1 Naposledy upravil: Paparatzzi (11. 12. 2008 10.10:28)

Téma: Squier by Fender - Standard Jazz Bass

Čau borci..zajímalo by mě co na ni říkáte:http://kytary.cz/squier-by-fender-squier-by-fender-standard-jazz-bass/21382/?SE5258:0:0:1:0 . Je vhodná pro začátečníka?Doporučili by ste mi něco jiného? Srdce mi prahne po jb a měla by být nová. Ta co mám teď je opravdu hrozná(apollo z bazaru za 3k, myslel jsem  že se na tom něco naučím). Jo a taky jestli někdo neznáte nějakého dobrého učitele. Dík moc.

G&L L-2000 1984
GK 400RB 1993, Soundelirium PapaMobile 2x10
DOD FX-100 Pedalboad: Boss ODB-3 - Ibanez PD-7 - (DOD FX72) - Warwick RockTuner PT2 - Kokot Kompresor
Aji já mám profil! Sækədʒəwiːə
0 xLajků:

2

Re: Squier by Fender - Standard Jazz Bass

To uz se tu resilo taky mockrat. Ale Skver je ok, vyhodit snimace a bude dobra. Jenom bacha na hluchy kusy, radsi vyzkouset.

0 xLajků:

3

Schváleno smile
A proč musí být za každou cenu basa nová? I málo jetej Squier se dá klidně sehnat za půlku ceny novýho...

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

4

mikulik napsal:

A proč musí být za každou cenu basa nová

Pravda, pravda... Kupovat novy nastroje je pitomost... Z toho vypliva, ze sem pitomec... big_smile

0 xLajků:

5

flachby napsal:

Z toho vypliva, ze sem pitomec...

Ale no tak, flachby, měj se přece trochu rád smile

0 xLajků:

6

Waw tak rychlou reakci sem nečekal..Dík lidi zkusim někde juknout po jetý ale nerad bych se zase spálil:-( Moje pb značky apollo je toho důkazem

G&L L-2000 1984
DOD FX-100 Pedalboad: Boss ODB-3 - Ibanez PD-7 - (DOD FX72) - Warwick RockTuner PT2 - Kokot Kompresor
0 xLajků:

7

Sice to není JB ale co tohle: http://forum.baskytara.com/viewtopic.php?id=4895

G&L L-2000 1984
0 xLajků:

8 Naposledy upravil: mikulik (11. 12. 2008 11.29:23)

Paparatzzi napsal:

Sice to není JB ale co tohle: http://forum.baskytara.com/viewtopic.php?id=4895

Dobrá volba smile

Jinak stačí mít trpělivost a okukovat hudebnibazar.cz... tam to docela jede...

http://www.hudebnibazar.cz/index.php?ka … amp;ins=10

0 xLajků:

9

Dík moc ten muj squier tam je taky půl roku starý...Za to co ušetřím si můžu platit učitele:-)

G&L L-2000 1984
0 xLajků:

10 Naposledy upravil: mistergo (11. 12. 2008 12.27:46)

Mě se v obchodě hrozně líbilo tohle: http://kytary.cz/squier-by-fender-squie … 59:0:0:1:0

Je to takový ideální kříženec a ten konkrétní kus hrál moc pěkně, oproti čtyřkám měl logicky plnější a sametovější basy, dva JB snímače=zvuková variabilita, naproti tomu tvar Precisionu je praktičtější než JB. Bohužel jsem v té době vyhodil 6500Kč za výměnu LCD v notebooku, jinak bych ho asi koupil a to 5-ti strunky moc nemusím. Kdyby byl starší pěkný kousek za výhodnou cenu tak vřele doporučuju vyzkoušet...

Tak to je on přátelé!
0 xLajků:

11

Co to tam mají na té fotce za krkovej snímač??? Vždyť Precision Special má u krku půlenej... navíc se to píše i ve specifikaci pod fotkou...

0 xLajků:

12

mikulik napsal:

Co to tam mají na té fotce za krkovej snímač??? Vždyť Precision Special má u krku půlenej... navíc se to píše i ve specifikaci pod fotkou...

Vypadá to jako dva klasický JB styl snímače, hned jsem si říkal, kdo si toho všimne a opraví mě:)
Myslím, že když jsem hrál jen na krkový snímač, tak to začalo trochu brumit, takže PB snímač to asi nebude...

Tak to je on přátelé!
0 xLajků:

13

Paparatzzi napsal:

Waw tak rychlou reakci sem nečekal..Dík lidi zkusim někde juknout po jetý ale nerad bych se zase spálil:-( Moje pb značky apollo je toho důkazem

důležitý je, abys basu vybíral a hlavně zkoušel s někym zkušenym. nejseš jedinej, kdo se spálil, to se holt stává.. určitě nekupuj novou, takhle ti zbyde na pěkný struny, ladičku a stojánek k tomu třeba smile tyhle nástroje nebejvaj moc zprasený, jelikož většinou sloužej jako přestupní stanice před nákupem nástroje střední třídy, takže směle okukuj bazárky smile

Jazbassem od Squiera vůbec nic nezkazíš, naopak, jsou to pěkný a čistě vyrobený nástroje.

0 xLajků:

14

Hele, to je nějaký divný... ani na webu Squieru verze Precisionu Special s 2 x JB snímačem není...

0 xLajků:

15

mistergo napsal:

Vypadá to jako dva klasický JB styl snímače, hned jsem si říkal, kdo si toho všimne a opraví mě
Myslím, že když jsem hrál jen na krkový snímač, tak to začalo trochu brumit, takže PB snímač to asi nebude...

no to je dobrej paskvil, tělo je preci..

0 xLajků:

16

mikulik napsal:

Hele, to je nějaký divný... ani na webu Squieru verze Precisionu Special s 2 x JB snímačem není...

PB snímač ale nemusí být vždy půlený ne?? Jde jen o to, jestli má další cívku proti brumu...

Tak to je on přátelé!
0 xLajků:

17

anebo, pokud bys přihodil eště nějaký kačky, tak už máš fendra http://hudebnibazar.cz/index.php?katego … amp;ins=10  a to je jiný kafe smile

0 xLajků:

18

Paparatzzi napsal:

Moje pb značky apollo je toho důkazem

Hele, ja jsem slysel hrat jednoho Ostravskeho basaka na Apollo Musicmana ubezprazcovaneho a hralo to vyborne.... tim chci ric, je to kus od kusu

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

19

no já sem si taky nemyslel, že by apolla byly takový šunky- co s tim tvym je?

0 xLajků:

20

ježiš precision s 2 singlama, velebnosti, du blejt, mám taky skvéra precku s dělenym a singlem ale steně hraju povětšinou jen přes dělenej, jinak dobrej nástroj za to co mě stál, ale tohlento, jéééžiš no nic big_smile

0 xLajků:

21

Na druhou stranu to může být fajn pro někoho, kdo chce JB zvuk, ale JB mu do ruky nesedí.

0 xLajků: