1 Naposledy upravil: dominoo (31. 10. 2008 15.16:36)

Téma: Nove basove forum

Ahojte, ak je toto proti pravidlam, vymazte to prosim, iba som chcel dat do pozornosti nove slovenske basove forum, nachadza sa na stranke www.basgitarista.bbhost.sk, sice zatial na free hoste, ale casom by sa to malo zmenit. Ak niekto prejavi trochu dobrej vole, moze sa zaregistrovat tongue

A ak mate na na jazyku vety ako "Nema to budoucnost" ci "Je to trapny", nech si ich necha, ja to viem. smile

edit: kua, presunte tu temu, ospravedlnujem sa. neutral

Ibanez SR300 a aparát, 2 x 200W..

niečo sa dá vypočuť aj na www.bandzone.cz/dominikfabian   ... skladby budú pribúdať..teda dúfam smile

basgitarista.bbhost.sk - jedié basové fórum na Slovensku
0 xLajků:

2

Re: Nove basove forum

To ne, spis je skoda v muzice, kde porad existuje Ceskoslovensko, rozdelovat nase narody takhle na ceske a slovenske forum.
Delas konkurenci tomuto foru (sice podle me uplne bez sance na uspech, ale stejnak), ja osobne nechapu v cem ti je tohle forum nedostacujici, ze musis zakladat nove? smile

Nebo proste mas to nutkani, ze ses naucil php nebo asp a musis udelat nejaky forum? smile Jedno basovy forum je, a to je tohle a je ceskoslovenske. Udelej forum treba kytaristum, ti jsou takovi rozstepeni a rozlitani po intrumentu, kytarach.cz, muzikusu a tak dale smile

CEILIN KAT IZ WATCHIN U MASTERBATE
0 xLajků:

3

Ak je ceske, preco by nemohlo byt aj to slovenske? Niekedy davno bolo, bol som admin, bolo tam dost ludi, nebol problem. Viem, ze sa tazko vyrovna tomuto vasmu.

Vlastne si ma prinutil nad tym porozmyslat. smile Naozaj nevidim ziadny normalny dovod preco... Mozno je to iba moj postpubertalny vrtoch smile Nieco proste vlastnit a ovladat skupinu ludi podriadujucich sa pravidlam.. big_smile V konecnom dosledku, mas mozno pravdu, ale preto ho nezrusim, nie?

niečo sa dá vypočuť aj na www.bandzone.cz/dominikfabian   ... skladby budú pribúdať..teda dúfam smile

0 xLajků:

4

dominoo napsal:

Ak je ceske, preco by nemohlo byt aj to slovenske?

ale dyk to tu OK píše - tady je to československý dohromady - nikdo nemá snahu slováky nějak exkludovat...

Bacchus, MarkBass, Soundelirium, efekty, pedály, krabičky, synťáčky, samplery, pružiny
0 xLajků:

5

smile

Ja myslim, ze tohle forum neni ceske, ale ceskoslovenske a taky techto krajanu v zahranici. Sice je tu zatim prevaha cechu...pardon mozna spis moravanu, ale to muzes lehko zmenit, kdyz treba lidi z tveho fora natahnes sem a budes propagovat tohle forum ve svem okoli smile

A z toho fora co mas muzes udelat treba forum o akvarijnich rybickach smile

Jenom si rekni, kolik usetris casu kdyz misto admina fora budes jenom tim "pitomym uzivatelem" fora tady smile

0 xLajků:

6

souhlas s tim že je zbytečné ho zakládat. já jsem tu nezaregistroval jediný náznak toho, že by lidi ze Slovenska na tomto foru byli nějak omezovani nebo tak něco. Spíše bychom měli využívat faktu že si rozumíme a ne se zase separovat. Mám dokonce pocit, že se čím dál více zhoršují (oddalují) vztahy mezi našimi zeměmi, takže to může být i ke prospěchu věci:)

Musicman Stingray5
Ampeg SVT 3 Pro + Ampeg SVT 610 HLF
Roland Bass Cube 100 W
0 xLajků:

7

Ceskoslovenske? Vela slovakov som tu nevidel... mozno dvoch...:) Ale nejde o to... Proste by som rad obnovil komunitu skvelych ludi, aku sme mali davnejsie - hovorim o nasom starom basackom fore ... A ani o to nejde.. Pozri, keby sme sa riadili pravidlom, ze naco to druhe, ak uz mam prve... Dajme tomu gitarove fora, tych je dost ... aj u vas, aj u nas.. forum.gitarista.sk, forum.gitaristi.sk... obdiva rovnako uspesne.. hudebniforum.cz ... Su v podstate o tom istom... ale neziva to tam prazdnotou.. Nevidim dovod, preco by nemohli byt dve basacke fora. smile

0 xLajků:

8

myslím že ti to nikdo nebere aby sis ho udělal, ale nevím jaké téma se tady ještě neřešilo, aby sis musel založit vlastní forum:)

Musicman Stingray5
Ampeg SVT 3 Pro + Ampeg SVT 610 HLF
Roland Bass Cube 100 W
0 xLajků:

9

No ze své zkušenosti s fóry o mobilech a PDA si myslim, že to akorát dopadne tak, že ať bude to nové sebepopulárnější, stejně všichni aktivní lidi budou na obou a bude se tam znovu milionkrát řešit to, co se už tady vyřešilo.

