1

Téma: Ibanez GA1B maly ale sikovny?

Ma nekdo nakou zkusenost s timhle prckem? http://www.music-city.cz/eshop/ibanez-g … ess=8a223e Potrebuju neco na kolej,vpodstate cokoliv co vydava nakej prijatelnej zvuk, moc to nestoji a tohle mi pride dobry + to ze to muze jet na baterky muze bejt chvilema prakticky... Ale neumim si predstavit 4W vykon v praxi :-) Takze cokoliv o tom vite, nebo si myslite, sem s tim:-)

Gallien Krueger 700 RB-II, box 410 RBX
0 xLajků:

2

Re: Ibanez GA1B maly ale sikovny?

No já nevím do toho bych asi osobně nešel je to kompaktní to sice jo. Já jsem si teď na kolej kupoval tady todle prdítko a celkem jsem s tím spokojený. http://kytary.cz/kustom-kba-16-x/98468/?SE4779:0:0:1:0 Hraje to dobře a můžu si do toho píchnout kompa a sluchátka takže můžu v klidu cvičit na koleji a v rámci možností nerušit spolubydlu.

Nástroj - Squier Classic Vibe Jazz Bass ’60s
"Aparát" - Behringer BX600; KUSTOM - KBA 16 X
Efekt - Behringer BEQ 700
0 xLajků:

3

já sem chtěl mrňouse tak sem si koupil nejmenší kombo co je Ibanez IBZ10B a je takové.... no zprvu zni uřvaně že je hlasité, pak člověk zjistí že v basech nad určitou hranici nepude a to E...A bude hodně slabé.... nakonec přijdeš na hranici kdy ten zvuk se dá i po Ečko a hraje celkem vyrovnaně. No mám ho na kolejích, když nechci být zaplantaný ve sluchátkách a chci se slyšet, ten zvuk není uplně 100% jak by bylo nejlepší se slyšet, ale docela to ujde. řek bych že se s akustickýma kytara dotáhne. Hrál sem snim vlastně už i vedle klavíru a jako posluchači slyšeli že basa hraje a i věděli co hraje.... basa šla slyšet poměrně vyváženě vzhledem ke klavírů, ale jako nohavice by to neodfouklo big_smile
pozn. Ten klavír i když dělá rambajs a má hluboké tóny, tak to jsou jasné tóny které nedělají ve zvuku bordel, tutíž se může tintítko taky prosadit.

Kdybych ale jako hlavní kritérium nevolil hmotnost, tak bych šel určitě do větší a težší krabice pokud bych chtěl kombo na takové to domácí hraní. Jako přenostné lehké bych ještě doporučil kytarového marshalla 15W ....má to pěkný zvuk s basou co sem měl možnost zkusit...je takový la-hodný smile

NEUSER Courage-fretless 6str (1991) ,   FENDER American Standard Jazz Bass (2012),  CORT A5 - EMG pickups,      Dundeeho - Jazz Bass smile
David Eden WTX-260  ,   SWR Goliath 2x10 (x2),  HOCKE BN110
0 xLajků:

4

Lidičky na kolej si to rozhodně nedávejte bo vám to může přeject vlak big_smile

Cort Artisan A5 Plus OPBC
Dean Edge 4 Pro TigerEye
Roland Cube 30 Bass
MARKBASS Little Mark 250 Black
MARKBASS New York 121 x2
0 xLajků:

5

No ja sem taky premejslel nad malym kytarovym kombickem,ale zas sem si rikal abych ho neodrovnal... Ty maly by t podle me nemusely rozchodit kdyz zacnu hrat...

Gallien Krueger 700 RB-II, box 410 RBX
0 xLajků:

6

mají prostě omezené možnosti a musíš s něma i tak zacházet

NEUSER Courage-fretless 6str (1991) ,   FENDER American Standard Jazz Bass (2012),  CORT A5 - EMG pickups,      Dundeeho - Jazz Bass smile
0 xLajků:

7

Dunde.e napsal:

tak sem si koupil nejmenší kombo co je Ibanez IBZ10B

jo, tohle kombíčko mám na doma taky, a za ten peníz a na to jak je malý tak v pohodě. Jo, má to nějkaý rezervy, ale zase na 8' repro, a na doma, bohatě stačí.
nevím, tohůe malý bych si asi netroufnul, je sice pěkný že je to mobilní a mužeš s tim hrát na baterky, ale to si myslim že je tak všechno.

Tokai Hardpuncher '81, Ibanez Silver Series Jazz Bass '78, Fernanders Burny Jazz Bass '74-'76, Fernandes Stone Logo FPB-65 '78, Custom Lawsuit Ripper/Grabber '80
0 xLajků:

8

nikoliv 8" ale jen 6,5" to má smile

0 xLajků:

9

Maky napsal:

Ma nekdo nakou zkusenost s timhle prckem? http://www.music-city.cz/eshop/ibanez-g … ess=8a223e Potrebuju neco na kolej,vpodstate cokoliv co vydava nakej prijatelnej zvuk, moc to nestoji a tohle mi pride dobry + to ze to muze jet na baterky muze bejt chvilema prakticky... Ale neumim si predstavit 4W vykon v praxi :-) Takze cokoliv o tom vite, nebo si myslite, sem s tim:-)

Vypadá to jako to, co mám doma já (přesný označení si teď z hlavy nepamatuju, ale nejspíš jo), a to teda na baterky není, jinak je na domácí cvičení v pohodě (ale Ečko teda spíš prdí než hraje smile)

Podvojné účetnictví se v Římě příliš neprosadilo. Málokdo byl totiž ochotný se smířit s tím, že MD=D.
0 xLajků:

10

no dokoknce 6,5 repro, tak od toho tuplem nemužeš čekat zázrak big_smile jako na takové to domácí žvýkáni si myslim že to IBZ10B stačí no

Tokai Hardpuncher '81, Ibanez Silver Series Jazz Bass '78, Fernanders Burny Jazz Bass '74-'76, Fernandes Stone Logo FPB-65 '78, Custom Lawsuit Ripper/Grabber '80
0 xLajků: