Téma: efektík na slapík
Používáte ňáky efekty na to? CHtěl bych něco na pročištění a zvýraznění perkusí...
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Aparatura » efektík na slapík
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Používáte ňáky efekty na to? CHtěl bych něco na pročištění a zvýraznění perkusí...
vybornej je envelope filter treba od Dod, je to neco jako autowah, nebo bassynth, zni to jako neco pod morem ))
a jeste mam rad delay
to juhuuu: no a už si je všechny vyzkoušel a ohodnotil??? co dělá ten envelope filter?
Envelope je na kvákání, to zní se slapem dobře, synth bych moc nedoporučoval, při slapu může mít problémy s rozpoznáním tónu.
Ale jako základ bych bral compressor a ekvalizér, ty ti můžou upravit a vytáhnout ten správnej slapovej zvuk.
tak tak...zaklad je ekvalizace...kazda basa ma jinaci vychozi predpoklady pro slap.....
zkratak.xf.cz/guit/efekt.mp3
tady mas pekne zvuk toho envelope filtru konkretene dod fx-25
pak tam je jeste ve spatny kvalite delay pedal
:-D :-D no tak přesně takhle zprzněnej zvuk basy jako vod toho envelope filtru si představuju!!! Ale každopádně vim už jak to šlape! S tim kompresorem se chci zeptat... jakej používáte... já hrál přes jeden už ani nevim značku a ten teda nezahrál nic kloudnýho ani po dost dlouhym laborování...!
ja mam zabudovanej kompresor v bass vampu, ale moc se mi nezda, e by kompresil, jen meni hlsitost (ne dynamicky)... kdyz zapnu komp na max a mlajznu do toho, tak to rve a kdyz hraju potichu, tka to neni slyset... bud s nim neumim, nebo je nahouno..
nepoužívám žádnej efekt, jsem zastáncem klasickýho čistýho zvuku slečny basy:)
To já to taky nechi vůbec nijak zdeformovat ten zvuk! jen prostě pročistit.... ale tak teda asi zkusim ňákej ten ekvalizer...podle rady!
a jeste mam rad delay
mas rad kdyz brknes a nez je to slyset stihnes skaknout na zachod?
nepoužívám žádnej efekt, jsem zastáncem klasickýho čistýho zvuku slečny basy:)
metal bez efektu pekny zahul, tak alespon EQ, ne? Mas pasivku, nebo aktivni elektriku?
isegi: tak to zas ne
mám aktivku, jo na Elliotovi mám dobrej eqál, a je to trochu zkreslený ten zvuk, ale pořád je to basa:)
Ted si nejsem jisty, ale nepsal si ze neni basa v metalu co hrajete moc slyset?
jo psal, ale myslel sem basu u některých kapel, v kapele, kde hraju, basa slyšet je a ještě aby nebyla:)
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Aparatura » efektík na slapík