1

Téma: VOX aparát

Ahoj, asi se tu o tom ještě nepsalo, nebo jsem to po usilovném hledání nenašel, ale zajímalo by mě, jestli nemáte někdo zkušenost s basovýma aparátama od Voxe. Tady v ČR jsem o tom našel na internetu hrozně málo článků, ale zvukem, co jsem slyšel v jednom videu na youtube jsem byl uplně unešenej. Pokud někdo máte zkušenost nebo víte, tak prosím odpovězte.

Dik Diesel smile

0 xLajků:

2

Re: VOX aparát

Já zkušenost nemám... měl ji děda před čtyřiceti lety, ale tenkrát to byl ještě starej dobrej anglickej Vox a žádná Čína a hlavně se tenkrát hrávalo na trochu jiný volume smile

To jsem sám zvědavej, jestli tady bude někdo s Voxem...

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

3 Naposledy upravil: Ivo (03. 12. 2008 18.29:37)

Mel jsem kdysi VOX hlavu 150W s boxem 1x18, pak jsem misto tohodle boxu k tomu pouzival bednu Marshall a ta hlava hrala uplne uzasne. Byl to aparat z 80.let a zesik byl naprosto skvelej! Bohuzel uz dnes nemam potuchy co to bylo za typ.

Yamaha TRB-5P; Sandberg California TM2 5 str.; Lakland Skyline 55-02 Deluxe; Fender Jazz Bass (US 1976); Fender Jazz Bass Fretless; EBS Gorm 350 (2x10"); EBS Neo Drome 150 (1x12"); EBS Microbass II Preamp/DI Box
http://www.monantes.cz/
http://www.tombowling.cz/
0 xLajků:

4

Právě nedávno sem totiž na bazaru viděl nějakýho slováka prodáva hlavu i s boxem za 13k, ale zdálo se mě dost málo, tyhlenty věci musej stát podle mě mnohem víc. No třeba se pletu

0 xLajků:

5

Asi pred pul rokem sem chtel koupit jack-reprak o velikosti o malo vetsi nez krabicka sirek. Od Voxe. Bylo mi doporuceno, ze na basu radsi ne-e. Jinou zkusenost sem neudelal.

Basy: Aria STB (JB), Carvin XB75 custom, Hohner B2A
Komba: Carvin R600 , Marshall B25 MKII, Yamaha AA5
Ostatní: Line 6 Bass Pod XT Live, Ditto Stereo Looper (TC)
0 xLajků:

6

MatthewDiesel napsal:

Právě nedávno sem totiž na bazaru viděl nějakýho slováka prodáva hlavu i s boxem za 13k, ale zdálo se mě dost málo, tyhlenty věci musej stát podle mě mnohem víc. No třeba se pletu

No, vono asi taky jak která řada, každopádně 13 litráků se zdá jako dost dobrá cena... teď jsem hudební bazar projel, ale nenašel jsem to tam...

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

7

mikulik napsal:
MatthewDiesel napsal:

No, vono asi taky jak která řada, každopádně 13 litráků se zdá jako dost dobrá cena... teď jsem hudební bazar projel, ale nenašel jsem to tam...

No vono se to asi hnedka prodalo a tka o smáznul ten co to tam dával... No nezbejvá než sledovat, ten sound prostě do toho britpopíku co s kapelkou hrajem musim mít... Počítám že s Rickenbackerem zapojeným do voxe bych protrpěl samovolný orgasmus big_smile

0 xLajků: