funkazin
áno áno
Este jednou diky Erze, ze sme mohli prenocovat
To si fakt zaslouží ocenění! Erža se o své návštěvy opravdu umí postarat, odebrat v pravý čas brýle atd...
and i am soooo sad i missed you, horny yoko!!!
No tak příště. A taky doufám, že mě vyjdou baslidi.
Bylo to výborný - dobrá atmosféra a rád jsem poznal osobně další lidi z fóra
odebrat v pravý čas brýle atd...
and i am soooo sad i missed you, horny yoko!!!
hehe, s brejlema okem v mozku bysme ho asi missed vsichni
Preqapilo me, jakou ma ten drak vydrz
Jeste bych chtel podekovat Termitovi za par tipu k nastaveni nastroje a
Funkazinovi za vysvetleni Wootenovy linky - fakt si na tom docela zaklada. Diky vam vsem!
nedekuj, a jestlipak uz si to zkousel nastavit?
jinak se me hodne libil zvuk Funkazinovo JB, takhle samotny znel fakt pekne
jestlipak uz si to zkousel nastavit?
Urcite to musim vosefovat. Zel imusaky mam v reichu. Ale to neva. Doma sem uz jen tejden, taxi nejdriv vychytam Carvina
Pár nekvalitních fotek ze srazů
http://ulozna.soulslavers.com/soubory/e … razbas.jpg
http://ulozna.soulslavers.com/soubory/e … raz038.jpg
http://ulozna.soulslavers.com/soubory/e … raz037.jpg
http://ulozna.soulslavers.com/soubory/e … raz033.jpg
http://ulozna.soulslavers.com/soubory/e … raz008.jpg
Hej, pockej. To si namixovala ten posledni s tim predposlednim! Vypadam fakt desne
a nechteli byste udelat nejaky popisky who is who?
at se muzu pokochat tim jak desne Figi vypada
at se muzu pokochat tim jak desne Figi vypada wink
Ten nejvetsi bubak. Ale takhle ja fakt nevypadam. To sem musel bejt uz slusne na kary, pac tady bych se nepoznal.
Vypadam mnohem lip (vobcas).
Na prvni fotce je vlevo Idle a vpravo to vypada na VPX
Na druhy je moje ozrala malickost a vzadu majitel
Na treti je vlevo VPX a Jenich moje rameno a zbytek lidi nepoznam.
Na ctvrty je Nook, Fuit, M3 a ja.
No a jako vrchol (to je vrchol!) Termit.
Pokud sem si nekoho spletl, tak me nekamenujte.
normálně basu takhle vysoko nemám, takhle to měl nastavené Funkazin na sebe...
tak ještě jednou a s popisy :-)
Tak to pivo me dostalo. Sorry Nookovi a Karlosovi, ze sem si je spletl.
To tech fotek teda moc neni.
To tech fotek teda moc neni.
Naštěstí nikdo nenachytal mě
njn, nejsu fotograf-lovec ;-) navíc jsem se tak zaposlouchala, když jsi zrovna hrál......
Jééžiš ten Figi to je mlíčńátko ani se mi nechce věřit že pije alkohol
Jééžiš ten Figi to je mlíčńátko big_smile ani se mi nechce věřit že pije alkohol big_smile
Hele, starej, klidanko, jasan? Nebo Te rozbasuju, jako este nikdo
Uz ti doslo, proc tak melu klavesnici?
Mimochodem alkoholem sem odkojen
Mimochodem alkoholem sem odkojen cool
Mamina byla alkoholik ?
Mamina byla alkoholik ?
To zas ne, ale mel sem volnej pristup do spajzu
když jsi zrovna hrál
..rdím se jak tvůj čenich... bubu 8->
jj, "danger horna" ;-)
Kamarádi, vánoce se blíží... nebylo by na čase udělat zase nějakej sraz? Co děláte třeba 18.12.?
p.s.: m3 - dlužíš mi panáka za "žít jako kaskadér" pamatuješ?
Dobrej napad. Az na to datum. Vracim se dom az 19. Me by se to hodilo az mezi svatkama.
jj dobrej napad, posledni sraz jsem prosvih a na pivo bych zasel takze proc ne. shodnete se na terminu, me je to jedno kdyz to budu vedet tak aspon dva tejdny dopredu
No jak tak koukam, tak se už nikomu srážet nechce. Tak nic, pokus se nezdařil.
Počkáme do vánoc Figy, a pak zajdem na pívo v Picích (nebo kdyby se ti chtělo na návštěvu do Hradce...)
Já bych se ráda zúčastnila, ale teďka zrovna nejsem vůbec schopná říct, jak se budu kolem Vánoc vyskytovat a nevyskytovat v Praze. Toho 18. zatím vypadá v pohodě.
Do Mechova ani omylem!! Zato Te na to Pardubicky pivo pozvu, dyz uz musis dojet. Co ty na to?
Hele já bych zašel fakt rád, ale upřímně přiznám, že pouze pokud to někdo zorganizuje. Za normálních okolností bych se nebránil se na tom podílet ale teď to fakt nedám!
hele voe, uz dlouho nic nebylo, mozna bych i zasel
Počkáme do vánoc Figy, a pak zajdem na pívo v Picích wink (nebo kdyby se ti chtělo na návštěvu do Hradce...)
Doufam, ze me priberete. Stejne tak mistra Hockeho.
Samo. Ale na to uz moje finance nevystacej Mam navrh, ja zaplatim Jokovi, Joko Simonovi, Simon me,ja Hockemu a Hocke Jokovi. Kdo se nejvic prohne je doufam jasny
A kdo bude nejvic chlastat taky...jako obvykle hornista.
Toho bohda nebude, aby Figi z hospody utikal. Nedam se bez boje!
Hele, jestli budete dělat kdykoliv něco v Pardubicích, tak mi dejte echo (pokudmožno lépe než do tohodle zahrabaného threadu). Už bych se měl konečně utrhnout od sezení doma a vyrazit občas mezi lidi...
Dobre. Tak predbezne pocitej s pivem mezi 24 a 31.
no já bych se ráda pražskýho srazu zúčastnila... toho 18...
pouze pokud to někdo zorganizuje.
Ono není nic moc co organizovat. Stačí poprosit pana hospodského, aby nám půjčil bedýnku.
ja zaplatim Jokovi, Joko Simonovi, Simon me,ja Hockemu a Hocke Jokovi
Tohle sváteční kolečko samozřejmě dáme i v případě konání pražského srazu
VPX, Idle, Ausländer, OK - to jsem rád že jste se nakonec ozvaly/i! Pokud se někomu nehodí 18.12. tak ať napíše jiný návrh. Já budu stopro v Praze, páč tam od pěti hraju Rybovku a večer mám volnej
hele já toho 18.12 pokud vím můžu! Pokud se nestane nějaká nepředvídatelná událost tak nevidím jediný důvod proč nezajít na pokec...
Kurnik, Auslaendera a OK bych rad poznal. Zel letim az 19 a to na me ceka vejkend na chate s mladou.
Dobre. Tak predbezne pocitej s pivem mezi 24 a 31.
Oukej, napíšu si to za uši a nebudu se mejt...
A co medzi tema svatkama?
Tak to bych dofrcel i do vehlasneho Praglu.
Tak jestli budu v praze, tak nesmím chybět=)
Pokud by to bylo toho 18. tak bych se rád zas podíval...
tak, pokud to bude 18.12. v Praze, rád přijdu a poznám osobně lidi z tohoto fora:)
zkusím 18 také dorazit ale je to čtvrtek :-) to snad neva. Kde to v Praze bujde?
18 si pisu, mozna bych take mohl.
Sejdeme se tedy 18.12. v Praze. Spojím se s Eržou a zkusím to domluvit tam jako vždy (kdo neví, ať prolistuje thread).
V Pardubicích bych se sešel mezi svátky. Kdy to ještě já osobně nevim. Ještě bych to nechal otevřený.
Jasan. Domluvime to po tom 18. Ja prijedu dom 19. a hnedle jedu na vejkend na chatu, tak bych napsal az v nedeli 21 vecer. Zalozim tema v pokecu.
p.s.: m3 - dlužíš mi panáka za "žít jako kaskadér" pamatuješ? wink
jojo..
18. mam zatim nic ..jenom sem uz tejden na antibiotikach a ted sem dostal dalsi...
Snad se do tý doby vykurýruješ...
zdarec, toho 18teho by to slo, tedkom resim nejake neradostne veci, kere bohuzel k tomu zivotu taky patri, ale tak do tydne uz by to nejhorsi melo byt relaivne v klidu. Poresim hospudku pristi tyden, az budu v praglu, dejte mezitim vedet, esli urcite teho 18teho
Nazdar srazmeni, mluvil jsem o víkendu s Eržou a říkala že hospodu zajistí sama, takže sraz platí 18.12.
p.s.: na hodině se domluvte sami, páč já přijdu asi až před devátou - mám tu Rybovku až 19:00-20:00.
A das pak i Pardubickej sraz?
Jinaxe mnou urcite nepocitejte. 18 mi este bude mrznout prdel tady na chladnem severu.
Uvidime.
koukám že tu jsou nejmíň 4 okolo Pardubic se vyskytující basáci a já sem dalším z nich :-)
Jo, to bude vono. Na schodistovou do smrti nezapomenu. Sem myslel, ze ty schody dou fakt do nebe...
Je to tedy zde? A 18.12.08 od 18h ?
Je to tam, na čase se domluvte, já přijdu až v devět.
zde znamená kde přesně prosím?
Po hodinovým se hrabáni se v topicu a hledání místa, jsem eště hodinu luštil tuto Eržinu mapu. Mám, za to, že je to ten modrej čtvereček vlevo, ulice Barunčina, číslo popisné údajně 5.
Eště by mě zajímalo jak se hospa jmenuje, vím už, že tam točej Svijany.
jo je to č.p. 5, ta hospoda snad žádnej poutač nemá (??) ale minule tam byla cedulka na vrátkách jakože sraz a šlo to v pohodě poznat- hospodský hlahol, vlídné světlo a teplo...
Dete podle svetla. Nic tam nikdy nebylo. Vzdycky ta intuice, to by mohlo bejt vono. A dyz uz byly slyset hlasy a byl videt vycep, bylo to jasny.
jo cedule napodruhy byla sam sem to urgoval.. kdyz sem stal 5 metru od hospody a vedel prd amusel volat erze.. jinak dneska sem dostal dalsi anibiotika 20 kousku a berou se jednou denne tak nevim no
tak nevim no
Tak přijď na čaj
Rád bych dorazil na oba dva srazy (pražský i pardubický), toho 18.ho se mi zatím hodí!
No! To je slovo do pranice.
Houstone, mame problem! Vlivem komunikacniho sumu se nepodarila zajistit ta sama hospoda co drive. NEMAME tudiz prostor pro nas sraz. Prosim vsechny zainteresovane prazaky o pomoc s vyberem mista a zajistenim kombicka. My s Erzou se ale chceme sejit i v pripade, ze nebude pres co hrat - jen na vanocni pivo a pokecat si, takze preferujte takove prostory, kde se uslysime Dik, vase joko
Může mi dát někdo zainteresovaný echo, jak to vypadá s případnou slezinou (játrama, žaludkem, nebo jiným orgánem dle libosti) v Pardubicích?
Kdyby to nemelo byt toho 18.12. tak bych se mohl pokusit. Znam se s majitelem Chapeau Rouge, on je taky byvaly basak a urcite by byl pro nejakou taskarici...ale pred vanocema tam jsou samy koncerty.
Njn, smula, ale ted spis neco kde by to slo..? KURE: ja muzu 28.-30.12. takze pokud se to vam pernikarum hodi, milerad z mechova dorazim
Tak já jsem perníkář jen pár dnů v týdnu, když se ráčím dovalit do školy ... :-D
Ale nemám to tak daleko, takže si říkám, že bych rád poznal pár lidí tadydlenc. :-)
Může mi dát někdo zainteresovaný echo, jak to vypadá s případnou slezinou (játrama, žaludkem, nebo jiným orgánem dle libosti) v Pardubicích?
Muze: V pondeli 22.12. oficialne oznamim datum srazu, kery bude podle dohody mezi 25 a 30 prosincem. Uz muzete zakladat temata, navrhovat hospody, casy a odrudy chmele...
Do 11. ledna, kdy musim zase letet zpatky napsat pisemky. No a pak komplet celej unor a brezen - to bude zas chlastacek...
My dva urco. O tom nepochybuju. Nechtel by ses stavit u nas? Ukazal bych Ti nase "nahravaci studio/zkusebnu" a trochu bychom zajammovali a paxi zasli do hospudky...
ech takze nakonec bude jenom chlastcka a kdovi jestli...no to mi podrb pytel..zvlast jestli nebudu moct pit... neskocime nekam na kaficko a nevemem ukulele??
nebo misto basy kazdy privede peknou nezadanou kamaradku a pokusi se mne a joko saturovat
no, Simone, budu mit jen tu svoji lepsi basu a tu nepucim ani tatovi, kerej mi ji koupil.
Ale notak Figi! Nedelej Zagorku, kdyz nam i Zdenor pujcuje svoji Foderku... PRAZACI - jak to vypada u vas? Mate nekdo nejakej napad kam zajit prinejmensim na to pivo? m3 - ukulele se mi nelibi, ale ten napad s kamaradkama jo!
V tomhle budu asi Zagorka cece. Muzu vam ukazat leda jeji fotku Vis co, budu na kary (nedelam si iluze, ze bych se uhlidal), nekde s ni majznu, nebo nekdo s ni majzne vo roh zidle dyz mu ji pucim, flaknu sebou na naledi, nekde ji zapomenu,...
Hele, fakt radsi ne. Vzal bych tu svoji Arii, tam by se to dalo prezit, ale myho Carvina ne-e.
no mě napadá Exit na Žižkově, kde by se dalo i zahrát i zachlastat a možná by tam byly třeba i bicí a ještě bych to měla blízko což by bylo dobře, protože se ukázalo, že nakonec máme ten den koncert a do Modřan bych se dostala někdy v 10... no ale musim se na to pozeptat
su pro!
Exit na Žižkově
Dej zavčasu vědět, jak to vypadá a když tak napiš adresu, ať si to můžeme najít na mapě
ja mam furt atb a ani dneska nejdu na voodoo glow skulls... tak asi beze mne
takže ten Exit může bejt, je to ve Štítného 30 - akorát, že tam teda nic nebude, takže pokud byste chtěli hrát, tak by bylo potřeba nějakej aparát dotáhnout - je tam vzadu taková místnost, kde se dělaj i koncerty, i když je to teda spíš pokojíček , každopádně prostor na hraní by byl... pakliže ten sraz má bejt tentokrát jen posezení u piva, tak asi vyhoví jakákoli hospoda...
jo a v kolik teda? přijde někdo v těch 18 hodin?
takže ten Exit může bejt, je to ve Štítného 30 - akorát, že tam teda nic nebude, takže pokud byste chtěli hrát, tak by bylo potřeba nějakej aparát dotáhnout - je tam vzadu taková místnost, kde se dělaj i koncerty, i když je to teda spíš pokojíček
, každopádně prostor na hraní by byl... pakliže ten sraz má bejt tentokrát jen posezení u piva, tak asi vyhoví jakákoli hospoda...
haha..tak proto je tam na hajzlu nálepka nějákýho Khabir Bedi bandu
ja mam furt atb a ani dneska nejdu na voodoo glow skulls...
tak asi beze mne
vůdáči prej byli výborný...já je taky prosral....
haha..tak proto je tam na hajzlu nálepka nějákýho Khabir Bedi bandu big_smile
no, já to tam nedávala ale prej mu někdo vyškrábal voči
Jenich napsal:haha..tak proto je tam na hajzlu nálepka nějákýho Khabir Bedi bandu big_smile
no, já to tam nedávala
ale prej mu někdo vyškrábal voči
dobře mu tak
takže ten Exit může bejt, je to ve Štítného 30 - akorát, že tam teda nic nebude, takže pokud byste chtěli hrát, tak by bylo potřeba nějakej aparát dotáhnout - je tam vzadu taková místnost, kde se dělaj i koncerty, i když je to teda spíš pokojíček smile , každopádně prostor na hraní by byl... pakliže ten sraz má bejt tentokrát jen posezení u piva, tak asi vyhoví jakákoli hospoda...
Výborně! Já přijdu v debět, bez aparátu i bez basy. Uvidíme, jestli někdo něco dotáhne, ale stejně bych to nechal v tom Exitu - aspoň tam bude prostor pro naše tlachání
Stránky Předchozí 1 … 5 6 7 8 9 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Koncerty a jiné akce » Pražský sraz majitelů bas