0 xLajků:

10

Tak jestli jde jenom o lidi, tak myslim, ze ty akvarijni rybicky budou fajne, ne? big_smile no tak ne...

Vidze, jeden talkbass lepsi, nez texaske, kansaske, dakotske, mississippske a ja nevim jeste jake separatni forum o baskytarach big_smile Co se informaci tyce...

0 xLajků:

11

dominoo napsal:

Ceskoslovenske? Vela slovakov som tu nevidel... mozno dvoch...smile

Rozlozeni sil na foru:
96.8% Czech
2.64% Slovak
0.527% English

Slovaku je tu 30, otazka je kolik jich je aktivních...

Chápu, že to chceš prostě zkusit a třeba to vyjde. Přesně tak jsem to udělal i ja. Před 4 roky jsem založil rádoby stránky o base a nakonec z toho dopadlo tohle. Ale úspěšné projekty se nezakládají ani kvůli penězům ani kvůli tomu že chceš něco vlastnit. Jde o to že tě to baví a že tomu věnuješ svůj čas.

Jednou jsem se v hospodě bavil s Figim (bylo to opravdu jen jednou, víckrát sme se nebavili:D) a shodli jsme se na tom, že nemůžu být dobrým basákem. A je to pravda, nejsem dobrý, jsem lepší progamátor než basák. Takže jestli chceš mít čim dál tim mín času na basu a víc sedět u počítače, tak se věnuj fóru o base...

Kopie Peavey Fokus, snímače PJ Bartolini v dřevěných HB custom pouzdrech by Spider.
CORT SJB6FX FL link
BN112H - kombo mosfet 200W, 1x12" neodym + piezo link
0 xLajků:

12

simon napsal:

shodli jsme se na tom, že nemůžu být dobrým basákem

Tyjo. To snad ne? Tohle sem nemohl rict... Ani dyz sem byl uz slusne statej...

simon napsal:

0.527% English

Hele, nebudou tohle jenom ty roboti?

Basy: Aria STB (JB), Carvin XB75 custom, Hohner B2A
Komba: Carvin R600 , Marshall B25 MKII, Yamaha AA5
Ostatní: Line 6 Bass Pod XT Live, Ditto Stereo Looper (TC)
0 xLajků:

13

Figi napsal:

Hele, nebudou tohle jenom ty roboti?

mozny to je ale uz jsou smazany...

Figi napsal:

Tyjo. To snad ne? Tohle sem nemohl rict... Ani dyz sem byl uz slusne statej...

zas to neber doslovne, ale bavili sme se o tom ze mi na basu proste nezbyva tolik casu...

Kopie Peavey Fokus, snímače PJ Bartolini v dřevěných HB custom pouzdrech by Spider.
CORT SJB6FX FL link
BN112H - kombo mosfet 200W, 1x12" neodym + piezo link
0 xLajků:

14

simon napsal:

zas to neber doslovne, ale bavili sme se o tom ze mi na basu proste nezbyva tolik casu...

Jo, tak to pak jo...

0 xLajků:

15

simon napsal:

a shodli jsme se na tom, že nemůžu být dobrým basákem.

tak budes zlej basak smile i takovy sou ptreba big_smile ... btw ja sem mizernej basak este horsi chemik a asi nejvic talentu mam na to kresleni .. a stejne se zivim chemii a nejvetsi konicek je basa big_smile..
a sorry za OT

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

16

hlasi sa tu jeden Slovacisko... :-) Tiez nevidim zmysel noveho fora, ked tu uz je kopa (niekedy aj hodnotnych :-) informacii pokope a je to vyborna alternativa pre tych, ktori az tak nevladnu anglictinou, aby si mohli prechadzat talkbass...
A dokonca aj tato stranka samotna ma priponu .com, nie .cz, takze aby si kazdy hrabal na svojom malom basovom piesocku, to mi pride trochu na smiech.

0 xLajků:

17

simon napsal:

Chápu, že to chceš prostě zkusit a třeba to vyjde. Přesně tak jsem to udělal i ja. Před 4 roky jsem založil rádoby stránky o base a nakonec z toho dopadlo tohle. Ale úspěšné projekty se nezakládají ani kvůli penězům ani kvůli tomu že chceš něco vlastnit. Jde o to že tě to baví a že tomu věnuješ svůj čas.

Ide o to, ze ma to bavi, a snazim sa tomu venovat aj trocha casu (otravovanim vsetkych naokolo).

Netopjer napsal:

hlasi sa tu jeden Slovacisko... :-) Tiez nevidim zmysel noveho fora, ked tu uz je kopa (niekedy aj hodnotnych :-) informacii pokope a je to vyborna alternativa pre tych, ktori az tak nevladnu anglictinou, aby si mohli prechadzat talkbass...
A dokonca aj tato stranka samotna ma priponu .com, nie .cz, takze aby si kazdy hrabal na svojom malom basovom piesocku, to mi pride trochu na smiech.

Skus mrknut na vyssi prispevok, uz len gitarove fora mame na Slovensku dva, obidva rovnako uspesne. Ja viem, ze je to tak trocha hlupe, ale proste ak nieco chcem, tak sa to snazim vyplnit a realizovat smile

0 xLajků:

18

dominoo napsal:

Ja viem, ze je to tak trocha hlupe, ale proste ak nieco chcem, tak sa to snazim vyplnit a realizovat

ok, proti aktivite žiadny dišputát, len asi nečakaj, že sa teraz všetci užívatelia tohto fóra prelejú ku tebe...

btw, nie si mi náhodou rodina? Máme rovnaké priezvisko... (ak to teda nie je pseudonym) :-)

0 xLajků:

19

Netopjer napsal:

ok, proti aktivite žiadny dišputát, len asi nečakaj, že sa teraz všetci užívatelia tohto fóra prelejú ku tebe...

TO urcite nie, zaciatky su tazke. smile

Netopjer napsal:

btw, nie si mi náhodou rodina? Máme rovnaké priezvisko... (ak to teda nie je pseudonym) :-)

Nie je to pseudonym, podla toho odkial si, je to mozne. smile

0 xLajků:

20

Vzdalování se českého (samozřejmě i moravského, slezského...)  a slovenského lidu jsem se pokusil zastavit následovným počinem: s manželkou jsme tvrdě zapracovali a za devět měsícu byla na světě naše malá. Automaticky jí bylo přiznané slovenské občanství a poté jsem jí vyřídil i české. Máme teda doma malou českoslovenku big_smile

0 xLajků:

21

Smim vedet, kdy ste to delali? Ja mel nejdriv Ceske, ale nasledne Slovenske mi nechteli uznat...

0 xLajků:

22

Ninka se narodila na Apríla 2006, české občanství jsem vyřídil ještě toho roku. Pokud si to zkoušel dřív, tak v ČR bylo dříve dvojité občanství nepřípustné s vyjímkou emigrantu před rokem 1989. Teď už to není problém, stačí mít jednoho z rodiču ze zahraničí a dvojté občanství se vyřídí za 200,-Kč. Jen to chvíli trvá než to na krajské matrice vyřídí. Jak je to se slovenským občanstvím pokud si ho chce vyřídit Čech bohužel nevím.

0 xLajků:

23

Myslim, ze tam to prave zustalo. Ja sem Cech po tatovi a bydlistem, ale mama je Slovenka a od 1999, kdy to rodina zkousi, mi to udelat nechtej smejdi.

0 xLajků:

24

simon napsal:

jsem lepší progamátor než basák

obávám se že zatím jsem na tom stejně

kurňa asi bych měl přehodnotit svoje priority..

http://honzoid.ic.cz/ikonky/pe.gif http://honzoid.ic.cz/ikonky/last.gif GulášeK 1001RB
0 xLajků:

25 Naposledy upravil: KreuZ (08. 11. 2008 13.54:57)

hmm, tak to ja jsem nejen spatnej basak, ale i programator a vubec co se IT tyce....jeste ze to v praci nikdo neprokouk....

no a nove forum....uplne uprimne, myslim ze tady uz se toho resilo docela dost takze nevidim duvod proc shanet informace jeste nekde jinde (nez treba na talkbassu) ale pokud si to forum udelat chces tak proc ne

anybody wants to get mellow, you can turn around and get the fuck out of here
0 xLajků:

26

KreuZ napsal:

hmm, tak to ja jsem nejen spatnej basak, ale i programator a vubec co se IT tyce....jeste ze to v praci nikdo neprokouk....

Jedině, že by jsi dělal vedoucího IT oddělení, pak je to v pohodě big_smile.

0 xLajků: