1

Téma: přestává hrát

Ahoj, nevím si rady s baskou,
po chvíli hraní jakoby ztrácela signál a přestává hrát, postupně je slyšet jenom takové prdění a pak už nehraje vubec, nejdřív jsem myslel že by to mohlo být baterkou, ale po výměně je to pořád stejný, mam jí dva dny novou...

nevíte čím by to mohlo být, reklamovat?

Cort Artisan A5 Plus OPBC
Dean Edge 4 Pro TigerEye
Roland Cube 30 Bass
MARKBASS Little Mark 250 Black
MARKBASS New York 121 x2
0 xLajků:

2

Re: přestává hrát

zkusi i kabel a kombo! pokud v tom nebude problém tak bych to reklamoval - pokud je to ovšem v záruce!

0 xLajků:

3

kabel jsem zkoušel propojovat s tv a pc a ten funguje, kombo ještě ani nemám ale propojoval jsem jí s dvěma různými pc, a bylo to stejně, takže se bojím nejhoršího...

Dean Edge 4 Pro TigerEye
Roland Cube 30 Bass
MARKBASS New York 121 x2
0 xLajků:

4

Špatně napájený drátky nebo nějakej jinej kontakt uvnitř... Reklamace.

často kladené dotazy: FAQ
něco o mně: Kurca Tovium
0 xLajků:

5 Naposledy upravil: CharlesBass (04. 12. 2008 16.40:51)

Nebo je možnost, že výstupní signál z aktivky je tak silnej, že to po chvíli utaví vstup na zvukovce či velkou úroveň signálu neunesou PC bedýnky ... Jinak z aktivkou velký zkušenosti nemám, kór dlouhodobý cvičení přes PC. Rozhodně to vyzkoušej i na konvenčním způsobobu zesílení - nějaký spolehlivý aparát. Funkční propojení s PC je zde -> http://forum.baskytara.com/viewtopic.ph … 93#p131293

0 xLajků:

6

já měl tenhle problem, když sem měl v preclíku starý mex. snímače, který po 10 letech dosloužily. Vyměnil jsem je za lepší - Di Marzia , vyhodil aktivku a basa hraje

jazz bass lover
0 xLajků:

7

včera mi ďálo na zkoušce, byl to posranej drátek vevnitř.. nakonec upad, ale určitě to mužou bejt i věci napsaný vejš....

0 xLajků:

8

tak jsem to byl reklamovat, prý byla špatná celá řada, špatná elektronika, ale prodejci u nás v Plzni v Houdkovi byli velmi ochotní a nabídli mi velmi hezkou satisfakci, takže jsem spokojen smile

Dean Edge 4 Pro TigerEye
Roland Cube 30 Bass
MARKBASS New York 121 x2
0 xLajků:

9

Baldy.o napsal:

velmi hezkou satisfakci

odtajníš? smile

0 xLajků:

10

A copak to bylo za stroj? At vime na co si dat pozor.

Jack Pampero Workingman Traynor & Soundelirium
0 xLajků:

11 Naposledy upravil: Baldy.o (06. 12. 2008 18.42:13)

CharlesBass napsal:

odtajníš?

Nu dostal jsem hezkou slevu na novou bassku dle vlastního výběru a z toho se ještě odečetla cena toho nepovedenýho nástroje :-)

olaf napsal:

A copak to bylo za stroj?

Byla to Dean Edge 4, nevím jaký rok je to výroba, a kolik kusů to odneslo, ale v tom obchodě můj kus nebyl první kdo měl tento problém,... tak pokud by jí někdo kupoval, je třeba to vyzkoušet,... ale zajímavé je, že na silnějším aparátu na kterém jsme ji zkoušeli v obchodě držela dlouho a hrát se jí nechtělo přestat:) tak asi vyzkoušet i na něčem slabším... ale jinak dle mě je to pěkně hrající basska, sice to říkám jako začátečník, ale líbila se i člověku co mi ji byl pomoct vybrat, myslím že dobrá basska střední třídy nebo jak to nazvat:)

Dean Edge 4 Pro TigerEye
Roland Cube 30 Bass
MARKBASS New York 121 x2
0 xLajků:

12

Spíš maj sérii s vybitýma baterkama . . .

0 xLajků:

13

psal že měnil baterku

Baldy.o napsal:

jsem myslel že by to mohlo být baterkou, ale po výměně je to pořád stejný

NEUSER Courage-fretless 6str (1991) ,   FENDER American Standard Jazz Bass (2012),  CORT A5 - EMG pickups,      Dundeeho - Jazz Bass smile
David Eden WTX-260  ,   SWR Goliath 2x10 (x2),  HOCKE BN110
0 xLajků:

14

No jo, už špatně vidim. Sorry

0 xLajků:

15 Naposledy upravil: Baldy.o (07. 12. 2008 02.21:05)

Hele taky jsem si to myslel, i v obchodě si to mysleli a i tak to vypadalo, i zvuk to dělalo stejný jako když je vybitá baterka, ale ani Duracell nepomohl big_smile

Dean Edge 4 Pro TigerEye
Roland Cube 30 Bass
MARKBASS New York 121 x2
0 xLajků:

16

Králíčci doběhali :'(

http://honzoid.ic.cz/ikonky/pe.gif http://honzoid.ic.cz/ikonky/last.gif GulášeK 1001RB
0 xLajků: