1

Téma: Pendulum včera v Roxy v Praze

Tak jsem byl včera zpotit v Roxy, sice mě z toho luftu bylo skoro zle, ale stálo to za to... Přestože mě jeden uživatel fórá prorokoval nudu a šeď  tak sem se královsky bavil...  Jináč ten basmen vystřídal snad všcky druhy baskytar co existujou, kromě Ricka měl snad všecko...

0 xLajků:

2

Re: Pendulum včera v Roxy v Praze

Silvio Manuel napsal:

kromě Ricka měl snad všecko...

+1000000000000

CEILIN KAT IZ WATCHIN U MASTERBATE
0 xLajků:

3

OK napsal:
Silvio Manuel napsal:

kromě Ricka měl snad všecko...

+1000000000000

Marjá, jak vono se dá všecko zneužít, mě nebylo hned jasný jak to myslíš...  (spadl jsem v šestinedělí temenem na kolejnici, takže nejsem blbej od narození ale až od šestinedělí)

Nu co co, kdyždopádně kdo nebyl o dost přišel, zvuk byl ucházející, i když chvílema tam byli nějaký zaznamenatelný minely i pro takovýho hluchotu jako sem já, ale ničemuž to nevadilo celkem strhující atmosféře. Ať si kdo chce co chce říká mě se tohle propojení DNB a rocku líbí. Ty klokani odvedli skvělou šou. A jako důkaz  své spokojenosti uvedu, že se mě dneska snaží všichni fakt marně nasrat...

0 xLajků:

4

Silvio Manuel napsal:

Tak jsem byl včera zpotit v Roxy, sice mě z toho luftu bylo skoro zle, ale stálo to za to... Přestože mě jeden uživatel fórá prorokoval nudu a šeď  tak sem se královsky bavil...  Jináč ten basmen vystřídal snad všcky druhy baskytar co existujou, kromě Ricka měl snad všecko...

tak to máš parádní porovnání- dalo by se z toho něco vyvodit?

0 xLajků: