1

Téma: Fender Aerodyne Jazz Bass

Padla mě do oka basa Fender Aerodyne Jazz Bass

http://www.fender.com/products/search.p … 0254505506

Tady na fóru jsem o ní nic nenašel. V ČR ji lze koupit za cenu kolem 15 tis, má to být Japonec a moc se mě líbí i po vzhledové stránce. Akorát bych radši aktivní, ale budiž. Trochu mám strach z toho, aby to za ty peníze hrálo. Má s tím někdo nějakou zkušenost?

-
0 xLajků:

2

Re: Fender Aerodyne Jazz Bass

Aerodyne je vyborna a krasna basa, aktivka je draha zbytecnost

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

3

spider napsal:

aktivka je draha zbytecnost

ale notak..to je přece tak zavádějící.

0 xLajků:

4

spider napsal:

Aerodyne je vyborna a krasna basa, aktivka je draha zbytecnost

bezezbytku řečený....

0 xLajků:

5

Davidak: tak je to trochu generalizovane, ale podle me aktivka je opravdu vec navic, kteru zaprve musis umet pouzivat a za druhe se nehodi vzdy a vsude. To ze to je draha zbytecnost za tim si stojim, protoze pouzitelne aktivky jsou podle me okolo 5 tisic, mel sem jich par pod tuto cenu a bud to sumelo,  nebo to distortovalo

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

6

spider napsal:

aktivka je opravdu vec navic, kteru zaprve musis umet pouzivat a za druhe se nehodi vzdy a vsude

to si trochu protireci ne. vec navic a nehodi se vsude

anybody wants to get mellow, you can turn around and get the fuck out of here
0 xLajků:

7

KreuZ napsal:

to si trochu protireci ne. vec navic a nehodi se vsude

ne "na vic" ale navic. Neni mi jasne kde vidis protimluv. Pokud si das na auto spojler, je to vec navic, ale to neznamena ze se bude hodit na kazde auto pro kazdou situaci...

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

8

tyjo basa to je krásná tak trochu černá :-) jinak nesouhlasim s tim že se musí s aktivkou umět (teda kromě výměny baterii, to by si člověk měl nacvičit) to  je jako kdybych řek, že basa je pro mě drahá zbytečnost a musí se sni umět a navíc se vobčas někam nehodí... prostě někdo ji tam chce mit tak ji tam má.... jinak já bych si nástroj s aktivkou taky asi nekoupil souhlasim s teboz spideře... to ce sem psal výše mě jen tak mimochodem napaslo

0 xLajků:

9

Fender Aerodyne Jazz Bass - před 14dny jsem ho zkoušel u známého na jeho nový aparát (GK1001/II a GK412NEO) - jelikož je 4řkař vzal jsem s sebou i mou 4řku MMStingRay.
Ten jeho  "kus" Fender Aerodyne Jazz Bass hrál tak nevyrovnaně,že větší sračku jsem snad ještě neslyšel - dynamické skoky mezi jednotlivými  strunami i tóny snad ve všech polohách - podotýkám,že tam měl nové struny ELIXIR,který taky hraju - on sám byl ale spokojen,do té doby než jsme zkusili mého MM.
Věřím ale,že měl prostě smůlu na kus,který se mu líbil při koupi vizuálně - proto opět doporučuji před koupí samotonou -  u FENDER bass obzvlášť !!!! - nástroj osobně vyzkoušet.
Toho MM už nemám - koupil ho za dva dny za 45tis. a jeho Fendera prodává(doufám že se najde kupec,který neslyší).
M

Baskytary: Víc než je běžné
Aparáty:     Víc než je běžné
Efekty:        Víc než je běžné
Kabely: LavaCable,DiMarzioCable,Vovox,PhilJonesCable,PRScable,GeorgeL'sCables, ...
Příslušenství: Lehle,SonicResearch,Korg,MXR,BOSS,Furman,Peterson,Ultimate,SKBcasses,Elixir, ...
0 xLajků:

10

hmm, proste spatnej kus muze mit na hlave napsano co chce...... to je smula.

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

11

Přesně tak jsem to také myslel.
M

Baskytary: Víc než je běžné
Aparáty:     Víc než je běžné
Efekty:        Víc než je běžné
Kabely: LavaCable,DiMarzioCable,Vovox,PhilJonesCable,PRScable,GeorgeL'sCables, ...
Příslušenství: Lehle,SonicResearch,Korg,MXR,BOSS,Furman,Peterson,Ultimate,SKBcasses,Elixir, ...
0 xLajků:

12

Vykopu kostlivce, ať zbytečně nezakládám nové téma.

Hrál jste někdo na aerodynku delší dobu než pár minut na krámě? Zajímalo by mě, jestli při delším hraní ten ostrý roh pod pravým předloktím nějak netlačí. Po patnácti minutách mi to nepřišlo, ale co třeba na konci zkoušky, ví někdo?

0 xLajků:

13

Sípa napsal:

Hrál jste někdo na aerodynku delší dobu než pár minut na krámě? Zajímalo by mě, jestli při delším hraní ten ostrý roh pod pravým předloktím nějak netlačí. Po patnácti minutách mi to nepřišlo, ale co třeba na konci zkoušky, ví někdo?

na to bych si dal bacha...to časem člověka může srát... v podstatě to byla jediná věc co mě trochu srala na Dirntovi, to hranatý tělo.

0 xLajků:

14

Jj...mužu potvrdit z Rickenbackera, že ta rovná hrana dře, jako prase smile

0 xLajků:

15

Díky, i když jste mi tím chlapci moc radost neudělali :-)

0 xLajků:

16

jde o zvyk a o tom jak si tomu přizpůsobíš ruku. Taky mě to chvilku sralo, ale teďka už to ani moc nevnímám smile

Tokai Hardpuncher '81, Ibanez Silver Series Jazz Bass '78, Fernanders Burny Jazz Bass '74-'76, Fernandes Stone Logo FPB-65 '78, Custom Lawsuit Ripper/Grabber '80
0 xLajků:

17

Osobně se nerad přizpůsobuju nástroji... kdybych si musel nějak zvykat, radši bych se poohlédl jinde.

Fender P-bass s hromadou páček, kytarovým snímačem a tremolem, SG Les Paul 100, line6 pod hd 500X, Andy's drive, MXR dyna comp, Strymon DECO, Way Huge Pork Loin, TC 3rd Dimension Chorus
0 xLajků:

18

tao-kan napsal:

kdybych si musel nějak zvykat, radši bych se poohlédl jinde.

to sem taky udělal smile

0 xLajků:

19

tao-kan napsal:

Osobně se nerad přizpůsobuju nástroji... kdybych si musel nějak zvykat, radši bych se poohlédl jinde.

+1

často kladené dotazy: FAQ
něco o mně: Kurca Tovium
0 xLajků:

20

Tak bejt to něco markantního, tak tu basu taky pošlu dál, ale šlo fakt jen chvilku u zvyk. Jako na otočený ladící mechaniky smile

Tokai Hardpuncher '81, Ibanez Silver Series Jazz Bass '78, Fernanders Burny Jazz Bass '74-'76, Fernandes Stone Logo FPB-65 '78, Custom Lawsuit Ripper/Grabber '80
0 xLajků:

21

Ja ji teda zkousel asi pred tremi mesici u Bajgra a muzu rict, ze to je asi nejlepsi basa, kterou jsem drzel zatim v ruce. Zkousel jsem ji asi 40 minut a jeji zvuk me nehorazne oslovil. Nemel jsem ji co vytknout.
Perfektni kousek, tahleta Aerodyne, co jsem zkousel :-)

Hraju teprve od Nového roku, tak se moc nedivte, že jsem úplný trotl na rýč hrající.
0 xLajků:

22

mě se taky zamlouvá

znovu se učící žížala a hledač medového zvuku
Hraju na Squier | profyl | www.stanislavkolarik.cz
0 xLajků:

23 Naposledy upravil: morybundus 1 (28. 04. 2010 09.13:11)

Koupil bych si ji jako druhou basu, mít teda peníze. Ta se mi fakt moc líbí. Hrál jsem na modrou v Kytarách.cz asi před rokem a půl a dobrý sedla a hrála.

Trace Elliot Club #4
Fender - Precision Bass home signature Steve Harris
Trace Elliot GP12 SMX 4x10, TE Elf, TE Transit B, LINE 6 Relay G30
Hraji v kapele http://bandzone.cz/chupacabra
0 xLajků: