1

Téma: basička na slap

Napište mi sem ňáký svoje zkušenosti na todle téma... Ňákou shánim... a nevim si rady kam sáhnout....!

Jazz bass fokus, snimače DiMarzio, struny Elixir 45  -  moje pusinka :-) máme se moc rádi!!!
0 xLajků:

2

Re: basička na slap

Cort Funk machine - to je na slap naprostá pecka..www.guitarpark.cz

Custom Lubovka Procházka Jazz Bass 17" - made in smichov
Custom snimac SBS - made in slovensky pohranici
Custom Bayger Sustainer - made in vostrava
Regular and rectangular Hocke BN110H 100w - made in pardubice, near kaufland...
0 xLajků:

3

No tak ty se tvařej božsky... jak ta I tak ta II... máš s ní skušenost?

Jazz bass fokus, snimače DiMarzio, struny Elixir 45  -  moje pusinka :-) máme se moc rádi!!!
0 xLajků:

4

Jakej je rozdil mezi tou I za bůůůh ví kolik a tou II za 19000Kč.... asi tam zřejmě ňákej bude co!

0 xLajků:

5

http://www.guitarpark.cz/testy.htm

LEE HOOKER,  PEAVEY SPECTRUM ANALOG FILTER, EH MICROSYNTH, KORG X-911, FENDER MUSTANG FLOOR, MINIPOPS
0 xLajků:

6

někdo prodává tu lacinější už asi měsíc na fender.cz za 12000,-

LEE HOOKER,  PEAVEY SPECTRUM ANALOG FILTER, EH MICROSYNTH, KORG X-911, FENDER MUSTANG FLOOR, MINIPOPS
0 xLajků:

7

Hrál jsem na obě...rozdíl jsem moc nepoznal...Klidně jdi do tý lacinější...Je to pěkně udělanej nástroj s dobrým zvukem. Hlavně jde o signature model na který T.M. Stevens skutečně hraje...takže to není jen marketingovej tah.

0 xLajků:

8

http://www.youtube.com/watch?v=AyKXjcFS … %20stevens

0 xLajků:

9

No zdá se že hraje moc pěkně... I když sem to slyšel je v dost špatný kvalitě... Jen vážně nechápu ten propastnej rozdíl cen... zvlášť po přečtení těch testů...když píšou že je to vlastně uplně to samý...až na ten krk a grafiku na base... To sou fakt jediný rozdíly?

0 xLajků:

10

ten T.MStevens je trochu namakanej ne?:) a kdo je ten typek ktery ho ma u sebe to je nekdo z davu neb o ten Monsterbazz?

0 xLajků:

11

Jo jsem toho corta funk machine II koupil a jsem snim naprosto spokojeny hraju na nej od jazzu pres funky az po Hc v podledeni do D.Rozdíl od toho drazsiho modelu je pouze ve dreve a pruchozim krku jinak je kompletne stejny s tou moji.

Cort Funk Machine II, Gallien Kruger Rb 700 II, Gallien Kruger SBX 400, Master Sound 400, Boss Synth 5, Boss Bass chorus, EHX Big muff Pi, EBS Wan one
0 xLajků: