Téma: Mesa Boogie
A co vaše zkušenosti s těminto aparáty?....jelikož jsou u nás tak nelidsky drahý, tak se jich tu zrovna nějaký obrovský množství asi nevyskytuje...
co třeba M-Pulse 600 Bass Head????
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Aparatura » Mesa Boogie
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
A co vaše zkušenosti s těminto aparáty?....jelikož jsou u nás tak nelidsky drahý, tak se jich tu zrovna nějaký obrovský množství asi nevyskytuje...
co třeba M-Pulse 600 Bass Head????
Zkoušel jsem M-Pulse 600 Bass Heads s 1x12" a hrálo a tlačilo to dopředu jako sviňa.
Sám ho nemám,protože chci lehký,skladný,přenosný,malý,výkonný věci se kterejma se nenadřu.
Přesvědčil jsem se ale,že to fakt hraje (k mé spokojenosti).
Počkej,našetři a věřím,že Tě to nebude mrzet.(Jestli chceš jinej typ,tak zkus např. EPIFANI,Demeter,EA,SWR,GK........).
Jinak mám ještě čerstvou zprávu pro "příznivce lehkých malohlav" : EPIFANI předvedli na NAMMu novinku totálního prcka,tak jsem na to zvědav,jestli s tím vyrazí do výroby. + stejně tak TCelectronic připravuje novinku basového zesilovače pro rok 2009 -na jejich stránkách ještě nic není,ale už se těším,až to probnu!!!!??? )
M
Mesinu vřele doporučuju!Určitě je dobrý radši si počkat a našetřit, protože tohle jsou fakt stroje. Pořídil jsem si tu největší obludu a je to fakt bez konkurence. Ty sračky kolem - jako jsou různý krabice a další nejsou v podstatě skoro potřeba, takže jsem je všechny vyházel, mám tam jenom kompresor a občas přidám kvákadlo. Už jsem si na to zvykl, ale při prvním seznámení jsem se nadšením fakt málem posral.:D
Tak mesina je I.liga, ze... Koukam, ze uz jsi od TE presel k testovani mesin. Ale to si priprav vetsi kupicku
Na Mesu hraje třeba Marek Haruštiak (Mesa Boogie Big Block Titan V12, Mesa Boogie 4x10" Powerhouse, Mesa Boogie 2x12" Powerhouse) a ten zvuk a síla je opravdu marasd!
Ovšem v ČR brutální drahota.
Zkousel jsem Pulse 600 v Music City spolu s Mesa bednou (nevim uz presne, co to bylo) a musim rict, ze me to teda zklamalo. Predtim jsem hral v Madarsku na Meinu 400 celolampu spolu s 2x15" mesa bednou a to bylo o necem jinym. Zvuk z ty 600 mi prijde tak nejak divne zkomprimovanej:/
já sem slyšel tu mesinu 400W celolampu s mesa boxama 4x10 a 2x12 hranou na ibanez atk a bylo to mému uchu dokonalé...ale ty prachy
Vyplaval novej typ Mesy - M6
Jednokanál se základní výbavou - těším se,až na něj narazím.
Já mám zas opačnou zkušenost - 400vka celolampa mi hrála bez středů a výšek - šel z toho jen zahuhlanej huhel-litoval jsem,že jsem nevindal svůj zesík.Příčina může být v x věcech.......,který nechci rozebírat.
M
Co se zpracování týče, je Mesa totální špička, stačí si načíst něco o filozofii, tuším ještě stále rodinné firmy. Z hlediska zvuku: od 60. let jedna z firem určující zvuk populární hudby jako celku, hlavně rockové. Osobní zkušenost co se týče basy mám jen ze zkoušení v obchodech. Pro mě je celolampa pořád ideál, takže po zvukové stránce naprostá spokojenost. Navíc je Mesa hodně legendární značka a to člověka ovlivní ještě něž to pořádně vyzkouší.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Aparatura » Mesa Boogie